nedanko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 paticigin %40 i memur cocuguymus, ilginc.. bi tane tez yapalim memur cocugu olmak ve mmorpg oyunlar arasindaki iliskiyi cozelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hiç birine giremedim kategorize ettiğin şeylerin . 04'ten beri çeşitli nicklerle Paticik üyeliğim var. Arkadaşlığımın yavaş yavaş büyüdüğü bir site, eski tadı eskilerde kalmasına rağmen hala zaman geçirmek amacıyla girdiğim fakat kitlesini 1-2 yıldır o kadar da kal'a almadığım bir yer. eğlenceli bir yer. Bu yüzden kullanıyorum ve takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 çok sinsi bir anket olmuş. son şıkta bütün amaç ortada. dostum bize de bırak plsagali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 biz o.spu çocuğuyduk diye bi şık bekliyordum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 olmuyor olmuyor olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 son şıkkı işaretleyen benim okuyunca evet bu benim! dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kesinlikle 1 hayatı çözdüm özeti de sex drugs rock'n roll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sex daha ağır basıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dolar kuruna göre işaretlicem du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 said: Gunde min 8 saat pc basında wow msn takılıp buzdolabında kola kalmadıgı icin annesine aglayan bebe (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Black-ice said: babamdan 1000 dolar almıyorum ama hayatı çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bella said: bana hiçbir şık uymuyor. bana da uymuyor hiçbiri YA KALIPLARA GİRMİYORUM YANİ ANLIYO MUSUN FARKLI BİŞEYİM BEN MUHİTTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 çok marjinaliz ne dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 deilsiniz. ben marjinalim ve siz marjinalim diyerek bana benzemeye calisiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kendimi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Anelor said: tespitler guzel ama yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Saeros said: Bella said: bana hiçbir şık uymuyor. bana da uymuyor hiçbiri YA KALIPLARA GİRMİYORUM YANİ ANLIYO MUSUN FARKLI BİŞEYİM BEN MUHİTTİN çokacayibiz olum!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 olmamış pek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şıklar yetersiz dördüncü seçenek çeldirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paticik ile ilgili birtakım tespitlerimi nasıl yaslarsam daha iyi olur diye sorulup bu sonuca varılmış gibi, olmamış haliyle pek bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben beğendim tespitleri çok güzel iğnelemiş işte ne diye bozarıyonuz ben mesela kendimi hiçbirinden görmüyorum, bi de böyle artistler var işte o şık olsa onu işaretlerdim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 levent kırca mı açmış başlığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sen mousela boyamaca yap nanlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "nutella yerim" said: yahuv ciddi degilim mizahi bir taraf var anketde ha biri cıkar gelir simdi biz böyle degiliz hede hödö der sonra 2 trolleriz feraha ereriz gece gece fena mı olur edit : imla Kişiselde, konu dışında vs. gördüğü bi topiğe kızarak böyle bi başlık açmak, sonra gelen tepkilerden korkup ama ama ben sadece geyik yapıyordum diye vazcaymak. Ahahahaha olmamış nutella, bari sözünün arkasında dursaydın. Ki o alttaki edit : imla şirinliği de seni bu saatten sonra kurtarmaz sdf Ayrıca tabii ki birinci şıkkı işaretledim de, 1000 dolar nedir abi? Bizim formenlerden bazıları mesaiyle birlikte ayda bin dolardan fazla alıyor, "BABA PARASI YİYEN ZENGİN ROSBÇKLARI" kesin daha fazla alıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aylik 1500 dolar civari aliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar