Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Çok kötü gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Durarara'nın çizimleri çok hoşuma gitti,Baccano'yu izlemedim ama buna başlamayı düşünüyorum,burda izleyenler güzel diyo sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 durarara çizimleri çok güzel evet. Baccano'Nun çizimleride güzeldi ama durarara sanki baya gelişmiş gibi onun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 10-12 bolumden sonra belli olmustur serilerin az cok ne oldugu.var mi kesin izlenmeli dediginiz seri? durarara supermis bide. karakterleri, atmosferi, slice of life anlatimi harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Hayatı seviyorum, eğlenmek güzel şey diyorsan kesinlikle Hanamaru Youichen. www.akashiro.net de Türkçe Fansub hâli de var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 katanagatari in 4. nün preview i trollmus teh neyseki bölüm iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 of o ne trolldü aman yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aslında troll değilde yayınlayamadılar gibi gelio bana. bitti katanagatari 12 bölümde. 13 bölüm olması lazımdı... lakin harika bir son idi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kendi başlığı vardı sanırım ama ara da bulasın, meh. sonu biraz hayalkırıklığı oldu, açıklayamadığım bir saçmalık var: katanagatari 12 - final sarışın kızın yaşamasına izin verince "wtf" dedim ve beraber gezmeye başlayınca da bütün olayı gitti finalin gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 son bölümü efsane katanagarinin, zaten seri 7 den itibaren baya yükselişe geçmişti 12de tepe yaptı. katanagatari-kenshin ikisininde sonu ile alakalı 5. bölümdeki savaşı extra bölüm olarak sonradan çıkarabilirler diyorlardı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sam abi, sen sakin kafa ile bi daha izle... Bizimkinin oraya gidiş amacı, hiteihime'nin amacını. Son kesinlikle son dönemlerin en güzel sonlarından biriydi. OST de süpermiş borastus link attı saolsun. Yalnız yazar bu tür sonları seviyorsa bakemonogataride gitti demektir of. (bkz bakemonogataride aynı adamın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 deyim yerindeyse gülmekten sıçtıran abzürt komedi yok mu ya hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gintama izle . izlediysen bidaha izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 berserk dedilerdi yapıcaz olcak dedilerdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 da kış 2009 başlığıyla ne alakası var şu sohbetin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar