Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet, annem montumu cebindeki flash disk ile birlikte makinede yıkamış tabi makineden çıkardıktan sonra aaa olum flash diskinde burdaymış diyip elime verdi. 1 gün ellemedim kurusun falan diyerekten ki içinde önemli dosyalarımda vardı. şimdi bir şüphe ile taktım basbaya çalıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 haha süpermiş paylaşım için sağol okumaya başladığımda nedense bana da bişey olmamıştır gibi gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 doritosdan mi ciktiydi o flashdisk EHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sevindirik oldum paylaşayım didim terazime abanın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 pirince koy nemini alsın ama gerçi çalısmıs sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bir tanıdığım 'baya garip bir adam kendisi' 37 ekran televizyonu çamaşır makinasında KATIR KUTUR yıkayıp 2 gün kurumaya bırakıp sonradan çalıştırmıştı. (gris tanıyor bu adamı yeminle sallamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 niye ki? o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 aynısı bana oldu. kingston filaştisk. senelerdir kullanıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vaniLLe said: doritosdan mi ciktiydi o flashdisk EHEHE haha komik misin vanil diye post atıcakken bi anda dank etti op nin kim oldugu ve gerçekten komikti vanil tabriks bapsi aynen devam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vingthor said: bir tanıdığım 'baya garip bir adam kendisi' 37 ekran televizyonu çamaşır makinasında KATIR KUTUR yıkayıp 2 gün kurumaya bırakıp sonradan çalıştırmıştı. (gris tanıyor bu adamı yeminle sallamıyorum) yog artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kapagi kapali olunca icine su girmiyor. Dolayisiyla calisiyor. Gecen gun benim de basima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yav said: niye ki? o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 niye çalışmasın. kurutunca çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 virüsleri temizlenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vingthor said: bir tanıdığım 'baya garip bir adam kendisi' 37 ekran televizyonu çamaşır makinasında KATIR KUTUR yıkayıp 2 gün kurumaya bırakıp sonradan çalıştırmıştı. (gris tanıyor bu adamı yeminle sallamıyorum) Sjdsghksdg.. ben de ekranı mı yıkasam naapsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vingthor said: bir tanıdığım 'baya garip bir adam kendisi' 37 ekran televizyonu çamaşır makinasında KATIR KUTUR yıkayıp 2 gün kurumaya bırakıp sonradan çalıştırmıştı. (gris tanıyor bu adamı yeminle sallamıyorum) o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Brigand said: virüsleri temizlenmiştir AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oh mis gibi formattan daha faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vingthor said: bir tanıdığım 'baya garip bir adam kendisi' 37 ekran televizyonu çamaşır makinasında KATIR KUTUR yıkayıp 2 gün kurumaya bırakıp sonradan çalıştırmıştı. (gris tanıyor bu adamı yeminle sallamıyorum) suya da gerek yok ki tüp kırılır. hele bizimkinde yıkarsan kesin kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ıslanmasında benim bildiğim bir sorun yok, tabi doğru kurutulursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kingstone ise çalışıyor, her türlü hem de ama ıslak takılırsa kısadevre, ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 klozete düşürdüğüm cep telefonu çalışmıştı misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 eved benim de klozete düsen motorola hala calisiyo. her telefon calismiyo yanniz. sonny ericsonlar direkt gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sonny ne be sunny gibi , kolpa sony AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar