aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Yok biz seks düşünmüyoruz yok biz karıya kıza doyduk diyen arkadaşlara selamlarımı ileterek başlyıorum söze. Bence topik faydalı, erkekler arasında konuslabilecek geçerli bi tartışma, internet ortamında insanlar olduklarından farklı görünme çabası içinde yukarıda dediğim gibi tepki vermişler, hanımefendileri ari tutuyorum tabi.. Neyse.. Bence her filmin istatistik bi çalışması yapılabilir. Sinemaya giderken ona göre gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 artık sinemada öptürmüyorlar bile klişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Nessarien said: "Nationale Volksarmee" said: kazonavsiniz Biz ona halk arasında kazanova diyoruz. Ben de kavanoz die okumuştum ne alaka diodm asdafdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 "Nationale Volksarmee" said: özellikle filmi görmüs bayanlardan yorum bekliyorum baska film öneriside olabilir. En koptuğum bölüm bu zaten anlatın kızlar hangi filmi izleyince ah erkek arkadaşım gelsede çatır çatır sevişsek diyorsunuz söyleyin çabuk ! *facepalm* Anlattığı kadarıyla hatun, kız arkadaşı falan değil. Sıradan bir arkadaş ve büyük ihtimalle iyi niyetle sinemaya gitmeyi planlamış ve başkalarınında olacağını düşünmüş kimler geliyor sorusundan aldığı cevap ile durum ortada zaten. Daha sonra potansiyel abazanlığı sezip başka bir kız arkadaş var onuda alalım diyerek ''o işi geç'' mesajı veriyor. Bunu bile anlamayacak kadar çaresiz durumda, algı düzeyi sıfır iken buraya gelip millete ayar vermeye kalkıyorsun. Tutulur yanın yok, otur sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Nessarien said: "Nationale Volksarmee" said: özellikle filmi görmüs bayanlardan yorum bekliyorum baska film öneriside olabilir. En koptuğum bölüm bu zaten anlatın kızlar hangi filmi izleyince ah erkek arkadaşım gelsede çatır çatır sevişsek diyorsunuz söyleyin çabuk ! *facepalm* Anlattığı kadarıyla hatun, kız arkadaşı falan değil. Sıradan bir arkadaş ve büyük ihtimalle iyi niyetle sinemaya gitmeyi planlamış ve başkalarınında olacağını düşünmüş kimler geliyor sorusundan aldığı cevap ile durum ortada zaten. Daha sonra potansiyel abazanlığı sezip başka bir kız arkadaş var onuda alalım diyerek ''o işi geç'' mesajı veriyor. Bunu bile anlamayacak kadar çaresiz durumda, algı düzeyi sıfır iken buraya gelip millete ayar vermeye kalkıyorsun. Tutulur yanın yok, otur sıfır. 3some Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 SEVGİLİSİYLE SORUN YAŞIYAN Bİ HATUN ONUN YAKIN ARKADAŞI DATE MATE DİYO SEN EKİCEM DİYOSUN TIVAYLAYTA GİDİCEZ DİYOSUN LAN O KEMERİ ALMAZSAN GİRME BİDAHA BURAYA ÇOK SİNİRLENDİM! 5 gündür evdeyim ben ya çok hastayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 O değil de film çok kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 o değilde geçen gün filmin çıkışına denk geldik arkadaşla. pedobearı koycaktın oraya otur izle sora abovv tam bir ergen ordusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 copry said: gözlerini kapatıp jacop'ı hayal edecektir ama benm için farketmez diyosan =)) farketmez nasıl olsa o da gözlerini kapatıp kızı hayal edecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 puhahhaha =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar