Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hakkında bilgisi olan var mı? eczaneler ne kadara yapıyor vs. öğrenmem lazım. netten araştırdım bulamadım. daha önce iğne yaptıran kimse var mı ? varsa ne kadar ücret istiyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 eczanler yapmıyor diye biliyorum artık. saglık ocaklarında ucuzdur ya 3-5 falandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sağlık ocağı ücretsiz diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 özel tıp merkezlerinde 2 ile 5 arası değişiyo ilacı sen getirirsen. sağlık ocağı da öyledir sağlık güvencen varsa bedavadır hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 her apartmana bi doktor komşu lazım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben kendi iğnemi kendim yapiom. löp diye sapliom popoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kenjuro said: Sağlık ocağı ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 helal senko ahah sonuç olarak öğrendim abi, sağlık ocakları ücretsiz yapıyormuş. b12 vitamin eksikliğinden dolayı iğne verdi doktor. 1 ay boyunca iğne olcaz eykey. paralı filansa battım diye tırsmıştım ama sağlık ocağı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 5 lira hem özel hastanede hemde sağlık ocağında oldum ikisinde de fiyat aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oha lan 5 tl!!! bana verin o parayı göte masaj bile yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 medical parkta 6tl idi geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Eczanelerin igne yapmasi yasak. Daha dogrusu eczacilarin yapmasi yasak. Ancak yetkin statudeki hemsire doktor vesaire yapabiliyor bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 annem 10 kağıda yapıyo evlere gittiğinde, serum falan da takıyo ama daha pahalı onlar. reklam yapıym burdan acıbadem civarında oturan varsa para kazanırız ekstradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 yeni konu açmıyım hiç son durum ne bilgisi olan var mı? vakıf hastanelerinde falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 telefonla arayıp sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ilacı aldığın eczaneden rica et yapsınlar yau, bu işe para mı isteniyor cidden lel. velev ki istediler, en fazla 5-10 tl bişi isterler. hemşire, doktor, diş hekimi vs arkadaş da mı yok en kötü onlardan rica et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 eczanelerin çoğu yapmıyor artık resmi olarak yetkileri yok ya. benim iğneler de haftasonuna geldi bir de. yarın sabah akşam, ctesi ve pazar da sabah akşam şeklinde 6 tüp klindan. hiç tanıdığım yok valla. :/ totodan bi de şimdi bilmeyen biri gel vururuz falan der, yanlış yere vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 yan yatıp açıp poponu dezenfektanla temizleyip vurucan iğneyi bu kadar büyütücek bi olay yok bunda. yaşlı yaşlı insanlar kendine insülin bastı yıllarca böyle. roket mühendisliği değil. koldan damar bulmuyosun bişey yapmıyosun kaba ete bas gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sakat kalır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 abi ben kesin kic kasima vururum. basima is cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 AHAAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 kasa yapcan zaten. popodan yapmanın olayı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 baksana o kadar cahilim igne konusunda, oyleymis izledim simdi. AHAHAHAHH abi kicimdan hic antibiyotik fln yemedim ilk kez basima gelicek. serumla alamaz miyim bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Sapla gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Doktor, tip okuyan arkadasin yok mu hic Git o yapsin sen yapamiyacaksan kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar