Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ejderha MızrağıEfsaneler Üçlemesi 1 2 3 İkizlerin Zamanı İkizlerin Savaşı İkizlerin SınavıRuhlar Savaşı 1 2 3 Batan Güneşin Ejderhaları Kayıp yıldızın Ejderhaları Yitik Ayın EjderhalarıYeni Çağın Ejderhaları 1 2 3 Yeni Bir Çağın Doğuşu Kasırganın Günü Kargaşanın ArifesiBuzduvarı Üçlemesi 1 2 3 Haberci Altın Küre KışyurduDhamon Efsanesi 1 2 3 Düşüş İhanet KurtuluşKesişen Yollar 1 2 3 4 5 Sır Halkası Hırsızlar Loncası Ejderhanın Blöfü Ejderha Adaları Hiçbiryer’in Ortasında Kahramanlar 1 – Huma destanı Ejderha Mızrağı 2 – Kış Gecesi Ejderhaları Ejderha Mızrağı 3 – İlkbahar Şafağı Ejderhaları Başlangıçlar 1 – Karanlık ve Işık Raistlin Tarihçeleri 2 – Silah Kardeşliği Kang’ın Alayı 1 – Kıyamet Tugayı Kang’ın Alayı 2 – Ejderan Kuralları Kayıp Efsaneler 1 – Vinas Solamnus Kayıp Efsaneler 2 – Fistandantilus, Yeniden Doğuş İkinci Nesil Yaz Alevi Ejderhaları Kara DalamarUnutulmuş DiyarlarAvcının Kılıçları Serisi 1 2 3 1000 Ork Yalnız Drow İki KılıçBuzyeli Vadisi Üçlemesi 1 2 3 Kristal Parçası Gümüş Damarları Buçukluğun MücevheriAvatar Üçlemesi 1 2 3 Karanlık Vadi Tantras DerinsuElminster Serisi Bir Büyücü Yaratmak Elminster’in Cezbedilişi Elminster Myth Drannor’daKara Elf Üçlemesi 1 2 3 Anayurt Sürgün GöçYıldızışığı ve Gölgeler 1 2 3 Drow Kızı Karmaşık Ağlar Rüzgar Yolcusu Danışmanlar ve Krallar 2 – Selgeçidi Danışmanlar ve Krallar 3 – Büyücüsavaşı Ruhban Serisi 1 – İlahi Karanlığın Yolları 1 – Sessiz Kılıç Karanlığın Yolları 3 – Kristalin Hizmetkarı Karanlığın Yolları 4 – Kılıçlar Denizi Örümcek Kraliçenin Savaşı Serisi 1 - Dağılma Örümcek Kraliçenin Savaşı Serisi 2 – Ayaklanma Yalanlar PrensiDiğer FrpDragonvarld Üçlemesi 1 2 3 (Margaret Weis) Ejderhanın Sahibesi Ejderhanın Oğlu Ejderhanın EfendisiÖlüm Kapısı Serisi 1 2 3 4 5 6 (M.Weis & T. Hickman) Ejder Kanadı Elf Yıldızı Ateş Denizi Yılan Büyücüsü Kaosun Eli LabirentteShannara’nın Kılıcı 1 2 3 (Terry Brooks)Kara Büyücü Serisi 1 2 3 4 5 6 Büyücüler Loncası – Arınma Büyücüler Loncası – Tanışma Çırak – İlk Yıl Çırak – Meydan Okuma Yüce Lord – kara Büyücünün Sırrı Yüce Lord – Kara BüyücülerWarcraft 1 2 3 Ejderhanın Günü Büyük Şef Son BekçiWarcraft Sunwell Üçlemesi 1 2 3 Ejder Avı Buz Gölgeleri Hayalet Topraklar Mort – Terry PratchettUltima Teknotrat Savaşı 2 3 Maskeli Balo Kargaşaİngilizce Dragonlance – The Search For Magic (Tales From The War Of Souls) Magic The Gathering – Artifacts Cycle Book II – Planeswalker Magic The Gathering – Artifacts Cycle Book III – Time StreamsPolisiye, Gerilim ve DiğerGregg Loomis Pegasus Sırrı Julian SırrıJean-Christophe Grangé Koloni Kurtlar İmparatorluğu Taş Meclisi Kızıl Nehirler Şeytan Yemini Siyah Kan Leyleklerin UçuşuDan Brown İhanet Noktası Melekler ve Şeytanlar Dijital Kale The Necronomicon: The Book of Dead Names (Skoob Esoterica) (Paperback) David Gibbins – Atlantis Maxime Chattam – Zamanın Kanı Dean Koontz – Hız Keith Ablow – Psikopat Lewis Perdue – Kusursuz Katil Michael – Morley – Örümcek Tess Gerritsen – Mefisto Klübü Paul Kemprecos – Yakuza Cinayeti Adam Fawer – Olasılıksız Natsuo Kirino - Grotesk Glenn Puit – Cadı Sam Bourne – Erdemliler Ben Mezrich – Mekanı Batırmak Geoff Dyer – Paris Trance (İngilizce) ** Serilerde italik yazılı olanlar fulldür ve birlikte satmak istiyorum, numara olup italik yazmayanlar doğal olarak eşe dosta verilip geri dönmeyen setlerin parçacıkları belki birilerinin eksiğidir satılır fln. ** Tek tek hepsine fiyat yazmadım almak isteyen olursa öm den zaten hallederiz uçuk fiyatlar istemiorum ama talep çok olurda fiyat yaz derseniz uygun bir vakitte ona da internetten fiyatları tekrar bakarak yazarım. Alın valla :D Arşivin gece gece çekilmiş fotosu fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tek merak ettiğim böyle bi arşivi satıcak bi duruma nasıl düştün? naptın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Arşivin sadece toz yapmak ve yer kaplamak dışında bi yararı olmadığını gördüm. Para paradır. Bunlardan gelenle yeni kitaplar alıcas artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kitaplarımı satacağıma böbreğimi satarım daha iyi diye düşünenlerdenim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bu vakte kadar bende öyle düşünüodum ama bakıyorum dönüp bi kere bile kapaklarını açmadım yeniden. Neyse sağlık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 valla ben geçen oturdum okudum , soulforge u gene. iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Arşivimi satmak bana çok koyardı. Ölüm kapısı 3'ten sonrası bende yok talibim.Parçalamaya karar verirsen haber ver üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ok abi bir süre için parçalamadan satmayı denemek lazım zira parçaladığında satma olasılığın düşüo biliosun. (Ne zekice bi up bu böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 turkce olmasalar direk atlicagim kitaplar warda guvenemiyorum turkce yarrak kurek cevirme cikcak icim acicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 çoğu iyi valla (kötü olan hatırlamıorum açıkcası) ben de tercümanlık yaptığım için vaktiyle, çok takılıorum o olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 serileri parça parça satmaya karar verirsen eğer ben de shannara'nın kılıcı serisinin 3. , ruhlar savaşı serisinin de 2. ve 3. kitaplarına talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kang’ın Alayı 2 – Ejderan Kuralları ve Kahramanlar 1 – Huma destanı istanbul içi alırım hemen yarın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tess geritsen - mephisto klubü'nü alabilirim. cerrah okuduğum en iyi kitaptı. sapıkevladısın geritsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Lopeth said: kitaplarımı satacağıma böbreğimi satarım daha iyi diye düşünenlerdenim ben aynen ben de öyleyim. bir gün yaşlandığında böyle tüm duvarlarını kaplayan düzenli bir kütüphanen olacak, bakıp bakıp ömrünü uzatacaksın marjinal faydası satmaktan daha fazla olur o kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Update Türkçe kitaplar; Tek kitap 10tl 3 - 6 kitap arası tanesi 8tl 10+ kitap tanesi 7tl İngili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zamanında bende bi ton ktabımı satmıştım yenısını alıcam diye. şimdi deliler gibi pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 zaten insanlara kitap başı 10 tl fiyat bile çok gelio ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oradaki kitapların bazılarını 10 tlye zaten bulabiliyorsun nette sıfır olarak, insanlar da doğal olarak onları tercih eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "bazı" 10tl den düşük olanları linkleyin indirim yapim problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yani ben alıcı değilim de, şöyle bir kaç örnek veriym http://www.idefix.com/kitap/son-bekci-warcraft-3-jeff-grubb/tanim.asp?sid=YCHFYWBARB3BE2KIMDRT http://www.idefix.com/kitap/buyuk-sef-warcraft-2-christie-golden/tanim.asp?sid=G9I91LI6F5R7MMG4JBNG 10.45 olan da var, yine sıfırı tercih sebebi olabilir http://www.idefix.com/kitap/kis-gecesi-ejderhalari-2-kitap-ejderha-mizragi-tracy-hickman/tanim.asp?sid=BTVOAZEW4G0GR0RN1TM7 7 civarından devam http://www.idefix.com/vitrin/aramasonuc.asp?Shop=1&aranan_yer=0&Page=1&SearchTerm=buzduvar%FD+%FC%E7lemesi&submit.x=0&submit.y=0&submit=submit&SearchTerm%3ASelectedValue= neyse durum böyleyken böyle, hatta baktıklarım arasında 10.45 üzerinde hiç kitaba rastlamadım. ha yine satış baltama diyeceksen şimdiden söyliym kendin sordun, ben de cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yok niye baltalamak olsun, almak isteyen istediği kitabı daha ucuza bulur onu öm atar link fln ona göre konuşulur tabii ki. Ben de olsam pahalıya almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 toplam 116 kitap varmış bunları böyle biri toptan alsa şöyle 800 e fln bırakırım be of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Fiyatlar; Frp Kitaplar; 6 tl Diğer kitaplar; 10 tl İngilizce kitaplar 20 tl (Necronomicon 50 tl) burda ve DH de ilanı böyle güncelliyorum bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zamanında bende bi ton ktabımı satmıştım yenısını alıcam diye. şimdi deliler gibi pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 zaten insanlara kitap başı 10 tl fiyat bile çok gelio ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oradaki kitapların bazılarını 10 tlye zaten bulabiliyorsun nette sıfır olarak, insanlar da doğal olarak onları tercih eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "bazı" 10tl den düşük olanları linkleyin indirim yapim problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yani ben alıcı değilim de, şöyle bir kaç örnek veriym http://www.idefix.com/kitap/son-bekci-warcraft-3-jeff-grubb/tanim.asp?sid=YCHFYWBARB3BE2KIMDRT http://www.idefix.com/kitap/buyuk-sef-warcraft-2-christie-golden/tanim.asp?sid=G9I91LI6F5R7MMG4JBNG 10.45 olan da var, yine sıfırı tercih sebebi olabilir http://www.idefix.com/kitap/kis-gecesi-ejderhalari-2-kitap-ejderha-mizragi-tracy-hickman/tanim.asp?sid=BTVOAZEW4G0GR0RN1TM7 7 civarından devam http://www.idefix.com/vitrin/aramasonuc.asp?Shop=1&aranan_yer=0&Page=1&SearchTerm=buzduvar%FD+%FC%E7lemesi&submit.x=0&submit.y=0&submit=submit&SearchTerm%3ASelectedValue= neyse durum böyleyken böyle, hatta baktıklarım arasında 10.45 üzerinde hiç kitaba rastlamadım. ha yine satış baltama diyeceksen şimdiden söyliym kendin sordun, ben de cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yok niye baltalamak olsun, almak isteyen istediği kitabı daha ucuza bulur onu öm atar link fln ona göre konuşulur tabii ki. Ben de olsam pahalıya almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 toplam 116 kitap varmış bunları böyle biri toptan alsa şöyle 800 e fln bırakırım be of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Fiyatlar; Frp Kitaplar; 6 tl Diğer kitaplar; 10 tl İngilizce kitaplar 20 tl (Necronomicon 50 tl) burda ve DH de ilanı böyle güncelliyorum bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar