b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 çok kısıtlı imkan var evde bu konuda. bende nerdeyse hiç bişi bilmiyorum hangi ayar neye yarar gibi :) elimdeki ekipmanla tabii ki süper bişi beklemiyorum ama en yakın sesi bulsam bana yeter. amacım güzel bir hard rock soundu elde etmek. ekipmanlar; bir adet cort x-2 bir adet ibanez bass amfisi (üstündeki ayarlar Bass,Middle,Treble,Presence,Volume) bir adet zoom505II prosesor. (bunun da ayarları Patch Level,CompLimitWah, Dist,Gain,Phase,Contour,ZNR/AMP,Mod,Dly/Rev,Time) biri de üşenmezse biraz bilgi verebilirse ne nedir diye mutlu olurum. bana biraz ayar önerin ya kek gibi kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 cort x2le güzel hard rock tonu zor gibi be =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 x-2 + parayla x-6 takas etmeye çaliş üstüne boss metal zone al..zaten nereye çevirsen sert bişeyler bulursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 şu an hiç para harcayamam. neyse ben kurcalayarak bişiler yaptım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar