ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 http://www.senoyna.com/forumlar/k93880/arsiv-3-sxe-hatasi-alanlar-okuyunuz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Söylendi mi bilmiyorum ama antivirüs varsa kapatıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Oyuna girdi çoktan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 O allahın belası program bilgisayarımın içine etti laptop'umun, silsen silinmez falan filan . açmıyosa açma bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yok girmedim basaramadim yarin oyunu bastan kurmayi denicem sanirsam inandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben oraya girdim su an dust2 atıyoz. puhaaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Hayret kimse L2P dememiş lol (tu) Sxe'nin alakadar olduğu bi sistem dosyası vardı ismini hatırlamıyorum şimdi lakin o dosya virüslendiği zaman sxe böyle patlak putlak haraketler yapıyordu istersen bi tarama yap makineye belki durumu çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 volhek ve eyimi kis dory, o zaman alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yıl 2009 muhabbetini yapmak istemiyorum ama... Hala kantır oynayan kaldı mı lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Zamanında ne okulu asıp kafeye giderdik tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 işte bak negzel söylemişsin pekaziz said: Zamanında ne okulu asıp kafeye giderdik tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ama müthiş bir olaydı bu. Sabah 8'de okulun 2 sokak ötesinde buluşur (ki hava buz gibi olurdu), önce bir kafeye gidip çay simit eşliğinde ısınırdık. Saat 10 gibi de ver elini Time internet kafe, karnımız ağrıyana kadar oynardık, saat 3 oldu mu da okulun yolunu tutardık servise yetişmek için. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pekaziz said: Ama müthiş bir olaydı bu. Sabah 8'de okulun 2 sokak ötesinde buluşur (ki hava buz gibi olurdu), önce bir kafeye gidip çay simit eşliğinde ısınırdık. Saat 10 gibi de ver elini Time internet kafe, karnımız ağrıyana kadar oynardık, saat 3 oldu mu da okulun yolunu tutardık servise yetişmek için. :( Bir nesil böyle büyüdü zaten sonra da piyasa mmolar çıkıverdi cs => gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 server fena değildi ama pro oyuncular,no küfür,no veled.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dory said: oyun acilmiyo hata falan yok cift tikliyorum kum saati cikiyo 1 2 sn duruyo sonra kum saati gidiyo mouse iconundan ama oyuna dair tık yok acilmiyo. hiç oh bariz worm belirtileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sxe 8.5 cıktı,dün 8.4 vardı mesela hemen update cekmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 9.99 ver steamden al vac security açık olan serverlarda rahat rahat oyna sxe kadar dandik bi program görmedim ben hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi kimse sölememiş ilginç sxe yi oyunu açmadan önce açıp MINIMIZE etmen gerekiyor sadece system trrayde ikonu olcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 1.5 oynuyorum daha zevkli gibi ama oyuncu tayfasi olduruyor beni sdfgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 DoGMeaT said: abi kimse sölememiş ilginç sxe yi oyunu açmadan önce açıp MINIMIZE etmen gerekiyor sadece system trrayde ikonu olcak yani onun farkinda olucak kadar oynadim zaten =P nuub diilim ama sistemsel bi sorun mu oyun mu henuz cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 1.5 oynuyodum ben universite 2deyken server bulma sorunu cekiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 server var oyunda daha iyi 1.6 ya gore bence fekat oyuncu kitlesi oldurucu 1.6 gecicem bende yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya napıcaksın counter'ı. git çeyizini topla sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oyuna bi patch kurman gerekiyor ama hangisi bilmiyorum 800 tane patchi var v27 olabilir ama öyle kalmış aklımda. ya da 28'de olabilir. aslında 23'te olabilir. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar