Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç Aldatıldınız mı?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

GwindonSurion said:

okul gezisinde otel odasında yakaladım sads sonra müdürü çağırdım annesine falan söylemişlerdi kızınız bi erkeğin odasında kalıyodu diye falan sonra kuran kursuna falan gitti heralde canıma değsin

hahahah
başkasının odasında yakalayınca kuran kursuna göndermekte iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

neyse ben yanıt vereyim, sapına kadar aldatıldığıma inanıyorum ama ne yazık ki elimde kanıt yok, benden ayrılıp ertesi günü başkasıyla sarmaş dolaş oluyorsa bir hatun bunun önceside vardır ve aldatılmışımdır gibi geliyor bana.

en azından şu olmalı, bak başkası girdi hayatıma ve senin doğru insan olmadığını anladım, oturup konuşalım bu durumu ayrılmak istiyorum vs gibisinden bir şey değil de, ara verelim veya seni çok seviyorum ama benim sorunlarım var kendi içimde gibi bahaneler sonrasında başkası ile sevgili olduğunu görmek hatunun çok sinir bozucu oluyor. bence bu da aldatılmaktır yaneee

ek: e aldatıldım, farkında olmadan başka aldatıldıklarım da olabilir ama konu ile alakası yok ki, sen anlattınız mı topikinden sonra ikinci karbon kopya oldun : ) kabul et istersen.

soracam soracam yaran var deşmeyim ve ters cevap verip zırlayacaksın diye soramadım ama anladım ben sorumun cevabını aldım.
soracağım şey ise "kardeş ne iş birisi seni aldattıda intikam almak içinmi aldatma gibi topicler açıyosun" vs idi.
doğru tahmin etmişim. ama geç kalmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

parvus said:

neyse ben yanıt vereyim, sapına kadar aldatıldığıma inanıyorum ama ne yazık ki elimde kanıt yok, benden ayrılıp ertesi günü başkasıyla sarmaş dolaş oluyorsa bir hatun bunun önceside vardır ve aldatılmışımdır gibi geliyor bana.

en azından şu olmalı, bak başkası girdi hayatıma ve senin doğru insan olmadığını anladım, oturup konuşalım bu durumu ayrılmak istiyorum vs gibisinden bir şey değil de, ara verelim veya seni çok seviyorum ama benim sorunlarım var kendi içimde gibi bahaneler sonrasında başkası ile sevgili olduğunu görmek hatunun çok sinir bozucu oluyor. bence bu da aldatılmaktır yaneee

ek: e aldatıldım, farkında olmadan başka aldatıldıklarım da olabilir ama konu ile alakası yok ki, sen anlattınız mı topikinden sonra ikinci karbon kopya oldun : ) kabul et istersen.

soracam soracam yaran var deşmeyim ve ters cevap verip zırlayacaksın diye soramadım ama anladım ben sorumun cevabını aldım.
soracağım şey ise "kardeş ne iş birisi seni aldattıda intikam almak içinmi aldatma gibi topicler açıyosun" vs idi.
doğru tahmin etmişim. ama geç kalmışsın.

intikam değil de emeklerimin çabalarımın boşa gittiğini düşünmem, alkol hayal kırıklığı gibi çok unsurlu şeyler var. önceki ilişkilerimden bağımsız olarak yani sonuçta hatunla ayrı şehirlerde olup bunca zaman aldatmayan, teşebbüs dahi etmeyen, kimseye bakmayan, başkası olsa da seni seviyorum hep seveceğim diye yalvaranlara burun kıvıran biri alakasız bir kişi ile aldatıyorsa karşı tarafa kırılmıştır bi şekilde.

neyse demem o ki, önceden kalmış aldatılmaya dair bir yaram yok. ilişkinin düzgün gitmemesine dair bir yaram var evet. her şey güzel gitse aldatmam, kötü gitse dahi sabrederim, ama bazen taraflar bildiği halde göz yumacak kadar sevebiliyor. ama en azından "naparsan yap tamam ama bana sezdirme" denebiliyor. tasvip etmesem de. öyle işte hayat, bazen ahaha kermit nasıl koymuş lafı desinler diye düşünmeyecek kadar karmaşık olabiliyor. minik kurbağa : )
Sosyal ağlarda paylaş

ben size bi boynuzlanma hikayemi anlatayım, taylı kızların çapkınlığı meşhurdur,

hanım kızımız annesinin hasta olduğunu ona bakmak için 2 gün memlekete gideceğini söyler, 1 hafta sonra başka bir kız arkadaşımın(normal arkadaş işte) evlilik öncesi bekarlığa veda partisi yapmıştır erkek gogo dansçıları sex vs.. süper eğlendik bak diye fotoları yollar bu gariban oğlan bi bakar ki bizim hanım kızın elleri gogocularla dolu fotosu vardır!meğer hanım kızımız bilmeden ortak arakdaşımızmış

hanım kızımız çağırılır "haniii du yu lov mi" diye sorulur "yea beybi yu ar may eviriting" diyen kıza foto gösterilir. kızın titremesi geçince türkçe olarak "ŞİMDİ S.KTİR G.T LAN BURADAN" diye bağırılır hanım kız giderken arkadasından da unuttuğu ayakkabıları fırlatılır..

akşamına yenisi bulunur :))) takmamak lazım sakin olacaksın buralarda bunlar türk değil ki..

ha 5 sene beraber yaşayıp ayrıldığım türk sevgilim ayrıldıktan 2 yıl sonra doğal olarak bi erkek arkadaş edindi yıkılmadım mı yıkıldım, neden yıkıldım ? kim bilir.. belki aşkdandır..
Sosyal ağlarda paylaş

japon kızın biriyle vardı bi ilişkim, 1-2 ay filan sürdü, kız benden önce biriyle görüşüyormuş. çok ciddi bi ilişki değildi gerçi ama benden sonra kız öncekiylede görüşmeye devam ediyormuş.. londrada night club'da buldugundan kızdan çok bişi beklememek lazım tabe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...