Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıkanan flashdisk çalışır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet, annem montumu cebindeki flash disk ile birlikte makinede yıkamış tabi makineden çıkardıktan sonra aaa olum flash diskinde burdaymış diyip elime verdi.

1 gün ellemedim kurusun falan diyerekten ki içinde önemli dosyalarımda vardı. şimdi bir şüphe ile taktım basbaya çalıştı :D
Mesaj tarihi:
bir tanıdığım 'baya garip bir adam kendisi' 37 ekran televizyonu çamaşır makinasında KATIR KUTUR yıkayıp 2 gün kurumaya bırakıp sonradan çalıştırmıştı. (gris tanıyor bu adamı yeminle sallamıyorum)
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

doritosdan mi ciktiydi o flashdisk
EHEHE

haha komik misin vanil diye post atıcakken bi anda dank etti op nin kim oldugu ve gerçekten komikti vanil tabriks bapsi aynen devam xD
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

bir tanıdığım 'baya garip bir adam kendisi' 37 ekran televizyonu çamaşır makinasında KATIR KUTUR yıkayıp 2 gün kurumaya bırakıp sonradan çalıştırmıştı. (gris tanıyor bu adamı yeminle sallamıyorum)

yog artik...
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Sjdsghksdg..

ben de ekranı mı yıkasam naapsam :D
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

o.o
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

suya da gerek yok ki tüp kırılır. hele bizimkinde yıkarsan kesin kırılır.
  • Yeni Oluştur...