RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gs li arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum lig uzun bu tür kayıplar normaldir. bi grup medya kamuoyunu sene başından beri yanliş yönlendirdiler. beşiktaşin geçen seneki başarilarini fb ve gs takımlarının kötülüğüne kimi zamanda şans bağladılar. geçen sene sadece fb ve gs yoktu sivas ve trabzonuda ekarte ederek şampiyon olmuş takımın kadrosu için hep kötü, oyunu için hep basit dediler. delgado denen adam 2 elano eder holosko denen adam 2 nonda eder ama tüm türkiye bir grup medyanın yönlendirmeleri ile kendini kandırdı. 6 da 6 yapan fenerbahçe göklere çikartildi, yerlere vurulan beşiktaşta şuanda 6 da 6 yaptı. kimsede göke filan çikartmiyor. gs içinde hep gereksiz yere bi olduğundan farkli gösterme telaşina girildi medyada gsnin kadro yapısını ve reikardı biraz tanıyanlar bilirdi ki dün beşiktaşin finkle alexe aldığı önlemi reikard almaz. adam bildiğini okur. adam dik kafalı yanlış olduğunu bilsede hatasından dönmez devam eder. ben adnan polatın bunu bile bile onu takımın başına getirdiğine inaniyorum ama gs medyası ve kamuoyuda bilsin. reikard ile ya tavan yaparsın ya taban yaparsın. ya devamlı gol yer ama devamlı gol atarsın yada az gol yer az gol atarsın. adamın bir ortası yok. ben reikardın barcelonadaki tüm maçlarını seyrettim her hafta izlerim barcelonayı, gs ninde tüm maçlarını izliyorum, bi fark da henüz görmedim hiç deişmemiş adam. lafi uzatmayim adam kimseye önlem almaz, kimseye görede oyun stilini deiştirmez. elindeki oyuncu kadrosuna göre de taktik yapmaz. taktiği tahtaya yazar ona görede oyuncu monte eder. öyle ahım şahım birşey beklemeyin ondan kötü giden oyuna müdale de de bulunmaz skoru çeviremez, zaten öyle bir gayretide olmaz. faturayıda oyuncuya keser başkasına değil. güzel bir gs seyretmek dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fener galibiyetinden sora umutlanmıs beşiktaş taraftarı :).başka takımlıysanda şanlıs düşünce :) dostum geçici sevinçler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 beşiktaşlıyımda.. gs ile beşiktaş arasında 2 puan fark varsa ama medyayı dişardan biri dinlese 16 puan fark var sanıyorsa. sen bana değil ben sana diyim geçici sevinçlerdi o günler ve artık geçti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Beşiktaş fenerin yapamadığı 9da9 u yapsında o zaman gülücem ben burda yarıla yarıla. Merak ediyorum o zamanda konuşmaya yüzünüz olucak mı. Beşiktaş bu kadar kötü durumdayken üstelik içinize sindirebilecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dostum o 9 da 9 rekoru sezon başlangıçı için geçerli. ard arda galibiyet rekoru zaten bizde 13 maçla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dostum 14te 14 yaparız sen raaadol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hatta kadıköyde ki maça kadar yenilmeyiz. gelir yine tokatlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bjkli arkadaşlar cok gaza gelmişler bizi yendikten sonra. 2 hafta sonra yine inler stad yeter yıldırım demiroren diye. sonra formaları cıkarın ole oynayın falan. sonra hakemlere saydırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 inş. bu arada trollemiyoruz gs liler gitti topik bize kaldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 RRa said: dostum o 9 da 9 rekoru sezon başlangıçı için geçerli. ard arda galibiyet rekoru zaten bizde 13 maçla. pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 mokoko said: bjkli arkadaşlar cok gaza gelmişler bizi yendikten sonra. 2 hafta sonra yine inler stad yeter yıldırım demiroren diye. sonra formaları cıkarın ole oynayın falan. sonra hakemlere saydırırlar. demirören tepkisi alinacak yada kaybedilcek puanlarla bitecek bir tepki değil. hakemler hata yaparsa trübünler saydırır yapmazlarsa gık çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Belirtmeden geçemeyeceğim 13 maç üst üste kazanma rekoru aynı zamanda bizede ait =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bize ait zaten ben beşiktaşliyim illa imza mi atayim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Şimdi %100 futbolu izliyorum Güntekin dedi ki 1-1 lik skor Galatasaraylıları hayal kırıklığına uğrattı dedi. Doğru mu? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tamam SUS! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Lancelion said: RRa said: dostum o 9 da 9 rekoru sezon başlangıçı için geçerli. ard arda galibiyet rekoru zaten bizde 13 maçla. pwnage RRa said: bize ait zaten ben beşiktaşliyim illa imza mi atayim :p Self pwnage by Lancelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bizde dünkü gs'liler gibi gerdege girsek mi acaba beşiktaşlılar olarak :D:D sözde uzay(!) takımı ile beğenilmeyen(!) başarısız (!) 6'da 6 yapms beşiktaş arasinda 2 puan fark var... ligin 2.yarisi tadindan yenmicek.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 RRa said: mokoko said: bjkli arkadaşlar cok gaza gelmişler bizi yendikten sonra. 2 hafta sonra yine inler stad yeter yıldırım demiroren diye. sonra formaları cıkarın ole oynayın falan. sonra hakemlere saydırırlar. demirören tepkisi alinacak yada kaybedilcek puanlarla bitecek bir tepki değil. hakemler hata yaparsa trübünler saydırır yapmazlarsa gık çıkmaz. dakka doksan, bjk fenere karşı 3-0 öndeyken yine bağırıyordu beşiktaşlılar demirören yeter diye. beşiktaş takımının futbolunu bilmem de tribünler bu konuda gayet istikrarlı, şu halde bile hala bağırıyorlarsa demirören gerçekten istenmiyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sadece kaybedilen puanlarda bagırılmıo baskana bir cok macta biz golu attıktan sonra bagırıldı..Hala gelip işine gelince bagırılıo muhabbeti yapmadan önce maclari biraz dikkatli izleyin.. Hem zaten fb yenilio fenerliler gidio,gs puan kaybedio gs'liler gidio yine bize mi kaldi forum :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 en güzel oynadığımız maçtı belkide gs den 3 yedik. toplam yediğimiz gol sayısı 6. diğer tüm maçlarda 3 gol yemişiz. her 195dk da 1 gol yioruz. ama her maç gol yiğen fb ile gs bu ülkede göklere çikartiliyor beşiktaş yerin dibine sokulmaya çalişiliyor. lige erken havlu attıklarında ve beşiktaş şampiyon olduğunda bile şans a ve iki takimin ligden erken düşmesine bağliyorlar. manisa, ankaragücü, kayseri gibi takimlar gerçeği gözler önüne zaman zaman serseler bile, onda bile şanssizlik, hakemler vs deniyor. kamuoyunu gerçek dişi şekilde yönlendiren ve hayatlarından gayet mutlu olan milyonlarca gs ve fb taraftarı var. senin yanlış yönlendirmelerine milli takım antrenörü bile uyuyor bu ülke dünya kupasına gidemiyor halende kimse akıllanmıyor. ismail köybaşını beşiktaş transfer edince alma milli takıma. alıyorsan öncesinde al. batuhan 2 gol atınca alma milli takıma git, ligden düşmesi %90 olan kocaelinde her maçta gol atan taner i al, sen bi al bi görelim. yokkk aldırtmazlar tüm medya batuhan der batuhan alınır. kendi kendimizi şaapıyoruz, başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yok abi gs uzay takımı gol mu yer ya.. :D:d naptin abi fener kötu top mu oynar ya..beşiktaş 6 da 6 yapti bak bakalm kac gazete ne kadar yer ayırcak bide ac 1 ay öncesine bak fener aynisini yaptıgnda ne kadar yer ayrildi...Medyanin gazina gelip erman ve rıdvani izleyenler sene sonunda kupa beklerken 4-5. sırayi göruyorlar..Biraz kötü oluyor tabi.. Biz kendimizi biliorz orasi güzel kolpa basinin gazina ihtiyacmz yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Masquerade said: kermit said: yeni aklına geldi gsnin bastırmak 1-0 ı iyi bi skor sandı heraldedünya kadar gol kaçtı ya. olmadı yani baya bastırdık falan. kısmet degilmis.keita oynasa farka kosardiniz.troll diyen bi angut cikmis arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 habertürkü yırttım bugün. ilk yarı oyunun hakimi fb ymişte alexin topu direkte patlamışta. beşiktaş 2.yarı birden bire uyanı vermişte.. sanki daha maçın başında gülüm serdar penaltı gibi pozisyonu auta atmadı, hele ki maç bi başladi fenerliler noluyoruz lan oldu. ben bunlardan farklı bi maç izlemişim gibi geliyor her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 servet-gökhan zan ikilisi çok kötü yav. nerdeyse her maç gol yiyor bu gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Elano patladı patlayacak, taraftardan küfür yeme noktasına adım adım yaklaşıyor her maç. Rijkaard inatla Barca'daki taktiği sürdürüyor, ama elindeki oyuncu kadrosu buna uygun değil. Barca'da göbekteki orta üçlü ile Sarp-Topal-Ayhan üçlüsünün uzaktan yakından alakası yok, bu noktada beyin gibi oynaması için alınan Elano da çoğu Brezilyalı gibi sallapati oynuyor, takmıyor maçı. Gerçi bu ayarda bir hocanın bu adamın tüm özelliklerini incelemeden sırf düşeş bulduk alalım dediğini sanmıyorum, ama ilginç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar