Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 canola said: böyle ota boka grev yapıyolar da bi gün biri lokavtı bi koyacak görecekler hakkı hukku Boşa hava israfısın.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 axedice said: Lan ne grevi, sen bi gün grev yapınca kaç adam saatlik iş kaybı oluyor biliyo musun? Çok. sistemin çarkları arasına sıkışmış bir garip hintli
canola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dalga geçiyim diyorum. ona da izin vermiyosunuz. böyle grev yapılmaz. linke tıklamadım bile çünkü türkiyede gerçekten haklı bişekilde grev yapamazsın. bitane bile sendika söyleyemezsin bana ben %100 işçi haklarını koruyorum, kimsenin güdümünde değilim diyen. ya birilerinin maşası, evet maşası, ya yöneticisi cebini doldurur. sendikalarını çoğu üyesini eziyor türkiyede be. biz de isteriz pure sosyalizme gelsin, mutlu mesut sevişelim ama bu şartlarda imkansız. hele bi de siz, siz dediğim bu grevi destekleyen gençlerin çoğunluğu olaya, nası bir baba parası yiyen genç arkadaşımız "oo ortam mı var hacı akalım" diye gece klübe gitme mantığıyla baktığı sürece de böyle devam eder. ondan sonra da istediğiniz kadar işçi hakları diye yırtının. herkes biliyo türkiyede adaletsiz gelir dağılımı olduğunu da bunu düzgün bi şekilde dile getirip, hükümetin karşısına çıkabilen, saf, temiz solcu niye göremiyorum ben acaba?
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yahu millet memnun değil protesto ediyor işte ne bekliyorsun evde oturup puding mi yapsınlar.
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 canola göremezsin, yarısını asmışlar, yarısını da yeni tutukladılar :D.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://www.theasa.net/images/headers/ccc_full.jpg Ayrıca sendika ne ya lulz. Fabrikatörden zengin o sendika başkanları. Adamların odada altın kılıç, ipek halı falan var böyle kurtlar vadisi ambiyansında ehue. Canola haklı gençler, öyle hakkımızı arıyoruz sendika mendika sizin bildiğin gibi değil o işler. Dotadakinden başka sendikayı adam yerine koymayın.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 okulda her tarafa asmışlar ilanları falan. banada verdiler. okudum. eheh dedim geçtim malesef. bağırıp türküler söyleyip halay çekerek birşeyler değişmez. ha bir sessiz eylem yapılsın ona gerçekten katılırım. ondaki potansiyeli düşünmek beni bile korkutuyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olan devlet dairesinde o gün işi olana olacak yani gençler.
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 doğru dürüst sendika yok demek haksızlık olur. ki varsayalım yok, grev yapılmasın mı? uslu uslu oturulsun mu? nedir yani öneri? sokağa inmek, sesini duyurmak çok önemli, sokağa yeteri kadar inmediğimiz için bu haldeyiz. fransadaki gibi mesela, metronun gişe memurundan fabrikalardaki işçiye, okuldaki öğretmene kadar uzanacak şöyle esaslı bi grev, gerçekten günlük hayatı bir günlüğüne durduracak bir grev yapılsın, görün bakalım bişeyler değişir mi değişmez mi.
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lan bi sn telekom da greve gidecek mi?
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sir said: doğru dürüst sendika yok demek haksızlık olur. ki varsayalım yok, grev yapılmasın mı? uslu uslu oturulsun mu? nedir yani öneri? sokağa inmek, sesini duyurmak çok önemli, sokağa yeteri kadar inmediğimiz için bu haldeyiz. fransadaki gibi mesela, metronun gişe memurundan fabrikalardaki işçiye, okuldaki öğretmene kadar uzanacak şöyle esaslı bi grev, gerçekten günlük hayatı bir günlüğüne durduracak bir grev yapılsın, görün bakalım bişeyler değişir mi değişmez mi. cevabı elbette değişmeyecek Türkiye dayı burası, herşeye ne kadar iyi bakmaya çalışsan da, elbet istenildiği gibi gitmez, çünkü birinin çıkarı girer, birinin kazancı olur, birşey elbet olur, neden bitmez ülkemizde. Olan sana bana olur, işin varsa bigün sonraya kalır, başka da birşey olmaz. Kimse ders falan almaz yani.
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bunu deme sebebin böyle bi grevin daha önce yapılmamış olması. şu bir gerçek ki devletin ve ülkenin "işlemesini" sağlayan kişiler memurlar ve işçilerdir. sen otobüse biniyosun, hastaneye gidiyosun, fabrikalarda üretilenleri satın alıyosun-kullanıyosun, elektriği, suyu, telefonu, her türlü hizmeti sana getirenler bu insanlar işte. hepsi birden işi bıraksın, en güçlü orduyu da getirsen, en otoriter başbakanı da getirsen, en kasıntı patronu da getirsen hiçbişey yapamaz, isteklerini yerine getirmek zorunda kalır. çünkü "hayat" durur. bu kültür bizde yerleşirse çok çok farklı bir ülke haline gelebiliriz gerçekten. tabii bir grevle herşey güllük gülistanlık olacak değil, önemli olan bu zihniyet dönüşümünün gerçekleştirilmesi-grevle, gösteriyle bişeylerin değişebileceğine insanların inanması.
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 otobusler caliscak mi ondan haber verin :P
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 moderasyon grevde değil görevde.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Sabaha kadar grevdeyim. Yarım ekmek parasına bütün gün beddua alıyoruz en azından MODlara bi sigorta yaptırılsın.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bizde 1 milyon memur grev yapsa ertesi gün hepsini fişleyip en kısa zamanda kapıya koyar yenisini alırlar. Ama bir işveren olarak tercih etmiyorum tabi grevi, özellikle bayram öncesi gümrükler falan durursa feci olur.
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Tatile 1 gün önceden çıkmak için yapılıyor bence :)
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Aynen ilk aklıma o geldi hehe Revenge said: Tatile 1 gün önceden çıkmak için yapılıyor bence :)
zamo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ankaradan istanbula uçakla geliyorum o gün havalimanları çalışıyor mu bilgisi olan var mı?
Öne çıkan mesajlar