Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 madem öbür başlıkta bahsedilmiş, uzun başlığa karıştırmayalım. :) nodame cantabile finale neyse ki. belki dance in the vampire bund ilginç olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 durarara = brains base = izlemeyen ölsün dance in the vampire bund = shaft = izlemeyen ölsün soranowoto = a-1 çok sallantıdalar. bir iyi bir kötü. bir göz atarım ama pek umutlu değilim hidamari sketch = shaft = yunocccchhiiiiiii başka da ilk bakışta gözüme çarpan bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 said: In St. Mikhailov Academy, Oribe Mafuyu meets a silver haired boy called Alexander. He is a Qwaser, a being who can manipulate iron http://forum.paticik.com/thumbnails/d5b/68b/20d/7ae/1a1/2a4/209/136/a71/e95/24_450xNULL.jpg said: ...and draws his power from breast milk... http://forum.paticik.com/thumbnails/465/459/b49/e7e/359/384/680/e9a/526/90e/d6_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kış sezonunun kısa özeti: böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bu kış sezonunu sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Çok imba bi sezon olcak gibi durmuyo da, Dance in the Vampire Bund, Katanagatari, Hidden God ve Omamori Himori bakınabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 said: In St. Mikhailov Academy, Oribe Mafuyu meets a silver haired boy called Alexander. He is a Qwaser, a being who can manipulate iron ...and draws his power from breast milk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 chu-bra (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ahah o qwaser geyiğini birkaç ay önce görmüştüm bir sitede, tam bir "those wacky japs!" durumu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu gidiş hayra alamet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kaede said: durarara = brains base = izlemeyen ölsün dance in the vampire bund = shaft = izlemeyen ölsün başka da ilk bakışta gözüme çarpan bişey yok bunlar okke... bide bakalım adam gibi açılış kapanış çıkacak mı animelere bu dönem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu sezon kesin bişey var. normal kış sezonundan 10 tane falan az seri çıkıyor. ne oldu acep. hadi gonzo patlıyor tamam da diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 beyler bu sezondan hiç anime seyreden var mı? takip etmeyı düşündüğü seri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hidden god izledim ilk bölüm için pek bir olayı yoktu ama merak ettiriyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sawer said: beyler bu sezondan hiç anime seyreden var mı? takip etmeyı düşündüğü seri olan var mı? Durararrararararara bunu merak ediyorum suan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Durarara güzel olacak gibi. Ookami ilk bölümü fena değildi saçmalayabilir de güzel de olabilir. Vampire Bund daha izlemedim ama baya bir yerde fail olmuş diye okudum. Baka to diye başlayan bir anime var ilginç geldi izlerim onu. K-on sevenler sora no woto du ya begenir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 vampire bund ilk bölüm fail ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dance in the vampire bud : ilk bölüm o kadarda kötü gelmedi bana Katanagatari / Durarara : Güzele benziyor Seikon no qwaser : Bakmadim ama gideri var gibi D-grayman & 7ghost combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Seikon no qwaser güzel tiripıl star Durarara güzel dabıl star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 katanagatariyi merak etmekteyim... onun dışında durarara, Ookami Kakushi ve Seikon no Qwaser takip edilcek seriler gibiler ilk bölümleri itibariyle... bunlar dışında Sora no wo to çerezlik namına alınabilir (k-on ftw ::o) tabi gelecek bölümler ne gösterir bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 En son chart şöleymiş: http://chartfag.files.wordpress.com/2010/01/winter-09-10-v3fixed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 durarara beklediğim kadar iyi değildi. hatta baccano! nun yanına bile yaklaşamaz. ilk bölümden bağlıyamadı. biraz daha şans veririm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dance in the vampire bud 2 yi izledim fikrim değişti her türlü gideri var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 enaa cobra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Regalya said: Dance in the vampire bud 2 yi izledim fikrim değişti her türlü gideri var (tu) SHAFTdan dolayı görüntü kalitesi düşük diye sızlanıyorladı... nasıldı görüntü kalitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar