Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 6 ayda 1 mi görcez lan seni şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOTHERFURKAN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Azmodai said: Evet gidiyorum, msnden falan sik sik konustuklarim biliyor zaten de, bu Persembe Arabistanin Riyad sehrine tasiniyorum. Dogup buyudugum sehirdir Riyad, 14 yasimda buraya gelmistim, 11 yildir da burdaydim ama gel gor ki mekana geri gitmek bugunlere nasipmis. Guzelim ulkemde kronik ekonomik kriz oldugu icin, matematikci adam olarak 1 yildir sertifikali sistem muhendisi olarak calismama ragmen bir turlu hakettigim maasi alamama isyan edip cekip gidiyorum buralardan. Askerlik olmadan maas artmaz diyip, askerin de beni israrla almadigi bir ulkeden bahsediyoruz maalesef... okulu bitirmek yeterli olmuyor yani kisacasi ve ben de bu yuzden gidip hem parali yapacam askerligi 3 yil sonra, hem de para kazanacam artik yetti cunku. Butuuuun bunlara ragmen cok ozleyecem burayi, Turkiyenin kiymetini bilin (her ne kadar Turkiye sizin kiymetinizi bilmese de). Bayagi bi gezip gorme firsatim oldu ama Turkiye kadar guzel ulke cok az dunyada, paran pulun yerindeyse tam bir cennet. Arada bir bu forumdan da bir suru adamla gorusup guzel vakit geciriyordum (paticik bana cok saglam arkadaslar kazandirdi valla sagolsun) ama artik izinler disinda burada olmayacagim icin zor gorunuyor bazi seyler, hepinizi opuyor ve selamliyorum :) Orada henuz nerde calisacagim belli degil ama GRALINI tanidigimiz icin artik biz de bi torpil kullanalim diyoruz, bakalim ne kadar faydasi olacak. Sizi seviyorum arkadaslar, belki ARABISTAN GUNLUKLERI serisi yayinlarim, buraya bi yigin foto moto koyarim merak ederseniz riyadi :) YERİNDE OLSAM ARABİSTAN'A GİDİNCE DE TORPİL KULLANMAZ, NAMUSLU VE ONURLU BİR YAŞAM MÜCADELESİ VEREBİLMENİN ÇARELERİNE BAKARDIM. SENİ ANLAYABİLİYORUM, BELLİ Kİ ÜLKEMİZDE KARŞI KARŞIYA KALDIĞIN TORPİL VE KAYIRMACILIK VAKALARI SABRINI TÜKETMİŞ. AMA BİR DÜŞÜN, AYNI ŞEKİLDE SEN DE ARABİSTAN'DA KULLANACAĞIN TORPİLLE SENDEKİ AYRICALIKLARA SAHİP OLMAYAN BAŞKA İNSANLARIN HAKKINA GİRMİŞ OLACAKSIN VE DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY OLMAYACAK. BU DÜZENE SEN, BEN, BİZLER BİR DUR DEMEZSEK KİM DİYECEK! BENCE BİR DAHA DÜŞÜNMELİSİN. NAMUSLU, EDEPLİ BİRİNE BENZİYORSUN. BU TÜR AYAK OYUNLARINA BAŞVURMAYA GEREK KALMADAN DA HAYATTA BAŞARILI OLACAĞINA EMİNİM. FURKAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ne namuslu edeplisi, şebekl bildiğin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Azmodai said: elesso said: kızdan ayrıldınmı lo ayrildim :( kızın kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 adam gidiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Abi Türkiye bırakılıp Arabistana gidilir mi ya. Hadi gittin 3 sene yaşanır mı orada Neyse sağlıcakla kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 su an havaalanindayim, gidiyorum valla, ucak 21:40 ta :/ Arabistan guzel bir yer wispy, size tarif edildigi gibi bela bir yer degil, fotolari koyacam buralara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hayırlı yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Cidde'ye gitmiştim abi ben 2 günlüğüne iş için, sevemedim. Ben sıcak seven insanım ama orada ben bile rahatsız oldum. Neyse. Hayırlı yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 aaa cidde sevilmez mi abi... gerci cok nemli ve ASIRI sicak olur orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 iyi yolculuklar azmo :) http://www.destination360.com/middle-east/saudi-arabia/images/s/riyadh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 araplar gibi giyinirsin orda daha da çok yersin sonra balon olursun ilk rüzgarla tr e dönersin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 azmocum iyi yolculuklar ve bol bol şanslar. ve hatta kolay gelsin. aslansın ve kaplansın. ve sen bunun farkındasıann ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abo! dude yalnız öyle efsane bir olay yapıyorsun ki, forumda "isveç'e gidiyorum türkiye beni tuvalet köşelerinde mumla arayacak :( " diyen adamlar hala buradayken ARABİSTAN'a gidiyorsun. epik olay yapmışsın ahah güle güle git, güle güle gel bap. teması koparma aman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 arabistan baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bol şans azmo. Askerliğin de gözüne koyim sana bişey olmasın. Ben de düşünmüyo diilim bedelli için bi numara yapmak Yalnız sen şimdi orda sıcakta çok terliyip kilo verirsen türkiyeye geldiğinde kolundan tutup kışlaya götürmesinler ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yolun açık olsun iyi şanslar. Yalnız qatar fln. neysede arabistan cok fena yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 varmistir simdi memleketine. fo. merak ettim fo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kondu mu ki bu; http://www.youtube.com/watch?v=4MkJ0YKfGnI güle güle azmodayı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Iyı sanslar. zaten tanıdık olduğun bi memleketmi, ceval adamsın. halledersin ne sorun cıkarsa. hadi bajkalım yerleşte güzel haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kolay gelsin azmo. baktın parayı vurdun oradan, UAE'e gecersin, altına en kötü bir Bentley, bir RR falan çekersin eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 geldin dun gece, sabah ta gezdim, burasi acaip degismis, harika bir yer olmus. yonetimi ele gecirip seriyati kaldirdigimda daha da KRAL bir yer olacak :P ama simdilik guzel. bakalim, kralin sarayina gitcekmisiz bu oglen, heycanliyim sdfasg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Azmo sen birinin ayağına gidicek adam değilsin söyle o gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 olm dikkat et ya ordasın "şeriatı kaldırdığımda" falan gibi cümleler kullanma bulurlar çevirirler bişey yaparlar. sonra kafan kopmasın! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar