mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bende diodum ne zaman garbaj a gidicek bu konu diye. coktan gitmiş bile be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 the your yani "diyor" un ingilizcesi, bilmiyosunuz adama laf ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 İlkokulda Anadolu Lisesini kazandım ve hazırlıktan başladık. Lise bitene kadar anadolu lisesinde öğrendik ingilizce. her zaman nefret ettim yabancı dilden. Çok iyi düzeyde olmasa bile ingilizce biliyorum diyebilirim. Burda İngilizcesi gerçekten çok iyi olan bir sürü insan var. Ben idare eder seviyedeki İngilizcemle sana diyorum ki 0ne. İngilizcenin i bilmiyorsun. Ventte tarzanca ingilizcesiyle yabancılarla anlaşarak ingilizce bildiğini sanma. ve iyi niyetimle tekrar söylüyorum. burda dalga konusu oluyorsun. yapma. etme. Ayrıca bu kısa paragrafımda 7 kere İngilizce dediğim için kendimden de tiksindim. Şu ingilizce olayını bırak. Ya da kursa falan git düzgün eğitimini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Xaenin said: o karikatür varsa buraya çok iyi gider buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ben de öyle bişey dememiştim ben diyorum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi adam gerçekten ingilizce bildiğini zannediyor ya.off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 karikatür çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Xaenin said: Ben de öyle bişey dememiştim ben diyorum haha. saglam fail pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 biri malum motivatoru koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sipeyskeyk said: abi adam gerçekten ingilizce bildiğini zannediyor ya.off. bırak zannedeyim ya,mutlu oluyorum alla alla. isteyen istediği dalgayı geçmekte özgür,nasılsa özgür bir ortamdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Olm şu herifi banlasanıza lan. Server'a gereksiz ağırlık herifin mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 biri ingilizce mi dedi? uygun fiyata işsiz öğretmenden ingilizce dersi=P hızlandırılmış da olur karikatürden kaptım yöntemi hemen çok ekonomik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kıza da çıkılır ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hon +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 inv lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yer kaldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kan kaybı vardır regl dır ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Saeros said: Xaenin said: BU TOPİC NİYE BURDA LAN? YAVUZ. ... sürpriz popo seksi (:D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 arcane said: Saeros said: Xaenin said: BU TOPİC NİYE BURDA LAN? YAVUZ. ... sürpriz popo seksi (:D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: ahaha süpermiş bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben hala one nin birilerinin altı oldugunu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Czentovic said: tekrardan ozaman http://www.youtube.com/watch?v=lJZYN1zLKJY AHAHAHA kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 screwy said: ben hala one nin birilerinin altı oldugunu dusunuyorum oda güzel,ama ben kimsenin altı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar