Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

twilight new moon ve bayan

Nationale Volksarmee

Öne çıkan mesajlar

Yok biz seks düşünmüyoruz yok biz karıya kıza doyduk diyen arkadaşlara selamlarımı ileterek başlyıorum söze.

Bence topik faydalı, erkekler arasında konuslabilecek geçerli bi tartışma, internet ortamında insanlar olduklarından farklı görünme çabası içinde yukarıda dediğim gibi tepki vermişler, hanımefendileri ari tutuyorum tabi.. Neyse..

Bence her filmin istatistik bi çalışması yapılabilir. Sinemaya giderken ona göre gideriz.
Sosyal ağlarda paylaş

"Nationale Volksarmee" said:

özellikle filmi görmüs bayanlardan yorum bekliyorum baska film öneriside olabilir.

En koptuğum bölüm bu zaten anlatın kızlar hangi filmi izleyince ah erkek arkadaşım gelsede çatır çatır sevişsek diyorsunuz söyleyin çabuk !

*facepalm*

Anlattığı kadarıyla hatun, kız arkadaşı falan değil. Sıradan bir arkadaş ve büyük ihtimalle iyi niyetle sinemaya gitmeyi planlamış ve başkalarınında olacağını düşünmüş kimler geliyor sorusundan aldığı cevap ile durum ortada zaten. Daha sonra potansiyel abazanlığı sezip başka bir kız arkadaş var onuda alalım diyerek ''o işi geç'' mesajı veriyor. Bunu bile anlamayacak kadar çaresiz durumda, algı düzeyi sıfır iken buraya gelip millete ayar vermeye kalkıyorsun.

Tutulur yanın yok, otur sıfır.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:

"Nationale Volksarmee" said:

özellikle filmi görmüs bayanlardan yorum bekliyorum baska film öneriside olabilir.

En koptuğum bölüm bu zaten anlatın kızlar hangi filmi izleyince ah erkek arkadaşım gelsede çatır çatır sevişsek diyorsunuz söyleyin çabuk !

*facepalm*

Anlattığı kadarıyla hatun, kız arkadaşı falan değil. Sıradan bir arkadaş ve büyük ihtimalle iyi niyetle sinemaya gitmeyi planlamış ve başkalarınında olacağını düşünmüş kimler geliyor sorusundan aldığı cevap ile durum ortada zaten. Daha sonra potansiyel abazanlığı sezip başka bir kız arkadaş var onuda alalım diyerek ''o işi geç'' mesajı veriyor. Bunu bile anlamayacak kadar çaresiz durumda, algı düzeyi sıfır iken buraya gelip millete ayar vermeye kalkıyorsun.

Tutulur yanın yok, otur sıfır.

3some
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...