Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ayar oldum resmen... şirketten bi kız. msj atmış, "cnm ben dün sana haber vermiştim, dün gelemicektim, bu gün gelicem ama, söledinmi içeriye" falan.. ben msjı aldım okudum. cvp yazdım (UYUYYORUM BU ARADA) dedim ok değişti o vs. sonra bi msj daha attı. ben se okadar şuurmu yitirmişimki. 2. mesajı alarm sandım. sabah 2 de kalktım acele acele giyindim kapıya geldim, servisçiyi aricaktım geciktim beni almadan gitme diye. sonra telefona baktım.. saat normal diil. sonra deellllennedimm... ayar oldum... offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 OHA ben kişişele yazıcaktım bunu eğlenceye atmışım :s taşınabilermi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Dragonmax said: OHA ben kişişele yazıcaktım bunu eğlenceye atmışım :s taşınabilermi acaba? gayet eğlenceye de uygun bence:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahahaha Keşke bende böyle ufacık mesaj sesine alarm niyetine uyanabilsem. Bununla uyanamıyorum: http://www.youtube.com/watch?v=e-SpNRR8FZk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ilk mesajdan çok ektilenmişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 burdaki sorun mesaj sesini alarm sanman mı yoksa başka bi şey daha mı var? anlamadım ben tam... ilk mesajda da mı bişey var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet mesaj sesini alarm sanıp hemen hazırlanmış,sonrada havaya bakıp '^+% demiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 3. össye girişimde psikolojik travmadan mıdır nedir gece 2 de uyanıp giyinip dersaneye gitmeye hazırlanıodum. sonra napıyorum lan ben diyip yatıodum kıyafetlerle sabaha hazır oluyodu. evet yaptım bunu bi kaç kere. annem bi kere kurtardı yoksa gidicektim gece 2 de alsancağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kız güzel miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 rüyasında gördüğü kıza sabah sms mi atmış şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 smarthan said: kız güzel miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 foto foto foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ss or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Cezalandırırsın şirkete gidince olur biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 arkadaşım evli barklı insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 dostum kız diyip yanıltıyosun bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evlenice çrkinleşiyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oha birini sinirlendirmek için süper bir fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 İyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Beyt said: ahahaha Keşke bende böyle ufacık mesaj sesine alarm niyetine uyanabilsem. Bununla uyanamıyorum: http://www.youtube.com/watch?v=e-SpNRR8FZk Ya bu nedir böyle ne güzel bişeydir. neredeyse sözlerini ezberledim dinleye dinleye. İşte sözleri - takip ederek dinleyin HASTASI olacaksınız :) benribenri banzai benribenri banzai benribenri banzai ningen benribenri banzai benribenri banzai benribenri banzai ningen hora biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? ningen hora biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? ningen WHAT'S UP huanzai ippai hanzai kienai towani WHAT'S UP huanzai ippai (uramini wana dare DOWN?) WHAT'S UP huanzai ippai hanzai kienai towani WHAT'S UP huanzai ippai ikiru imi tsumaranka? ikiru imi tsumaranka? ikiru imi tsumaranka? ningen ikiru imi tsumaranka? ikiru imi tsumaranka? ikiru imi tsumaranka? ningen hora biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? ningen hora biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? ningen WHAT'S UP huanzai ippai hanzai kienai towani WHAT'S UP huanzai ippai (uramini wana dare DOWN?) WHAT'S UP huanzai ippai hanzai kienai towani WHAT'S UP huanzai ippai HEY HEY ningensanka ai nige ningen huanka? HEY HEY ningensanka ai nige ningen huanka? HEY HEY ningensanka ai nige ningen huanka? HEY HEY ningensanka ai nige ningen huanka? HEY HEY ningensanka Hey Hey! ningenhuankan HEY HEY ningensanka onorera eien ningenhuankan ah ningen... bunmei yande huantei mirai ha sukuwaren WHITE HOUSE zensekai ni WARNING!! issaigassai ni kaikaku LIFE benribenri banzai benribenri banzai benribenri banzai ningen benribenri banzai benribenri banzai benribenri banzai ningen hora biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? ningen hora biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? biribiri okorasuka? ningen WHAT'S UP huanzai ippai hannzai kienai towani WHAT'S UP huanzai ippai (uramini wana dare down?) WHAT'S UP huanzai ippai hanzai kienai towani WHAT'S UP huanzai ippai HEY HEY ningensanka ai nige ningen huanka? HEY HEY ningensanka ai nige ningen huanka? HEY HEY ningensanka ai nige ningen huanka? HEY HEY ningensanka ai nige ningen huanka? HEY HEY ningensanka HEY HEY! ningen huankan HEY HEY ningensanka onorera eien ningensanka wameku saga henken inken ningen kusoda ugokidase ore FIGHT S teki na seisai no kiba kara tenteki no sonzai wo tatsu tenkeiteki na mesaki no yoku kara CHANGE dekinai koku manuke boke no sensouron hibou ni kenasou manuke boke no sensouron hibou ni kenasou manuke boke no sensouron hibou ni kenasou manuke boke no sensouron hibou ni kenasou HEY HEY ningen SUCKER ah ningen ningen FUCKER WHAT'S UP PEOPLE?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 alarm sesi olarak ayarladım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v154/86/69/641538771/n641538771_231190_7511.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Whats up'a ve şuna çok gülüyorum abi daha doğrusu bu gruba gülüyorum herkes ayrı bi yetenek herkes vokal ya davulcu bile.. Bi de o herifler konserde de bu kadar hareketli çalıyo ahahah nasıl yapıyolar bilmiyorum http://www.youtube.com/watch?v=9ZZ9V8egOxI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 maximum the hormone güzel gruptur eğlencelidir edinin albümlerini güzel şarkıları var klipleride güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar