Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 baya bi çöp topladım he güzel oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu etkinlik araçlarının chargeları bitince demolish mi yapıyoruz?koyması para kaldırması para ne biçim iş edit:kaldırmak içn para vermiyormuşuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oyunu cozdum bastan basliyim da duzgun oyniyim diyorum ama o kadar yavas ilerliyo ki bastan baslamaya gozum yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bende baya ilerledim bissürü çöp topladım halada topluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 beyler uçaklardan +10 a kadar rezervasyon alınıyor bu da size turist gelmeden paranın gelmesi demek bende ilerledim az çok otel linklerini atalım :) eğlenceli olur hasta yatarken yatakta zevkli oluyor bu. benim otel : http://aloha.wewaii.eu/hotel/?id=3692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 login ekranindaki o erkek cizimindeki six pack denemesi cok ilginc olmus asdpkas kayit oluyorum, antalyali bir genc olarak regional bonusum var. cok sahane gorunuyor +1 rep ^__^ WTB tutorial.. level atladim skill point gelmedi, oyle + duruyor orda kocaman.. Warning: You can't level up, It seems that you have not confirmed the activation eMail, which you received after your registration, yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 zaten anlamışsındır'da senden sonra aynı sorunu yaşayacaklar olursa ;) email i onaylamadan level'i atlayınca tıklanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 e yeni araçlarda pearl la olmaya başladı, herşey pearl le olucaksa olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 herşey pearl ile olmuyor aynı itemin pearl harcıyarak yapılanı o görüntüsü farklı ama yıldızları aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 anladigim kadariyla pearl ile yapilan itemlar 1 level ileri veriyor.. yani atiyorum, level 2'de aldiginiz normal itemlar 2 yildizsa, pearl size 3 yildizlik bir opsiyon sunuyor.. bu 3 yildizlik, onceden gelen itemin aynisini level 3'de pearlsuz bir sekilde aliyorsunuz, bu da var sayimda bulunursak, en son levellarda pearl ile yapilan seylerin ortalamadan daha iyi bir ortalamaya sahip olcagi anlamina geliyor.. beklendik bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bence şöyle oynadıkça daha çok anlıyorsun açıkcaıs misal şimdi ben 1.5 yıldılzık bir eğlence yeri yapıptım 9 level olunca 2* olanı çıktı aynı etkinlikler +1 etkinlik daha gelmiş bina şekli değişmiş o yüzden acele etmeden yavaş yavaş yapın binaları her binayı sürekli değiştirmeyin çünkü o zaman yık - yap semeriyle seksene gelecek :D bingildak senin dediğin ise bence fark şu pearl ile 1 yıldız fazla olan itemleri daha erken yapıyorsun örn: 1* / 2* otelde 3* 1 dondormacı yapabiliyorsun 2 olunca 3,5* çıkar belki 3-4* olunca 5* çıkar ana sonuçta hepsi 5* olur bir gün ama tabii az da olsa müşteri memnuniyetini arttırıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 treasure chest swapliycak kimse yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 var ben gönderirim isim ne oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bingildak - ama su an gondermesen iyi olur, 2 tane var zaten AP yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 attım ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://aloha.wewaii.eu/hotel/?id=3261 buda benim harika hotelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprakpasa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Arkadaşlar bu oyuna bende yeni başladım.Uçaktan yolcu alırken neye göre canvasing yapıyor bileniniz bana bir açıklası ne olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Uçaktan yolcu alırken yolcu değerleri git gide azalıyor ve ne kadar düşükken alabilirseniz o kadar az puan harcamış oluyorsunuz, yani düşük puanlıyken almanız önemli. Bunun dışında yolcunun üzerine tıklayınca beklentileri, cebindeki parası, ne kadar kalacağı vs. yazıyor. Bunlardan ne kadar kalcağına dikkat ederek otelinizin hiç boş kalmamasını veya bi an da boşalıp dolmasını sağlayabilirsiniz. Beklentilerinin üzerinde bazen ünlem işareti oluyor, böyle bir durumda müşterinin beklentisini karşıladığınızda ekstra deneyim puanı kazanıyorsunuz, oteliniz elveriyorsa bu tip kişileri almanızda yarar var. Eğer tek kişiyseniz uçaktan yolcu alan genellikle 7-8 civarına kadar bekleyebilirsiniz. Belli bir süre sonra alamıyorsunuz yolcuyu, genelde bu duruma geçmeden önce yanıp sönmeye başlıyorlar. Bu da benim hotelim: Hotel Kauta Land Bir kaç yer açtıktan sonra Salad Bar ve Beach Volley sahası ekleyeceğim. Sonra ne yaparım bilmiyorum ama bir süre kontenjan arttırma düşüncem pek yok. Havuzu biraz genişletebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu ne olum fakir otelleriyle doldurmuşsunuz çorak araziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ya bu rating neye göre artıyo yada düşüyo okadar şey yaptım hala düşüyo ratingim ne iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Abi deck chair koydum iki tane ama gelip oturmuyor tipler. Bi de sikayet ediyolar ustune bosta hic yok diye. Nedir bunun olayi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Valla senin olayı bilmiyorum da benim olayıda mı kimse bilmiyo %82 'ye düştü yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bosch'ta kalite kontrol müdürüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Üye olmaya çalışıyorum server full diyor.Başka server seçmek istiyorum, nereye bassam Aloha geliyor.Değiştiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar