kerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 BonePART said: Cons said: tek yemiyomu az delikanlı ol. olm 19 ksi tutcak ben vurcam 19 kişi bone'u tutucak bu arada, dengelemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kerim said: BonePART said: Cons said: tek yemiyomu az delikanlı ol. olm 19 ksi tutcak ben vurcam 19 kişi bone'u tutucak bu arada, dengelemek için onu eklemeye gelmistim tam bende ya yane cocuk elimde kalmasin diye tutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 olm harbi dusundumde katil olurum lan kafasini asvalta vura vura doverim cocugu kiz dovmek ne lan yok efenim sinirle vurmusmus da sinirliysen git duvara vur tasa vur agaca vur delikanliysan tugla kir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ne döverim varya sevgilimi gebertirim lan vurdukçada kahkaha atarım filmlerdeki gibi. suratına falçatayla çizik bile atarım hatıra kalsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben kezzap attırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kezzap gibi diyosun eline damladığı oldumu hiç ? yoksa eldivenmi kullanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kermiit kermit gene yaptın yapacagını seni hınzır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kermit said: ne döverim varya sevgilimi gebertirim lan vurdukçada kahkaha atarım filmlerdeki gibi. suratına falçatayla çizik bile atarım hatıra kalsın diye sizin orda normal abi koyluk yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 köy meydanında ağaca bağlıycam güneşin altında. yaralarına terler damladıkça tuzlu tuzlu yanacak karşısına oturucam su içicem. oh mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bi arkadaş sevgilisini yatağa atmıştı, kız yataktan sekip duvara toslamıştı :D Dövmek sayılır mı bilmiyorum da şiddet konusuna girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kız dediğin sekicek abi zaten, tutcan atcan duvara sekcek bi daha atcan bi daha sekcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 valla bi gün çok sinirlenmiştim.ztn son kavgamızdı :) hiç bi şekilde birbirmize salak aptal bile dememişizdir.kufur hele hiç yoktu. ama son kavgada siktr git diyince böyle bi enerji geldi gözler karardı.kıyafetinden tuttum baya bi sert.sarstım ve bıraktım. bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 xaty said: Bi arkadaş sevgilisini yatağa atmıştı, kız yataktan sekip duvara toslamıştı :D Dövmek sayılır mı bilmiyorum da şiddet konusuna girebilir. AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 zıplayan kız iyidir ceylan gibi sekcek böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 wow daki charı sildim dövmem,can yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben de sevgililerimden biri telefon acip sana geliorum dediinde o anin heyecaniyla ustumde olan diger sevgilimi silkeleyeyim derken duvara carpmisti. ´sonra sarilip aglamistik.´ ha yok sarilip aglamadik. kiz bana okuzsun dedi sonra gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 shipitducy said: ben de sevgililerimden biri telefon acip sana geliorum dediinde o anin heyecaniyla ustumde olan diger sevgilimi silkeleyeyim derken duvara carpmisti. ´sonra sarilip aglamistik.´ ha yok sarilip aglamadik. kiz bana okuzsun dedi sonra gitti. nice brag bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet bir-iki tokat atmak da dahilse ben de şiddet uyguladım... hak edernler oluyor bakmayın ööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Yorgana sarıp duvara vururum** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kermit said: köy meydanında ağaca bağlıycam güneşin altında. yaralarına terler damladıkça tuzlu tuzlu yanacak karşısına oturucam su içicem. oh mis gibi. sonra karı istiyom diye topik aç, müstahak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abvblizzard said: Yorgana sarıp duvara vururum** lutfen biri bu filmin videosunu koysun :).eski türk filmi ahahah aklıma gelince koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 senko said: kız dediğin sekicek abi zaten, tutcan atcan duvara sekcek bi daha atcan bi daha sekcek... bkz: chun li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar