sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "REAL MADRİD GELSE HAVA ALIR" Turkcell Süper Lig 13.haftasında kendi sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden Kasımpaşa’nın teknik direktörü Yılmaz Vural maç sonrası açıklamalarda bulundu. Her zamanki gibi esprili yaklaşımlarda bulunan Yılmaz Vural’ın açıklamalarının tamamı şöyle; “Oyunun bir bölümü vardır artık skoru korursunuz. Türkiye’de hiçbir takım top saklamayı bilmiyor.Biz daha çok izleyenlere keyif veren bir futbol oynamak istiyoruz ki seyrettiğiniz zaman zevk veren bir takım olmaya başladık. İnsanlar da yavaş yavaş gelmeye başladılar stadımıza. Penaltı pozisyonundan sonra maçı bırakmadık. Korku aklın katilidir futbolcularıma da bunu söyledim bugün”. REAL MADRİD GELSE HAVA ALIR!.. “Biz yepyeni bir takımız ve takım olmak inanın zordur. Bu sonuca bakarak konuşmuyorum ama Kasımpaşa takım oldu diyebiliriz. Geriye bakıp hayıflanmanın anlamı yok ama daha iyi olacağız. Fenerbahçe’yi de dün gördük. Real Madrid gelse hava alır. Yenilmeyecek takım yoktur aslında. Fenerbahçe kalitesine rağmen ürkek oynuyor. Seyircisiz oynamaları da ayrı bir avantaj bizim için”. kaynak @ www.maraton.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yalnız adam bi yerde haklı haftaya fener çok kötü durumda olacak. kadronun yarısı sakat cezalı formsuz. maç seyircisiz. allah fenerliye kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kasımpaşa böyle dandik bir takımmış gibi görünüyor ama bana göre hiçte öyle değil. ciddi bir ekonomik gelirleri var, siyasete girer uzatmayım :) gökhan güleç, koray avcı, geçen sene sivasa 2.yarı gelip takımı sırtlayan sivasin hangi akla hizmet biraktiğini bilmediğim murat erdoğan vb oyuncuları var. kötü bir kadrosu yok kasımpaşayı büyüklerin maçlarında takip etme firsati bulduk ben kupada beşiktaşa çikmasini handikap olarak değerlendirmiştim, fikrimde değişmedi. kötü takım değil ligdede kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Siyasetten öte kasımpaşa nın otoparktan çok fazla geliri var. Otopark mafyası gibi takım ve bu sezon gerçekten iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 haftaya bi kasımpaşaya rahatlayalımda yılmaz vural bi kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kasımpaşa fenerden daha kaliteli takım sadece imkan verilmiyor. yaz bunu imzana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ciddi yazdığına inansam yazardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hahaha bi imzada ben vereyim Yılmaz Vural Daum'dan daha kurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ciddiyim ben. çok iyi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 gollerden sonra stadta keşke kasımpaşalıyım, eli maşalıyım şarkısını çalsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bizim maçtan önce açılış sayfası efsaneydi Kasımpaşanın,haftaya benzer birşey bekliyorum:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 real mardin dicekti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 =D=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fener atar 4 tane moral bulur. Kim ki büyük konuşur büyük hata yapar demiş konfiçyüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sende büyük konuşmuşsun 4 atar diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Absolut said: Fener atar 4 tane moral bulur. Kim ki büyük konuşur büyük hata yapar demiş konfiçyüz.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar