Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Gangren said: Verdim pre-order Standart Edition ben de, hadi mp gogo yani işine karışmak olmasında limited versen daha iyiydi aradaki fiyat farkı göz önüne alındığında :D
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 105 liraya geliyor limited 90 verip normal alıcagıma 15 daha verilir :)
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bir de namussuzlar limited'a hep oyuncuya avantaj sağlayacak şeyler koymuşlar.. sırf visual değil.. bu arada bakındım nette.. oyunun serverları regiona göre mi yoksa psn'e göre mi diye.. bulamadım walla.. ama fizban'ın söylediği kadro olarak oyunları shoptodan alıyoruz.. bizimkiler PAL olacak yani (benim aldığım ilk PAL oyun olacak sanırım ehe).. fyi..
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 o limited naneleri bir süre sonra PSN store dan satın alınır ya merak etmeyin limited bulamazsanız.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Spyro said: bir de namussuzlar limited'a hep oyuncuya avantaj sağlayacak şeyler koymuşlar.. sırf visual değil.. bu arada bakındım nette.. oyunun serverları regiona göre mi yoksa psn'e göre mi diye.. bulamadım walla.. ama fizban'ın söylediği kadro olarak oyunları shoptodan alıyoruz.. bizimkiler PAL olacak yani (benim aldığım ilk PAL oyun olacak sanırım ehe).. fyi.. o şeyler sadece single'da açık multi'de yoklar merak etme,avantaj/dezavantaj gibi bir durum söz konusu değil.
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 acaip sabirsizca bekliyorum su oyunu, uzun sureden sonra guzel bir western oyunu geliyor, hem de gta gibi olucak ve multiplayer kismi da baya guzel gozukuyor. cumayi zor bekliycem ben sanirim carsambadan bi cikarim saga sola bakarim gelmis mi spot gelmemis mi diye.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hacibekirlokumu said: Spyro said: bir de namussuzlar limited'a hep oyuncuya avantaj sağlayacak şeyler koymuşlar.. sırf visual değil.. bu arada bakındım nette.. oyunun serverları regiona göre mi yoksa psn'e göre mi diye.. bulamadım walla.. ama fizban'ın söylediği kadro olarak oyunları shoptodan alıyoruz.. bizimkiler PAL olacak yani (benim aldığım ilk PAL oyun olacak sanırım ehe).. fyi.. o şeyler sadece single'da açık multi'de yoklar merak etme,avantaj/dezavantaj gibi bir durum söz konusu değil. pek sanmıyorum.limited oyunlarda multi için geçerlidir bfc2 de mesela kolay acılan ama düz versiyonda açık gelmeyenler limitedda açıktı singleda avantaj saglıcak şey için kimse limited almaz
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ben de preorder verdim shopto dan.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 preorderim yalan olcak sanırım.kartımda para kalmadı.limited alamam herhalde bu gidişle :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 1 günün var, limiti açmaya çalış hehe
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Oyuna bütün yorumlar iyi. Bekliyoruz bakalım limitedı
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bende verdımde lımıted sıparısını umarım kartta yer vardır ya garantı olsun dıye babamınkını yazdım , onayladı ama gerı donup kartlara baktıgımda benım ısmım babamın kart numarası gozukuyordu . kesın odemeyı alırken bı kıllık cıkar dıye degıstırdım
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 said: Your item, posted on 17/03/10 with reference blabla has been passed to the overseas postal service for delivery in TURKEY. yay
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Gametrailer review. http://www.gametrailers.com/video/exclusive-mission-transformers-war/100286
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 baya iyi gozukuyo, slow time olayi op.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bende hala preorderda duruyor yaw :(
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bende de öyle, bu adam bizden sonra sipariş verdi, ne iş :p
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 OYUN ÇOK İYİ. Mesai bitse de eve gidip devam etsem.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dreagloth said: said: Your item, posted on 17/03/10 with reference blabla has been passed to the overseas postal service for delivery in TURKEY. yay oha harbi ayıp shopto yaptığın, 2 aydır pre order listesinde, aramızda en son şipariş veren adama ilk yolluyorsun BİR DAHA DA ALMAM BİRŞEY :(
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 sırf şu oyun yüzünden laptop'tan vazgeçip konsol alabilirim :(
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Böyle konuşmamalıyım, kesin başına bişe gelecek şimdi.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 sevgili dreagloth, bak halı sahaya kadar o red dead eline ulaşmış olursa ayağını kırarım. ulaşmamışsa da kolunu kırarım. ona göre. haddinizi biling!
Öne çıkan mesajlar