Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç aldattınız mı ?

parvus

Öne çıkan mesajlar

said:
aldatıyorsan domuzsundur diye birsey yok hiçmi duymadın yada bu konu altında yazılanları okumadın herkez herkezi aldatıyor ben uzun ilişkilerin adamı değilim ama durum ne olursa olsun en olamayacak durumda bile kesinlikle arada üç yok dediğin zaman bile bu sahneyi yaşarsın bunu kızda yapar erkekte...

Yapılır yapılmaz demiyoruz, yapılması yanlış diyoruz, bu.

Doğru mu yani aldatmak, var diye hoş birşey mi oluyor anlayamadım mantığını senin, garipçik.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Choericoe said:

Ben tek eşli bir ilişki/evlilik düşlerken,aynı görüşte bir eş aramaktaydım;şuan ki görüşüm çok eşlilik yönünde,ve buna uygun eş aramaktayım

godoş

Şu yaptığın,kendi kişilik problemlerini dışavurmaktan öte,bir suç olduğunun farkındasındır umarım,değilsende farkında olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılır yapılmaz demiyoruz, yapılması yanlış diyoruz, bu.

Doğru mu yani aldatmak, var diye hoş birşey mi oluyor anlayamadım mantığını senin, garipçik.

benim mantıgım hersey olabilir en olmaz dediğimiz zaman bile... aklıma asla cok ii bir ilişkide aldatma olmaz diye düşünemiyorum ha bunu yapıp yapmayacagımdan değil tabiki yanliş ama oluyor insan oğlu çiğ süt emmiş herseyi yapabiliyor bende yapmazdım ve böyle bir olayla karsılaşmazdım ama oldu hayata bakış acım değişti oldugunda güvenmemeyi sevmemi ögrendim gene hayatıma giren cıkanlar oluyor ama ciddi değilim güven sıfır artık böyle bi hale geliyorsun neden bu haldeyim aldatmayı kitabıma soktukları için yanlıştı ama yanlişi kitabımıza yazdılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Aldatmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, Brad Pitt gelse kıçına tekmeyi basarım şu an. Çok istiyorsam ayrılır ne yapacaksam öyle yaparım, bu noktayı kaçırıyorsunuz.

Ama siz aldatma sırf oluyor diye, olabileceğini düşünen, bunu yapan, ve bu yüzden geçerli nedenler bulmak isteyen insanlar "yeaa bırak" dersiniz.

Phae'nin dediği gibi, bu kişilik meselesi biraz. Ezik insanlar aldatıyor genelde. Önce de dediğim gibi özgüven meselesi. Saygısızlık aynı zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

kendimden iğrendiğim geceler oluyor bazen..
yüreğim daralıyor kalbim sıkışıyor..
aldatmak çok kötü..
aldattım..
aldatmanın verdiği vicdan azabı daha da kötü..
hele bir de insan kendine hakim olamayıp sürekli aldatıyorsa..
bunun azabı anlatılamaz

hoca seninki aldatmak değil inan bana..
Sosyal ağlarda paylaş

Bigun bi barda kizin biri yaziyodu bana, ben de baya sevindim kiz guzeldi diye. Nese takildigim baskasi var ayip diye gerekeni yapmaya calismadim bile. Daha sora orendim ki kiz hamileymis.

Sora takildigim kizin erkek arkadasi oldugunu orendim. Ha kizin erkek arkadasi da evli cikti.

:( nasi ama. Cool story bro yapana katana var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...