Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iğne yapım ücretleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
helal senko ahah
sonuç olarak öğrendim abi, sağlık ocakları ücretsiz yapıyormuş. b12 vitamin eksikliğinden dolayı iğne verdi doktor. 1 ay boyunca iğne olcaz eykey. paralı filansa battım diye tırsmıştım ama sağlık ocağı <3
Mesaj tarihi:
Eczanelerin igne yapmasi yasak. Daha dogrusu eczacilarin yapmasi yasak. Ancak yetkin statudeki hemsire doktor vesaire yapabiliyor bilginiz olsun.
Mesaj tarihi:
annem 10 kağıda yapıyo evlere gittiğinde, serum falan da takıyo ama daha pahalı onlar. reklam yapıym burdan acıbadem civarında oturan varsa para kazanırız ekstradan.
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ilacı aldığın eczaneden rica et yapsınlar yau, bu işe para mı isteniyor cidden lel. velev ki istediler, en fazla 5-10 tl bişi isterler. hemşire, doktor, diş hekimi vs arkadaş da mı yok en kötü onlardan rica et
Mesaj tarihi:
eczanelerin çoğu yapmıyor artık resmi olarak yetkileri yok ya. benim iğneler de haftasonuna geldi bir de. yarın sabah akşam, ctesi ve pazar da sabah akşam şeklinde 6 tüp klindan.

hiç tanıdığım yok valla. :/ totodan bi de şimdi bilmeyen biri gel vururuz falan der, yanlış yere vurur.
Mesaj tarihi:
yan yatıp açıp poponu dezenfektanla temizleyip vurucan iğneyi bu kadar büyütücek bi olay yok bunda. yaşlı yaşlı insanlar kendine insülin bastı yıllarca böyle. roket mühendisliği değil. koldan damar bulmuyosun bişey yapmıyosun kaba ete bas gitsin.
  • Yeni Oluştur...