Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Dün kitapçıda dolanıyordum ve 'İyi kızlar cennete kötü kızlar heryere' başlıklı bir kitap çarptı gözüme. Şöyle bir arkasını okuyum dedim, keşke okumasaydım. Sevgili yazarımız bize bu kitapta iyi kızların bir köşede kendi hallerinde oturduklarını ama kötü kızların ise özgürlüklerini ellerina alıp istedikleri herşeyi yaparak istediklerini elde ettiklerini söylüyor... :) Şu durumda sanırım hiç bir iyi kız tıttuğunu koparan ve güçlü bir kadın olamıyor. O sinirle yazarına bakamadım ama ya iyi bir kızdan istediğini alamamış bir erkektir ya da iyi kızları çekemeyen kötü bir kızdır. Sinir oldum paylaşmak istedim arkadaşlar sevgilerle :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bütün kötü kızlar! günün birinde iyi kız olmaya çalışır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sinir olmaya bile değmeyecek, gereksiz bi kitapmış ehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Gerçekler acıdır ve hazımsızlık yaratır, sindirmesi zordur herkez başaramaz. Aynı şekilde bunun erkek versiyonu da doğrudur ve o apayrı bir hazımsızlık sorunudur. Siz en iyisi bunları hiç düşünmeyin mutlu mesut yaşayın. Gerçekler her zaman mutluluk getirmez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ehuhe[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Silthanas, 12 Temmuz 2004 11:40 tarihinde demiş ki:[b] herneyse, yazar demeye cali$iyor ki, modern toplumlardaki statu tamamen kurnazliga, hirsa ve acgozluluge baglidir, kotu kizlar bu ozelliklere sahiptir ve hep daha yukariya ilerlerler.. bu yüzden N.A.R.O gibi gruplar çoğalacak . nuhıhahıaıhaahıahıhıahıahıa[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 "iyilik hep kazanır" gibin meleksi bir tavra aşırı tepki gösteren gerzekçe bişi bu. öncelikle iyi ne? kötü ne? bir insanı tanımlamak, sınıflandırmak bu kadar kolay mı? hatta sadece ve sadece 2 ye bölüyo bu ne gerzeklik? said: kötü kızların ise özgürlüklerini ellerina alıp... ilk olarak, ne demek özgürlüğünü eline almak? nası alıyomuş eline bunu? özgürlüğü kimin elindeymiş, nerdeymiş ki eline alıyor? aileden ayrılmak mı özgürlük? para kazanmak mı? nedir ki bunlar? her insanın istese de istemese de yapacağı şeyler. bunu abartmanın dünyanın en önemli işiymiş gibi göstermenin ne manası var? bence bu düşünceler kendi cinsiyetinden eziklik duyan bir zavallının mıyırtılarından başka bişi değil. (kadın ve erkeklerin becerileri (nitelikler demedim dikkat ediniz) arasındaki farklar bellidir, çoğu da ağır bişi kaldırmaktan daha derin mevzuular değildir.) said: ...istedikleri herşeyi yaparak istediklerini elde ettiklerini söylüyor... "istediklerini elde etmek", e tamam zaten kanunlara uyduğun sürece, gerekli şartları (para, beceri, zeka, işte gereken her ne haltsa) sağlayabiliyorsan istediğin şeyi elde etmende önünde ne engel var? nedendir bu yaygara? "istedikleri herşeyi yaparak", ikinci rezillik de burda. üstü açık BMW istiyorsam gidip gasp mı edeyim? yani ne ki bu?? paran varsa alırsın. insanı boğmak üzere programlanmış bir ahlak yapısından çıkan hatunları, mahsun kırmızıgül'ün yaptığı gibi "kadınlarımız! sizler de birer insansınıııız!" gibisinden pışpışlayan, kuşe kağıda amazon etmeye çalışan cosmopolitan yazarı tipli yaratıkların yandan yemiş fikirleri bunlar. (hatta "siz zavallı varlıklarsınız bu sistemde tutunmak için bizi okumanız, bizim gibi düşünmeniz lazım" gibi bir hava yaratıyorlar ki ülserim azıyor.)[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 iyi kız, kötü kız hmm.. adult forumda adult olarak mı görev alıyoruz acaba farkında olmadan..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Karalama Defteri İyi kızlar cennete kötü kızlar her yere! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar