Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domuz Gribine İnanmıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bahçeli said:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, domuz gribinin olduğuna inanmadığını söyledi ve ekledi: Her şey Cenab-ı Allah'ın takdiridir.

MHP Lideri Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla parti genel merkezinde dün partililerle bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, “domuz gribi salgınıyla ilgili önlem alıp almadıkları” sorusuna karşılık, “Hiçbir önlemimiz yok. Domuz gribinin olduğuna da inanmıyoruz. Her şey Cenab-ı Allah'ın takdiridir” yanıtını verdi.

domuz gribine inanmıyorum

İnanmıyosa bile saygı duymalı bence :P
Mesaj tarihi:
En son söylediği cenab-ı hakkın taktiri lafı olmasaymış daha iyi olurmuş.. Bende inanmıyorum aslında öyle bir gribin olduğuna , yani daha doğrusu sıradan bir grip sadece ciğerleri etkilediği için , etkileri daha çok görülüyor. Yani normal zamanda da gripten ölen sayısına bakıldığında bunun kadar var , her ölenin ölüm sebebimi araştırılıyor sanki adam 90 yaşında grip oluyor sonra nefes darlığından , kalp yetmezliğinden gidiyor , eceli gelmiş diyorlar.. yani domuz gribi = grip işte daha fazla bişi yok...

Pürel satışları patladı işte , her kimyasalla uğraşan firmanın püreli çıktı , 2 sene önce daha domuz gribi filan yokken eczacıbaşı yeni püreller üzerinde arge yapıyodu , piyasaya sürmeye hazırlanıyordu , kıllanıyorum valla bu tip şeylerden.
Mesaj tarihi:
yok tvlerde de söyledi aynen, doğru yani.

fekat o zaman tayyibin orda olması, yaptığı herşeyde allahın takdiri lan ne muhalefet ediyon, satanizmisin yoksa demezler mi buna lol.
Mesaj tarihi:
domuz gribi ztn yok sadece artık ölümler basına yansıyor.grip insana korkutucu gelmediğinden pek domuz gribi dendi.halk korkutuldu.öyle böyle ilaç firmaları cebini doldurdu.birileri para kazandı

yoksa normal gripten hersene 15.000 insan ölüomuş.hangi biri gazeteye tv ye cıktı bunca zaman
Mesaj tarihi:
ahah izledim şimdi, bari geçen yaptığı gibi "scrubs'ın en iyi sezonu kaçıncıydı, iki. star wars kaç bölüm, 6. çarp ikisini 12. saat kaç, sekiz. topla bunları, 20. kaç testisimiz var, 2. çarp bunları 40. mhp'nin de 40. yılı demek ki bu seçimde koyucaz çocuğu" türünden bişey söyleseydi :D
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle bir bakacak olursak

bugüne kadar Türkiye'de domuz gribinden 161 kişi hayatını kaybetmiş her yol ortalama 200-250 kişi normal gripden ötürü haytını kaybediyor (yarım saattir okuduğum yeri arıyorum bulamadım ama bulursa yıalra göre kayıpların listesini koyacağım) bana durum biraz garip geldi.. ya bu herif haklı da oaliblir bilemedim sonuçta normal griple domuz gribi arasındaki fark daha şiddetli nefes darlığına neden olması diyeibliyorlar
  • Yeni Oluştur...