Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi butn gece poker oynadim ya ehuehu meksikada 4 kisinin oturdugu limitsiz bi yer var, orada yardiriyorum da, sunu anladim ki teke tek kaldiginda cheat etmicekmissin, ikidir son noktada gidiyorum yahu yakaliyor direk allahsiz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bu arada spurred to victory achievementinda anlamadigim bi nokta var. diyelim ati hic hitchlemedim (evde uyuyunca hitchde cikmasi falan hitchlemek sayilmiyor diye varsayiyorum) ama ati vurdular oldu at, islik calinca aynisi geliyor ya hani, 0 laniyor mu o 20 gorev muhabbeti? eger 0 laniyorsa, ati deed ile cagirirsam da gecerli mi bu, yoksa onda 0 lamadan oldurup diriltebiliyor musun
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bi de bana biraz multiyi anlatir misiniz, yemin ediyorum hicbisey anlamadim bi 10 dakka gireyim dedim de.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 spurred to victory'den emin degilim, ben oynarken cat die cikimsti o achi. multisi guzel oyunun aslinda da, multide server bulma kismi kotu. posse kurabiliyorsun, klan gibi birsey. bir halta yaramiyor tam olarak. free roamdayken ffa takiliyorsun iste. istersen milletle beraber gang hideout temizle istersen koca haritada oldur birbirini. deathmatchlerde birbirini vurmayua calisiyorsun, tdm'lerde de takimca vurmaya calisiyorsun. her mod once guzel bir animasyonla basliyor (en sevdigim yemek yapmakti), sonra shootout (karsi cikilmazsa), sonra da mod geliyor iste. neyin anlatalim olm daha ehu
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya o achi'yi bende kasıyorum, bonnie'nin verdiği kentucky bir panter saldırısında ölmüştü. Bende geri çağırdığım arada eğlencesine tame ettiğim bir at vardı. O geldi, onu da sildim sonra War Horse'a geçtim vs. derken 15 görev falan oldu sanırım aralıksız War Horse kullanıyorum. Oyunu da öyle bitirecem o achi için ama ilk defa bir oyunda asosyale bağlayıp %100 achievement kasmak istiyorum. O yüzden şu suç işlemeli, kanlı achievement'lerin çoğunu sonraya bıraktım asdfasd yeni oyun açıp yapacam onları
kfg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 onları tailor'dan aldıgın mask'le yapabilirsin ya fame/honor etkilenmeden, yeni oyun acmana gerek yok =)...
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hadi ya asdfsad yapayım o zaman güzel o değilde 2 saat önce, daha önce bir kez oynayıp nefret ettiğim zar oyuna gittim. Thieves Landing'deki işte öğrenmeye kastım vs. derken yeni kalktım başından acaip zevkliymiş ya, hatta sonunda Liar's Dice'i bile aldım. Ondan önce de kasıp What About Hand Grenades achi'sini aldım at nalı fırlatma oyununda asdf 1.5 saat kadar da ona kastım zaten bir ara şu haritadaki bütün saloon'lardan dışarı adam olayını yapmak istiyorum da nasıl yapacağımı bilmiyorum asdfasd döverek çıkarmaya çalıştım bir kere çıkmadan öldü adam, zaten bounty geldi orada da ...
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 liar's dice'ı ilk oynadığımda (thieves landing görevi) bug olmuştu ya da görev icabı 200$'a oturuluyordu. 3 kere kektim herifleri bi dünya param oldu sonra param bitince yine oynarım diye kalktım masadan. artık aynı yerde bile oturmak sadece 20$ peh. bi oyunda 600$ kazanıyodum kalkmasaydım keşke.
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yan görev. film production la alakalı bi görev
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 DarKRideR said: bir ara şu haritadaki bütün saloon'lardan dışarı adam olayını yapmak istiyorum da nasıl yapacağımı bilmiyorum asdfasd döverek çıkarmaya çalıştım bir kere çıkmadan öldü adam, zaten bounty geldi orada da ... yok dışarı çıkarmana gerek yok. dövüp adamı yere düşürmen yetiyor. yanlız dikkat et 1 den fazla kişiye vurma. yumruğu seçiyorsun silah olarak. sonra adamın arkasına geçip sadece R2 e bas. bu şekilde yumruk atmıyorsun ve itiyorsun adamı. bazıları kaçıyor yanlız. dükkan sahibi olan, çabulcu olan tipler korkup kaçıyor. silahı olanlara dikkat et çekip vurmasınlar hehe. işte onu yaptıktan sonra yumrukla dövmeye başla adam sana karşılık verirse. bi kere yere düşmesi yetiyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 razzRaziel said: liar's dice'ı ilk oynadığımda (thieves landing görevi) bug olmuştu ya da görev icabı 200$'a oturuluyordu. 3 kere kektim herifleri bi dünya param oldu sonra param bitince yine oynarım diye kalktım masadan. artık aynı yerde bile oturmak sadece 20$ peh. bi oyunda 600$ kazanıyodum kalkmasaydım keşke. oha cidden mi ? bende sonra kazanırım diye kalkmıştım ya sdafdsa 2000 dolara yakın para kaldırdım achi'yi kasarken, hatta sonra gelir şu '10.000 dolar biriktir' achievement'i vardı. Onu yaparım diyordum :( Bu arada bug değil o zaman o, görev gereği sanırım. Çünkü diyordu journal'da şu film yapımcısı için konu gerekiyor. Thieves Landing'deki zar oyununu kazan diye, tahminim birkaç görev sonra Armadillo'da John Marston'la ilgili bir film olacak asdfsdf
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 @mani he iyi oldu öğrendiğim hehe gezeyim şimdi salonları sdfasd
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 high stake poker atarsınız blackwater da paraya para demezsiniz. oyunun balından beri nekadar para yaptığın gözükmüyor statlarda ama üzerinde 10k olmasına gerek yok. toplan kazanç bir şekilde 10.000k ı buluyor. benim meksikanın ortalarında bulmuştu.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ben poker bilmiyorum ya asdfsd öğrenecem ama sanırım achievementlar için asdfsad
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bende bilmiyorum ama wiki den açtım baktım neler en yüksek diye. öyle renkli kagıtlar olunca basıyorum bet i raise i oyle kazanıyorum. çok dusuk kagıt olunca cekiliyorum falan. ayrıca buglar varmış fixlendi mi bilmiyorum. iste belli miktar bet yapınca karsı taraf direk bırakıyormuş vs. red dead wiki de yazıyor. ben esas finger oyununda zorlandım. outfit için gerekli olan yerde cıldırttı resmen. ilk başta skip edince zaman bug ı olduğunu farketmedim devamlı skip ediyordum yapamıyordum. sonra parmaklarım yoruldu falan ara verdim boyle 2 saat sonra kasıp bitirmiştim. kırıyordum valla gamepad i.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ilk başta sadece x'e bastığımız olay kolay da ondan sonra diğer tuşlar girince acaip zorlaşıyor. Biraz kastım ona baktım olmuyor sdfsd Bakim bir ara pokerde kasayım, Meksika görevlerini bitirdiğimden beri sağda solda eğlence arıyorum kendime, oyun erken bitmesin diye oyalanıyorum hehe
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ya bu atları nasıl deed'liyoruz, ya da istediğimizde nasıl sonra çağıracağız ? Hungarian tame ettim bir tane de War Horse ile devam etmek istiyorum. Hungarian'da kenarda olsun istiyrum ama War Horse'u tekrar aldığımda bu tameden çıkıyor sadfs Hitch'lesem yeterli mi ? Atı deed etmedin falan diyor gerçi oıyun
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 işte general vendordan deedini satın alacaksın.. tame etmek yetmiyor..
kfg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 hungarian'ı tame ettikten sonra general store'da deed'i available oluyor, 1500$'a (honor artınca 750$) alman lazım =)...
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Abi atın o kadar bir önemi yok bu oyunda, niye dert ettiniz böyle anlamadım :p
kfg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Gangren said: Abi atın o kadar bir önemi yok bu oyunda, niye dert ettiniz böyle anlamadım :p tipi guzel =)...
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 American Standardbred is win, tip açısından
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Oyuna yeni başladım bugün PS3 alınca apar topar :D Poker'de hile yapmak içingerekli kıyafeti aldım ama üçgene basınca aşağıda bar gibi bir şey çıkıyor daha dlmadan yada bi hareket olmadan hemen yakalanıyorum. Nasıl yapılır anlatıversin birisi :P
Öne çıkan mesajlar