nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ben de dmozu gribine bişey demedim de grip lan. Aşısı var mı var, yapılabilir mi yenisi evet. O zaman fazla yusufa gerek yok yani. Sanki veba salgını oldu herkes bi panik
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 medya gaz veriyor millete sebebini bilmiyorum
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 lan oluyorum.ne gazi akcigerlerim disari firliyo hapsurunca
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ölmüyorsun hastasın sadece şunlara bakmak gerek. hasta/ölüm sayısı sağlıklı/hasta sağlıklı hasta oranı yüksek olsada ölüm oranı yüksek değilse korkulacak birş ey yoktur. nitekim 10 tane arkadaşım var hastalandılar öldükleri fln yok
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Berk ölmedi mesela kurtulamadık. Hem zayıf o. Zayıf çocuk ölmediyse korkacak bişey yok :p
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dinime kufreden musluman olsa pis kafir seni de konuyla alakasi yok onun
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu muhabbet ukraynada ortaya çıkmıştı. Virüs orda çok çok daha farklı bi şekilde yayılmaya ve inanılmaz fazla insan öldürmeye başlamış, yetkililer bu yeni mutasyon geçirmiş virüsün hem H1N1 hem kuş gribi hem normal gripten ortak benzerlikler gösterdiğini ama bu enjekte edilen şeylerden etkilenmediğini söylüyolardı. Herkes biolojik silah teorisini sallıyıp duruyo, yok amerika özellikle üretmiş de popülasyonu azaltmak istiyomuş da. Evrimi hızlandırmak lazım bence de artık ama böyle filtrelenemez insanlar, daha iyi ayırt edebilecek bi virüs lazım, salakları öldürsün dsfshfd
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Amerika?Ukrayna? Hmm. amerikalı şişman kızlar,ukraynalı kızları çekemiyor,o yüzden kimyasal savaş.! son 69 yılda duyduğum en mantıklı komplo teorisi
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Tamiflu'yu yapan ilaç şirketinin büyük bir yüzdesine sahip olan ve geçmişinde CEO'luğunu yapmış olan bir adam var aklımda. İsmi Donald Rumsfeld.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tamifluyu roche yapiyo sanirim , donald amcanin bilgisine nasil ulastik?
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://content.ytmnd.com/content/f/a/0/fa0f3f268340eeb28560df7326e8a781.gif
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 İçinizi rahatlatıcaksa, sağlık görevlilerinin bir çoğu domuz gribi hakkında konferanslara çağrıldılar ve bu konferanslarda kendilerine detaylı bilgiler verildi. Doktor olan bir tanıdıkdan aldığım bilgiye göre, bildiğimiz gribin öldürme oranı, domuz gribinden çok daha yüksekmiş :D
sesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Birden bire zınk diye 37.7 ateşim çıktı ne olduğunu anlayamadan. Annem tutturdu konsere gitme diye. Yarın zaten 4 saat uçak yolculuğu yapacağım. Bekledi bekledi bugünü buldu şerefsiz.
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nileppezdel said: Domuz girbi mutasyona uğrasa ne olacak. Domuz gribi kendisi de öldürmüyo ki zaten zayıflatıyo, zatürreden ölüyosun genellikle. Nilep oyle bi yazmissinki sanki kursun oldurmezki kanamadan olursun der gibi olmus :) Oyle bakarsan olaya AIDS'de kendi basina oldurmuyor, aids isini bitirince nezleden bile olebiliyorsun bagisiklik sistemin gg oldugundan.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Tamam da domuzgribi sabriyse aids kazımdır yani. Karşılaştırmamak lazım. Aidsin tedavisi yok, domuz gribinin var. Aids bağışıklık sistemini yok ederken bunu güçlendirici ilaçlarla gayet güzel toparlıyosun. =)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 The Happening doğa ana öc alıyore
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ya o diğil suanda pürel olayi da ucmus vaziyette Hayir hastalik bakteriyel degil virus yoluyla bulasiyor ancak purel anti bakteryel birsey saglik ocaklari purel dagitiyor muayne olanlara(islak mendil posetinde) ayrica bu purel el dokularini zedeliyebiliyor Bu isi cozemedim ben viruse karsi bakteriyi temizleyen jellerle savasmak??
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Cahil halkı söğüşlemek diyoruz Türkçe'de
Öne çıkan mesajlar