Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hadi gezgin oldun, yol kesen eskiyasi var, vahsi hayvani var, yemek icmek barinmak sicmak problemi var, en iyisi rahip falan olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ''emocu musun lan sen'' ibaresi de kullanırlar bence :D De vampir güçlü ya arkası saglam ghouldür servanttır sudur budur.Emolar gibi dayak yiyip bakmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aga aslında battal gazi olmak isterdim ben çok iyi savaşayım herkezi öldüreyim prensesleri koynuma alayım falan galiba herkezin düşünceside bu yönde zaten yensin içilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dağın bayırın tepesinde ıssız arazide tek göz kulübede yalnız yaşayan ama deli gibi xp veren questleri alabildiğiniz yaşlı çirkin amca olayım ben. suratımda çıban falan da olsun. mini etekli armoru olan dişi charla gelirseniz daha fazla xp veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 cüzam ister misin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 cüzzamlı olsan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 of aynı anda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 günaydın LORDUM asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 less frp more pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oha harbi aynı anda ne pis adamlarmışız biz:D Bu arada lortum 602 gp pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 adamla şey geçmişinizde bunun turizmini yapsan o tarz bi doğada bi otel açıp bu tarz servis versen iyi para kırarsın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bizde öle bi kültür yok ki abi para kırabileceğini pek sanmıyorum, avrupa'da olsan tamam da, biz de ortaçağ osmanlıdan ibaret, osmanlı tadında yapacaksan olur, ama lordumdur, barddır, iri göğüslü kadındır falan yok öle şeyler hehe. Avrupa'da falan var zaten bu tarz şeyler bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Choketa vardı böyle bi hede, colonial themepark mı ne. Hatta sütçü hatun vardı ama bulamadım onun resmini. http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/choke4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sabahları yatagımda lord olmuş şekilde uyanırsam ne öyle mekana para veririm herturlude sömürürüm.lordum ulan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 1k plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Herkes hancı, lort, conan anasını satayım. 1 kişi de çıkmamış ben koca memeli garson kız olurum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 LORTUM GÜNAYDIN OSMAN KILICIMI ÇALDI YARDIM EDİN Quest log updated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 axedice said: Choketa vardı böyle bi hede, colonial themepark mı ne. Hatta sütçü hatun vardı ama bulamadım onun resmini. http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/choke4.jpg handjobda yorulani diyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ortaçağ televizyondan gözüktüğü gibi olsa keşke . İnsanların kafasından yağlar akıyodur be resmen kralların kendi bit ayıklatıcıları olduğuna göre , kokmakta cabası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Havlu said: handjobda yorulani diyosun dimi? Evet evet bu hatun. Ursula the milkmaid aka Bijou Phillips. Sütçü kıyafetiyle resmini bulamadım = http://cm1.theinsider.com/media/0/341/52/bijou_phillips.0.0.0x0.304x350.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 KahnX said: Mutlaka dünyanın biyerinde sabah kalktığında o ortaçağ mimarisine sahip küçük bahçeli evin çitlerinden atlayarak evden çıkıyosun çimlerde ata biniyosun ordan atla geçen diğer bayanlar var kendilerini role kaptırıp günaydın lordum diye selamlıyıp geçiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ulan ortaçağın zevk ve safahat devri olduğu kanısına nası varıyosunuz anlamıyorum ben. at binelim, karıya gidelim, adam keselim. bu mu lan ortaçağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet abi at biniyoruz adam kesiyoruz ama karıya gitmiyoruz. upgrade yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar