Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid gelse hava alır.

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

"REAL MADRİD GELSE HAVA ALIR"

Turkcell Süper Lig 13.haftasında kendi sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden Kasımpaşa’nın teknik direktörü Yılmaz Vural maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Her zamanki gibi esprili yaklaşımlarda bulunan Yılmaz Vural’ın açıklamalarının tamamı şöyle;

“Oyunun bir bölümü vardır artık skoru korursunuz. Türkiye’de hiçbir takım top saklamayı bilmiyor.Biz daha çok izleyenlere keyif veren bir futbol oynamak istiyoruz ki seyrettiğiniz zaman zevk veren bir takım olmaya başladık. İnsanlar da yavaş yavaş gelmeye başladılar stadımıza. Penaltı pozisyonundan sonra maçı bırakmadık. Korku aklın katilidir futbolcularıma da bunu söyledim bugün”.

REAL MADRİD GELSE HAVA ALIR!..

“Biz yepyeni bir takımız ve takım olmak inanın zordur. Bu sonuca bakarak konuşmuyorum ama Kasımpaşa takım oldu diyebiliriz. Geriye bakıp hayıflanmanın anlamı yok ama daha iyi olacağız. Fenerbahçe’yi de dün gördük. Real Madrid gelse hava alır. Yenilmeyecek takım yoktur aslında. Fenerbahçe kalitesine rağmen ürkek oynuyor. Seyircisiz oynamaları da ayrı bir avantaj bizim için”.

kaynak @ www.maraton.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

kasımpaşa böyle dandik bir takımmış gibi görünüyor ama bana göre hiçte öyle değil. ciddi bir ekonomik gelirleri var, siyasete girer uzatmayım :) gökhan güleç, koray avcı, geçen sene sivasa 2.yarı gelip takımı sırtlayan sivasin hangi akla hizmet biraktiğini bilmediğim murat erdoğan vb oyuncuları var. kötü bir kadrosu yok kasımpaşayı büyüklerin maçlarında takip etme firsati bulduk ben kupada beşiktaşa çikmasini handikap olarak değerlendirmiştim, fikrimde değişmedi.
kötü takım değil ligdede kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...