adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 check up tam olarak ne işe yarar fiyatları nelerdir yaptırılmalı mı? yaptırılcaksa nerde yaptırılmalı? yaptırmamalıysa neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 nasi ne ise yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yani check up sırasında diyelim tansiyon hastalığım çıktı check up fiyatıda 500 lira bu 500 lira içinde o hastalığın tedavi masrafı yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sende bulunan hastalıkları veya oluşabilecek tehkileri çıkartıyor. Yaşına ve cinsine göre değişiklik gösterebilior.Ben iki sene önce yaptırmıştım 550'ye. 400 700 arası değişiyor fiyatlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ben yaptırdım yararını görürsün sağ böbreğimde kist çıktı mesela. İyiki annem memur , yoksa git 500 tl bayıl. Ufs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 eğer birşeyin yoksa panik atak başlangıcı olabilir. ama bunun dışında çoğu özel sigorta şirketi sene de bir kere check up masrafını karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Şu yaşa gelip hala check-up yaptırmadın anlamına mı geliyor şimdi bu? Sakat işler, arada yaptırmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 valla ben yaptırmadım.kısmet olmadı hiç.ve yaptırsam %100 eminim birşeyler cıkacak.belkide ondan tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Valla peder kalp krizi geçirdiğinden bu yana tüm aile 6 ayda bir kontrole gidiyoruz. İyi oluyor, sağlıklı yaşıyoruz. Güvencen varsa ücreti yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar