Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
multısıde ıyıymıs ya gold rush oynadım 3 tur fılan eglendım baya

fısban
select e bas bı menu cıkıyor mesela orda atın var onu ordan aktıve edıyorsun
kosarak sana gelıyor =)
Mesaj tarihi:
Red said:

rkasında 720p yazıo :).ama kötü yani.göz göre göre yapılmazki arkadaş

640P ile render edilmiş diyorlar. 720P gösterse de tam 720P değil yani

yoksa God of War Collection'da 1080P yazıyor arkasında ama 720P ile render edildiklerinden 1080'de bozulmalar bile oluyordu asdf
Mesaj tarihi:
jacabo said:

multısıde ıyıymıs ya gold rush oynadım 3 tur fılan eglendım baya

fısban
select e bas bı menu cıkıyor mesela orda atın var onu ordan aktıve edıyorsun
kosarak sana gelıyor =)

abi o uzun yolu.cukarı ok tusuna basınca ıslık calıyor at geliyo

ayrıca oyunu hakkaten sevmedim.gta 4 ün multisi ne kadar saçma ise buda öyle.bi kere auto aim tamamen saçmalık.sen blurdan adamı goremiosun adam duvarın arkasından aimle alıyor aşagı seni

bana göre oyun fos.ne limited almaya değermiş nede 100 kagıt vermeye.bileydim ucuzlayınca alırdım 50 kagıda

grafikler iyi deil.blur sıkıntı.auto aim tamamen saçmalık.

gta4 ün multisine 2 kerden fazla katlanamıstım.mükemmel potansiyel ama berbat bir oynanabilirlik var

singleını oynayıp bitircem multiyle fazla ugraslmaz

server olayı ayrıca bi gerkesiz.giriosun free roam a.bi tek sen varsın kimse yok.bi kaç defa daha deneyince 3-5 insan olan servera denk geliosun

10 üzerinden 5 tir bu oyuna notum.sadece multi için konusuyorum single oynamadım.auto aimle single oynanır ztn
Mesaj tarihi:
ahah bende eşek geliodu işte.sora level atlayınca atım oldu turkmen diye o geliyor artık :)

ayrıca haritada milletin yerinni gözükmesi bana çok saçma geliyor.squadın haricindeki kimseyi görmemen lzm.yada sadece wantedların gorukmesi lzm
Mesaj tarihi:
gta4 seven bunuda sever

ama hiç elle tutulur yanı yok multisinin.gta 4 multi hakkaten berattı

auto aim,blur ve haritada milletin gözükmesi atari oyunu yapıyor direk

valla nefret ettim :)

uncharted gibi bi tps varken ps3te.şu oyunu bu şekilde koyup o kadar paralara satanlara ayıp yani

daha da rockstar oyunu almam.
Mesaj tarihi:
free roamda değil ama competitive mode'larda depar basmazsan radarda çıkmıyorsun. hatta loading ekranlarında diyor spawn olduğunuz anda hemen x'e basmayın millet görmesin radarda sizi diye ehueh.
onun dışında auto aim olayı hem bazı serverlarda yok, hem de şimdi artistlik gibi olmasın ama iyi oynuyosan auto aim bişey ifade etmemeye başlıyo belli bikaç pozisyon dışında. arkamdan üstüme salak salak mermi boşaltarak gelen adama dönüp head attığım ve adamların bullshit diye bağırdığı çok oldu yani. oyunda doğru zamanda doğru yerde olmak ve headshot atmaya kasmak direk oyunu değiştiriyor. verdiğim örneğin tersi olarak serverda çapraz ateş altında kalmadıkça ölmeyen adam çok gördüm, bi süre sora karşısına çıkmakta tereddüt etmeye başlıyosun ehueh.
free roamda radar olayı da çok bi dert değil bana göre. sonuçta adı üstünde, adamlar "competitive" diye ayrı mod yapmış. free roamda skor tutulduğu yok ya, eğlencesine takılıyo işte millet. fakat o "free roam serverı" olayını hakkaten halletmeleri lazım.

yani bunları söylüyorum red sanki sana laf atıyomuşum gibi anlama, oyunu hiç oynamamış veya alsam mı naapsam vs. diyen arkadaşlar olabilir, seninkinden başka bi bakış açısı olarak bunu da okumuş olurlar.
Mesaj tarihi:
sdsdfs bu arada paketim gelmiş benim,

hatta perşembe günü gelmiş postacı, annem bir ara markete gitmiş herhalde o ana denk gelmiş. Adam evde bulamayınca bırakmamış sonra getiririm diye, bugün getirmiş anneme vermiş

sdfsdsdf lan ya, neyse haftaya oynayacam zaten
Mesaj tarihi:
auto aimin beceriyle bir alaksı yok abi. L2 ya basıosun sağ analogu az yukarı kafaya getiriosun sık sıkabildiğin kadar

şimdi bfc2 oynayan adamlarız.ben 100 metre ötemi görmeden oyun oynayamıyorum.yani ilerde neler oluyor anlamam lzm

bu oyunda blur ve dandik grafiklerden ancak kendi bulungudun alanı adam gibi görüosunki dün ben squaddan birinin suratına bkamaya calıstım dibine girip bildiğin gözükmüyor abi

hani televvizyondan falan dicem ama alakası yok.beni çok rahatsız edio bu.gta da da etmişti

yani oyunu yeni alcaklar eğer gta4 ün multisini beğendilerse alsınlar.

bana sorarsan öyle beklenilcek hemen alıncak bir oyun değil.oyunda farklı ne var abi.degişik birşey yok yani

ben gtadan farklı birşeyler bekleyerek aldım.ne bilim combat grafik vs bişi değişik olur diye.hem western sevmem hemde oyun kötü yani :)

sadece auto aim değil server sistemide kötü.gtada öyleydi.3 kişi 5 kişi oynuodun
Mesaj tarihi:
oyun tanrıları oynamamı istemiyor anlaşılan

cuma günü finaller bitiyor, tam kurulacam başına derken c.tesi sabahı yazlık için yola çıkacağımızı söylediler evden arayıp hehe

+1 hafta daha red dead redemption yok. Dönüşümün ertesi günü babamın ruh haline göre 7 saat araba kullanmak zorunda kalabileceğimden sabahlama gibi bir durumda söz konusu olmayacaktır :(

neyse, oynadığımız kadarıyla
  • Yeni Oluştur...