Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir de namussuzlar limited'a hep oyuncuya avantaj sağlayacak şeyler koymuşlar.. sırf visual değil..

bu arada bakındım nette.. oyunun serverları regiona göre mi yoksa psn'e göre mi diye.. bulamadım walla.. ama fizban'ın söylediği kadro olarak oyunları shoptodan alıyoruz.. bizimkiler PAL olacak yani (benim aldığım ilk PAL oyun olacak sanırım ehe).. fyi..
Mesaj tarihi:
Spyro said:

bir de namussuzlar limited'a hep oyuncuya avantaj sağlayacak şeyler koymuşlar.. sırf visual değil..

bu arada bakındım nette.. oyunun serverları regiona göre mi yoksa psn'e göre mi diye.. bulamadım walla.. ama fizban'ın söylediği kadro olarak oyunları shoptodan alıyoruz.. bizimkiler PAL olacak yani (benim aldığım ilk PAL oyun olacak sanırım ehe).. fyi..

o şeyler sadece single'da açık multi'de yoklar merak etme,avantaj/dezavantaj gibi bir durum söz konusu değil.
Mesaj tarihi:
acaip sabirsizca bekliyorum su oyunu, uzun sureden sonra guzel bir western oyunu geliyor, hem de gta gibi olucak ve multiplayer kismi da baya guzel gozukuyor. cumayi zor bekliycem ben sanirim carsambadan bi cikarim saga sola bakarim gelmis mi spot gelmemis mi diye.
Mesaj tarihi:
hacibekirlokumu said:

Spyro said:

o şeyler sadece single'da açık multi'de yoklar merak etme,avantaj/dezavantaj gibi bir durum söz konusu değil.

pek sanmıyorum.limited oyunlarda multi için geçerlidir

bfc2 de mesela kolay acılan ama düz versiyonda açık gelmeyenler limitedda açıktı

singleda avantaj saglıcak şey için kimse limited almaz
Mesaj tarihi:
bende verdımde lımıted sıparısını umarım kartta yer vardır ya

garantı olsun dıye babamınkını yazdım , onayladı ama gerı donup kartlara baktıgımda benım ısmım babamın kart numarası gozukuyordu . kesın odemeyı alırken bı kıllık cıkar dıye degıstırdım
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

said:
Your item, posted on 17/03/10 with reference blabla has been passed to the overseas postal service for delivery in TURKEY.

yay

oha harbi ayıp shopto yaptığın,

2 aydır pre order listesinde, aramızda en son şipariş veren adama ilk yolluyorsun

BİR DAHA DA ALMAM BİRŞEY :(
  • Yeni Oluştur...