Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
shopto fiyatı cok iyi bence

limited 46 pounddu.ben pre orderı kaçırdım 43 pounda normal aldım

da türkiye fiyatları uçmuş yani.shoptoda 10 poundluk oyunlar burda 90-100 lira :)

geç gelsin ama ucuz gelsin
Mesaj tarihi:
Dedim ya abi.

Hepsi kapattı GG'de dükkanları. Maliye ciddi cezalar kesmeye başlayınca adamlar baya korkmuş anlaşılan. Geçen hafta dükkanları kapattılar apar topar işte.

http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=red+dead+redemption&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail
Mesaj tarihi:
Ben dun siparis etmistim ggden aksamustu bu sabah 10 da geldi oyun. 110 liraya 3 taksitle aldim, ama su anda o fiyata yok sanirim ggde. Oyunun jelatini acilmisti ama taktim, calisiyor gayet; sorun yok.
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

e var gene satan?

abi 150 lira gg'den alacağıma gider dr'den alırım 20 dakikada oyun elimde olur.

ilk 1-2 gün 105 liradan falan bir sürü satan spotçu vardı asıl.

ha bi de bu var. xD

http://www.youtube.com/watch?v=kYKzMhFhEIU
Mesaj tarihi:
shopto (tu)

ne güzel el değmeden geliyor oyunlar :P

benim siparişte halen ptt sisteminde yok : türkiye ye girişte kontrol edenler aynı paketten 100 lerce görüp spam mail diye spam kutusuna atmış olmasın bi kaçını :P
Mesaj tarihi:
önsiparişin ingiltere dışına pek bir faydası yok.sadece fiyat ve limitedlarda işe yarıyor

yoksa araya haftasonuydu ptt nin olayıydı illa geçiyor.yani ingiltere dışına 3 gün önceden yollamnaları lzm
Mesaj tarihi:
yok yani şu kadar gecikmesi bile sorun onu diyorum.

cidden yani son 4 şiparişimden sadece SSF4 adam gibi geldi, o da zaten rekor bir biçimde 3 günde geldi adsfsda

GTA desen 3 hafta, headset ve midnight desen 1.5 hafta, red dead de ortada ...
Mesaj tarihi:
ben mesela cuma günü sipariş verdim.shoptonun kargolaması royalin göndermesi yrn yada cuma gelir bence.normaldir yani araya haftasonu giriyor

pazar aksamları vermek lzm siparişleri
Mesaj tarihi:
yani pazartesi sabah erkenden işleme girer diye :).sipariş vermek için erkenden mi kalkalım :)

mesela benimki yrn gelir giriş yapmıs pttye.panik yapmamak lzm bazen giriş yapmdan getiriyolar

yurtdışı gönderilere bakıcaksınız ayrıca.birileri yurtiçi falan demiş kandırmış sizi yukarda
Mesaj tarihi:
yoo, yurtiçine bakacaksınız yurtdısından giriş olduktan sonra.

1.
Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM BURSA / PİM, 00359 - 34158
24/05/2010 20:22:35
2.
Sevk Edildi BURSA / PİM BURSA / PİM ŞEHİR, 00235 - 16000
26/05/2010 11:32:03
3.
Dağıtıcıya Teslim Edildi, BURSA / BURSA POSTA DAĞ, yıldırım - 16007
26/05/2010 15:45:30
4.
Dağıtıcıya Teslim Edildi, BURSA / BURSA POSTA DAĞ, yıldırım - 16007
26/05/2010 15:48:42

bu yazıyor bende mesela.

yurtdısına bakarsam;

0001 24/05/10 12:32 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI
  • Yeni Oluştur...