Verlure Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bildiginiz gibi yeni öss sisteminde kat sayı farkı kalkmış ve sayısaldaki bir ögrenci ister gazeteci ister işletme okuyabiliyordu aynı şekilde tmdeki adam mühendislik seçebiliyordu, bunun önü açılmıştı. bende bundan istifade 4 aydır sayısal derslerine ağırlık verdim mühendislik için tmyi tamamen saldım, ama demin bu kat sayı farkının eski haline döndürülecegi kararı alınmış. Ne yapmalıyım dersiniz ? giden 4 ayamı yanayım hayalleremi yanayım, hayır o da degil 350 bin meslek lisesinde okuyan adam dersanelere akın ediyor ve onlarda aynı şekilde mağdur durumda kalacaklar, sınava fln giremicekler çok ilginç bir durum söz konusu. +18 ciddiyim nasıl bir küfür edecegimi şaşırdım açıkcası. oyuzden orçopibnkaltaplalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bence gayet mantıklı bir karar. Bilim yapılan yerlerde imam hatip lisesinden gelen insanların okuması kadar mantıksız birşey yok. İktidarımız sağolsun yine " meslek lisesi mezunlarının 4 yıllık üniversiteye girmesine olanak sağlama, lise de yanlış tercih yapmış insanların farklı eğitim alanlarına yönelebilmesine olanak sağlama" adı altında bize yutturulmaya çalışılan -bence- saçma sapan bir uygulama çıkartılmaya çalışılması gereğince sizin gibi öğrenciler de mağdur oldu. Ha sizin istediğiniz alanda eğitim alma hakkınız var mı, var tabii. Ama bu daha düzgün şekilde, başka amaçlar gütmeden yapsalardı danıştaydan geçirebilirlerdi ve sizde mağdur olmamış olurdunuz. Senin durumun için de yapacak birşey yok sanırım, tm seçerken ki hedefin neyse o hedefe doğru ilerlemeye çalış, kaybedebileceğin 1 sene de muhtemel kişilerin muhtemeler yerlerinde patlasın diyorum işallah diyorum. Edit: İyi yönünden bak, çoğu tm'nin bilmediği kadar fen biliyorsun, zaten fen bilmek de tm öğrencilerinin en büyük avantajı olduğuna göre bol şans diyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 çoğu kızı sırf başları açılmasın diye aileleri zorla imam hatip okullarına gönderiyor . Hiç mi yazık değil bunlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 şimdi durumun böyle olacağı belliydi @peder; dünya yeteri kadar adaletli bir yer olsaydı her doğan çocuk ailesi tarafıdnan deil daha üst bir kurum tarafıdnan eğitilirdi o ailenin çocuğu olmak onların şansı/şanssızlığı ama bir yol daha var o da eğitimde devrim yapmak imam hatiplere kız öğrenci almamak, kadından i,mam olmuyorsa imamlık okulunda kızın ne işi var? ama o devrimi yapmak da sıkar daha o kadar deli cesaretine sahip adam gelemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya şimdi anlamadıgın bişiy var, diyo ki danıştayın açıklamasında " düz lise ile imamhatipinde içinde bulundugu meslek lisesi arasındaki kat sayı farkı eski haline geldi" diyor. peki bu yeni sistemde şey vardı sözelci de sayısalcıda fizik sorusu çözünce aynı puanı alıyolardı aynı şekilde tarih matematik coğrafya vs. yane alanlar arası fark kalmamıştı isteğen istedigi dersi çalışıp isteği lys sınavına girip istedigi mesleği yapabiliyordu, şimdi bu olay duruyomu hala yoksa kalktımı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 "peder zickler" said: çoğu kızı sırf başları açılmasın diye aileleri zorla imam hatip okullarına gönderiyor . Hiç mi yazık değil bunlara ? oda onnarin yetersizligi eger o kadar okumak istiyosa isyan bayragini acar evden kacar yatili okur yapan war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 o kadar kolay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kardeşim boşuna mı dershaneye falan gittila şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 türban okullarda serbest olduğunda, "madem serbest takıcaksın bundan sonra" dıye zorlanacak kızları düşündünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kolay tabi olm. kaçmadan önce bi save alır. sokakta keselerler deşerlerse, load eder. bu kadar kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Cuce said: türban okullarda serbest olduğunda, "madem serbest takıcaksın bundan sonra" dıye zorlanacak kızları düşündünmü?öyle diyicek tipler zaten direk imam hatibe gönderenler . Mevcut normal okullar da okutanlar zaten belirli bir algı düzeyini aşmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ana avrat küfrediyorum şu an. ben bunlar katsayıyı kaldırdılar diye tercih yapmadım lan, allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 naraso said: ana avrat küfrediyorum şu an. ben bunlar katsayıyı kaldırdılar diye tercih yapmadım lan, allah belalarını versin. tmm dogru yapmışsın işte kat sayıyı kaldırmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 gün geçmiyor ki bir saçma sapan bodoslama sistem değişimi çabası daha bunların ellerinde patlamasın sayın seyirciler... geçmiş olsun bu arada, böyle her sene saçma sapan sistem değiştirme çabalarıyla öğrencilerin zor olan işlerini daha bi zora sokuyolar, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben şeyi anlamadım meslek lisesi-düz lise arası katsayıdan mı bahsediyonuz? tm-fm-dil arası yani alan dışı yapılan tercihlerdeki katsayı sınırından mı? verlure de anlamamış sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tamda bugün sınav için 4-5 kitap aldıydım 55 lira bayılıp. eve geliyorum ve bu haberi öğreniyorum. değişik ruh hallerine girdim anlatamam burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 çekemediler ellerini bir türlü şundan. oyuncaktan farksız ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 şimdi meslek liseliler gene salak bi puan mı alıcak baska bölüm seçince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi kimse bişiy anlamadı sanırım :D şimdi bu meslek lisesi ve düz lisesi arasındakimi yoksa alanlar arasında kimi ? 6 saattir kirizlerdeyim birisi açıklasın şu şeyi ya, 3 sattir gerek danıştayı gerek yökü arıyorum telefonlar meşgul, lafta 20 hat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi zaten meslek liseleri ile alanlar arası dediğiniz olay aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 öğrenciler eylem yapsınlar abi kararı protesto etsin en azından karar bu eğitim dönemi için uygulanmasın, kaç milyon insan kaç milyar para harcadı emek sarf etti.1 Hafta sonu dersane yerine mitinge giderlerse bayağı bi ses gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kardeşim gitti mitinge ahsdasd çok zamansız bi karar oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bu sene ne olacağını sınavların tam olarak ne zaman olacağını dershaneciler bile bilmiyordu zaten o kadar saçma ve koşturmaca bir karardı, iptal edilebilitesi de yüksekti. Ben karşı hamleyi merak ediyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kardeşimde sayısal ama tm den giricekti.Bugun baya siniri bozuktu.Neyse ösym'yi aradık filan endişelenmeyin fln dediler :D.Osym istese bu kararı gözardı edebilirmiş yani direk uygulayabilirmiş istediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Chewy said: Kardeşimde sayısal ama tm den giricekti.Bugun baya siniri bozuktu.Neyse ösym'yi aradık filan endişelenmeyin fln dediler :D.Osym istese bu kararı gözardı edebilirmiş yani direk uygulayabilirmiş istediği gibi. bende tmyim sayısaldan giricektim 4 aydır eşek gibi fizik çözmekten kafam mikildi, aradık danıştayık yökü hep meşgul hep meşgul, siz iyi ulaşmıssınız attıgım mailin haddi hesabı yotk 65binden fazla mail attım adamlara host çöküyodu namussuzum mitingede gidemedik ama, peki bunu sonucu ne zaman açıklanacak bi haberi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar