asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kutlu olsun. Senin de kutlu olsun Osman Nuri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hehe acaba yarın öyretmenim kolay soru sorar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tam aklıma geldi bugün öğretmenler günü diye :D ingiliz bi çocuk şunu yazdı birden: [email protected]: *Teachers day to day in turkey :p "adam hatırlıo biz hatırlamıyoruz..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yaşasın öğretmenlerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ablama hediyeler yagar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benim canım öğretmenim Bana verdigin o heceleri Bu güzel sözlerini Bana ögrettigin cümleleri sevgili ögretmenim Senin emeklerinle aktı şu dereler Senin sevgilerinle yeşerdi tüm çiçekler Bize verdigin sözler Sevgili ögretmenim sen bize saygıyı sen bize saygı ögrettin tüm güzelligi sevgili ögretmenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gönülde açan ögretmen ilk baharlar, hep kırlara yarar çünkü hertaraf papatyalara yarar sizde bir papatyasınız sizin tek farkınız onlar kırlarda siz ise gönlümüzde açtınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Sevgili Öğretmenim Sevgili öğretmenim, İnan sen bir ışıksın. Yanarsın gece gündüz. Aydınlatırsın bizi. Doğruyu, güzeli, Bize sen öğretirsin. Vatanıma sevgiyi, Kalbimize sen korsun. Çevreni aydınlatır, Bir mum gibi erirsin. Anne - baba gibisin, Bizi, bağrına hep basarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere hayatıma farklı bir boyut katmış bütün öğretmenlerimi saygıyla anıyorum. İnsan olmayı becerememişlere de eseflerimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aa annanemi arıyayım. sağolun unutmu$tum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Öğretmenler günümüz kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 öğretmenlerin günlerini kutlarım.. öğrenciye şiddet uygulayanlar, parayla sınıf geçirenler ve tacizde bulunanlar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ve tabiki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hayatıma renk katan birkaç öğretmene saygılarımı sunuyorum. Diğerlerinin de günleri kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Derste ıslık çaldım diye yanına çağırıp, sağ elini havaya kaldırıp, eliyle ses çıkartıp dikkatimi sağa çekerek sol eliyle tüm gücünü kullanarak tokat basan ilkokul matematik öğretmenim hariç. ona ayrı temennilerim var. unutmadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Derste neden ıslık çaldım ben acaba demiyor hocaya kızıyorsun bu da güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilkokul çocuğuyum abi, çalarım tabi. ama insan bi uyarır dimi çalan kimse çalmasın diye. hayvan herif abanılır mı küçücük çocuğa, dünyası kaydı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yok bak mis gibi olmuş artık ıslık çalmıyordur sınıfta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yarın vizem var. umarım kolay soru sorar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ogretmenim canım benım canım benım senı ben pek cok pek cok severım sen bır ana sen bır baba hersey oldun artık bana okut ogret ve nıhayet yurda yar bu ınsanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sen miydin yoksa? sdfs yok ya meslektaş olarak dayağa karşıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Valla dayak yiyen bi nesil olarak ben karşı değilim. Eğer hak ediyorsa dayağını da yemeli ögrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dayak comes from heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar