Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum Buralardan...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

Evet gidiyorum, msnden falan sik sik konustuklarim biliyor zaten de, bu Persembe Arabistanin Riyad sehrine tasiniyorum. Dogup buyudugum sehirdir Riyad, 14 yasimda buraya gelmistim, 11 yildir da burdaydim ama gel gor ki mekana geri gitmek bugunlere nasipmis.

Guzelim ulkemde kronik ekonomik kriz oldugu icin, matematikci adam olarak 1 yildir sertifikali sistem muhendisi olarak calismama ragmen bir turlu hakettigim maasi alamama isyan edip cekip gidiyorum buralardan. Askerlik olmadan maas artmaz diyip, askerin de beni israrla almadigi bir ulkeden bahsediyoruz maalesef... okulu bitirmek yeterli olmuyor yani kisacasi ve ben de bu yuzden gidip hem parali yapacam askerligi 3 yil sonra, hem de para kazanacam artik yetti cunku.

Butuuuun bunlara ragmen cok ozleyecem burayi, Turkiyenin kiymetini bilin (her ne kadar Turkiye sizin kiymetinizi bilmese de). Bayagi bi gezip gorme firsatim oldu ama Turkiye kadar guzel ulke cok az dunyada, paran pulun yerindeyse tam bir cennet. Arada bir bu forumdan da bir suru adamla gorusup guzel vakit geciriyordum (paticik bana cok saglam arkadaslar kazandirdi valla sagolsun) ama artik izinler disinda burada olmayacagim icin zor gorunuyor bazi seyler, hepinizi opuyor ve selamliyorum :)

Orada henuz nerde calisacagim belli degil ama GRALINI tanidigimiz icin artik biz de bi torpil kullanalim diyoruz, bakalim ne kadar faydasi olacak. Sizi seviyorum arkadaslar, belki ARABISTAN GUNLUKLERI serisi yayinlarim, buraya bi yigin foto moto koyarim merak ederseniz riyadi :)

YERİNDE OLSAM ARABİSTAN'A GİDİNCE DE TORPİL KULLANMAZ, NAMUSLU VE ONURLU BİR YAŞAM MÜCADELESİ VEREBİLMENİN ÇARELERİNE BAKARDIM.
SENİ ANLAYABİLİYORUM, BELLİ Kİ ÜLKEMİZDE KARŞI KARŞIYA KALDIĞIN TORPİL VE KAYIRMACILIK VAKALARI SABRINI TÜKETMİŞ.
AMA BİR DÜŞÜN, AYNI ŞEKİLDE SEN DE ARABİSTAN'DA KULLANACAĞIN TORPİLLE SENDEKİ AYRICALIKLARA SAHİP OLMAYAN BAŞKA İNSANLARIN HAKKINA GİRMİŞ OLACAKSIN VE DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY OLMAYACAK.

BU DÜZENE SEN, BEN, BİZLER BİR DUR DEMEZSEK KİM DİYECEK!
BENCE BİR DAHA DÜŞÜNMELİSİN. NAMUSLU, EDEPLİ BİRİNE BENZİYORSUN. BU TÜR AYAK OYUNLARINA BAŞVURMAYA GEREK KALMADAN DA HAYATTA BAŞARILI OLACAĞINA EMİNİM.

FURKAN
Sosyal ağlarda paylaş

abo!

dude yalnız öyle efsane bir olay yapıyorsun ki, forumda "isveç'e gidiyorum türkiye beni tuvalet köşelerinde mumla arayacak :( " diyen adamlar hala buradayken ARABİSTAN'a gidiyorsun. epik olay yapmışsın ahah

güle güle git, güle güle gel bap. teması koparma aman. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...