Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

söyleyemedim

HaciYatmaz

Öne çıkan mesajlar

Yahu adama ne diye boş yere umut veriyosunuz. Daha çok üstüne gitcek daha kötü olcak. Kız reddetmiş işte. Ama sorma şekli de olmamış zaten. Spesifik bişey belirleyip kızı ona çağırmalıydın. Bişeyler yapalım falan değil. Mesela atıyorum şurda şu sergiye gidicem gelsene benle falan. Ama sonuçta işte hatun reddetmiş. Bu durumda sallıyoruz. Hiç takma bazen selam ver bazen görmezden gel falan. Bi acabası varsa gelir zaten o. Kendi gelmezse de hiç olmaz uğraşma boşver. Platonik aşk gelir geçer, sevgilin değil sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ya ters etki yapıp cesaretlendirmek gibi olmasın ama,
bana kesin istemiyo gibi gelmedi.
eğer gerçekten kesin istemeseydi öyle smaylilerle falan konuşmazdı.ciddi söylerdi anlardın.
bence vazgeçme.

ayrıca diğer sayfalarda yok boş günün,yok e-5 muhabbetine getirenler olmuş,saçmalamışlar.herkes asosyal değil.hemen çirkinleşmeyin.

o smileyler konuşmalarımızın hemen hemen hepsinde var. çok fazla trip yapamadan bi süreliğine "mrb mrb" dan öteye gitmiyeceğim.bi şekilde bozulduğumu anlaması lazım ama dediğim gibi aşırıya kaçmadan, çünkü kız bana umut vermedi bişi yapmadı kendi kendime gelin güvey olmanın anlamı yok.

sinad said:

aga çok sevecen davranıyorsun kızlar hoşlanmaz

plan/programın da ki / nedir yaa ?

naber napıosun ?
-iyi sen?
-eh iştee yaa
-ne oldu ?
-off boşver, yarın napıcaksın ?
-planım var hede hödö
-iyi neyse belki başka zaman
-bende dolu gün olmaz o da dolu hede hödö
-tamam sen boş bigününde istersen haber verirsin bende boşsam bakarız bişeyler.

bi tek o değil bu dünyada.

direk boş musun diye olaya girmedim ki zaten.arkadaşımla planlıyoruz dedikten sonra cevapsız kalmamak için saçmladım işte.zaten saat gecenin 3 ü, o saatte mantık beklenmez sdfsa.

ve küfür olayı gereksiz, burda ne zorluklarla iletişime geçtiğimi sizler biliyosunuz, ters bi cevap alınca havyanlaşan tiplerden değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

aşk acısı :( üzüldüm hacı ya. niye daha önce söylemedin iyi bir dinleyiciyim oysa... paticikte kişisele bakmıyoruz haberimiz bile olmadı bu dertlerinden. neyse salla bu kadar takma kafana. biri gider biri gelir aşk fln... evleneceğim kıza aşık olurum onun dışındakilere hiç ciddi gözle bakmam, bağlanmıyorum. sende öyle yap. kaptırma hemen kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

@Saeros

Bırak o kızı diyince aklıma direk bu geldi.

-bırak o kızı

-hangi kızı abi

-bırak ulan o kızı

-abi kız mız yok burda

-bıraksana lan kızı

-abi ütüyü bırakıyım

-bırak o zaman ütüyü,ütüyü kolla g..ü,kızı bırak ütüyü bırak dododododo....

-aha devreleyi yandı

Sosyal ağlarda paylaş

LAN HEY

ayık kafayla yazıyorum ona göre sdfs

burda size olayın tümünü anlattım. ben kızla konuşalı daha kaç gün oldu ki dışarı davet ediyorum he? lan kızın yerine koydum kendimi de, az bile demiş. yemin ediyorum ben olsam daha fazla şey söylerdim. hadi benim gözüm görmedi, kafam güzeldi de kendimde değildim insan bi durdurur, dürter, banlar falan bişi yapar yani. güvendik şurda size kişiselimizi açtık
Sosyal ağlarda paylaş

HaciYatmaz said:

LAN HEY

ayık kafayla yazıyorum ona göre sdfs

burda size olayın tümünü anlattım. ben kızla konuşalı daha kaç gün oldu ki dışarı davet ediyorum he? lan kızın yerine koydum kendimi de, az bile demiş. yemin ediyorum ben olsam daha fazla şey söylerdim. hadi benim gözüm görmedi, kafam güzeldi de kendimde değildim insan bi durdurur, dürter, banlar falan bişi yapar yani. güvendik şurda size kişiselimizi açtık

işte her ilişki kendine özeldir. kimseden tavsiye alma şöyle yap böyle yap diye. yüreğinin götürdüğü yere git bundan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden msn mi vardı pc mi cep telefonu mu vardı?

Bi kişi birinden etkilenmişse nolursa olsun gider.Sonuçta eve çağırmıyosun ki.Bi insan karşısındaki insanı msnden veya telefondan tanıyamaz.Görüşmesi lazım.Yüzyüzeyken nasıl 2 kişi başbaşayken nasıl,bunları bilmesi lazım..Yani kısaca hatalı olan bişey yok aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...