Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 herkes aşırı tepki veriyo yok kızı asalım keselim diye. tamam kız ruh hastası yapmış bi mallıkta , sizin düşüncelerinizin yazdıklarınızın bi kısmıda ruh hastalığı derecesinde. rahatsız bi durum eyvallah ailesinin ağzına sıçılıp kıza insan olması öğretilmeli . yani hepimiz geyik yaparız işte oo kedi kesiyoruz satanist bla bla diye. biri çıkıp kesince röeröeöröe asalım şişe takalım. sakin olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abicim sictik ya pentagram war kesilmis kedi war 1 sene satanizm felan muhabbeti olcak offff offff allaha sukur artik metal shirtu giymiyorumda ordan yirttik biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 videosunu izlemek isterik indirip biyerlere yükleyin efenim raipde yükleyin flv olarak filan hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kurban bayrami gone wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 faceden izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yok faceim firefoxunda download helper'ı olan birisi indiriverip yükleyiversin bi rapide 2 dakka yaw gerisini hallederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 koduğumun ergeni, aynı şekilde kessinler bu kaşarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 BonePART said: abicim sictik ya pentagram war kesilmis kedi war 1 sene satanizm felan muhabbeti olcak offff offff allaha sukur artik metal shirtu giymiyorumda ordan yirttik biraz ya bu olay olsun böyle herkes siyah giyenlere satanist gözüyle baksın banada eğlence çıksın sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 satanist açılımına kadar gider, satanistler ortaya çıkar hapse atılmaz fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 koyun kesince bir şey yok, kedi kesince satanist. sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 satanist oldugunu sanmiyorum iste amacina ulasmis bi kac tv programina cikar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 troll kesmek lazım aslında diğer yandan çok boş konuşulmuş, asıl soru küçük bir kız nasıl bu duruma gelir olmalı, yok yaslarım yok keselim yok kedilere verelim demek saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 razz haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kaede said: http://img204.imageshack.us/img204/5900/1258761230846.jpg oyoyoy tam kesmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Hırsızın hiç mi suçu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aga kedinin ne suçu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 miyavlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 haketmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 miyavlıyorsa koyarsın bi tekme kaçar nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 demekki çok ağır miyavlamış tabi sen ben bilemeyiz bunu ozaman ne yaşandıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 La oğlum kedi nekropsisi öyle yapılmaz! Etik değil, hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kız ölü kediyi kesmiş ): ölüden ne istedin be yazık degil mi )): walla ben kanlı goruntulere alısıgım da buna dayanamadım nası bi kan olmuş her yer öyle nasıl bir alışmışım bende bana mısın dedim igrendim aman. oy ici bos kedi de ne tatlı olmuş. tam masturbasyonluk kedi. biraz buyuk gelir bana ama olsun zihniyet yeter. chok tahtlıııııııııııııy http://img402.imageshack.us/img402/8946/55949231.jpg Chok ghuseeeel yhaaaaaaaa! ne güzel yazmış karı Benim hakkımda; ßéni Y0rmayln! --> c0k ü$éngéCim.. ßana yaLan söyLéméy!n ! --> Néfrét €dérim ßana ßi$éy s0rmayln! --> ßiLmi0rum! Ciddi 0Lmayln --> ßén güLüy0rum... DaLga géCéLim. --> ßaylLly0rum Dérdinmi var ¿ --> DinL£y£m£m ß@$ım @qrıo c0k mu z0r¿ --> ßana a$lk 0Lma! --> ßén 0Lamly0rum!!! Ben böyleyim deişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Zamanın gençleri tatlı ile tuzluyu ayıramaz olmuş (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ya tutarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mayhem said: http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=216 twitterda böyle bişi gördüm şimdi, moralim bozuldu. içimden küfürler sayıyorum o yosmaya.. yalnız imzalarda 1300-1400lerde muhabbet falan dönmüş sdf, insan bi kontrol ekler oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar