Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

koleksiyoncu patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merak ettim, çok ilgimi çeken bi şeydir.

benim şu anda böyle bi hobim yok. ama paticik'te koleksiyon takıntısı olan kişileri merak ettim. soru açık, koleksiyon yapıyor musunuz; yapıyorsanız ne koleksiyonu?
Mesaj tarihi:
efes ayyaş kapağı biriktiriyordum sonra dolaba sığmayınca annem "olum manyak mısın lan sen" dedi attı hepsini sinsi gibi. bi de alkol şişesi koleksiyonum vardı %90 nın rakı olduğunu farkedince onları da ben attım.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

dergi cdsi koleksiyonum vardı. 96 dan beri biriktiriyodum. 2007 de adsl aldım dergi almadım bi daha

ana benim hala var lan baya bi level ve gameshow koleksiyonum duruyorlar öyle. bi de 1 - 50 sayıları arası penguen var. onlar da duruyor ama yeri belli değil. odada bi yerde. sayılıyor mu o?
Mesaj tarihi:
ben de üşengeçlikten atlas'ın eski sayılarını falan atmıyorum onu diyosan sdf.

bugün toy story izlerken aklıma geldi, oyuncak koleksiyonu falan.. "ne güzel uğraş lan işte.." dedim kendime. zaten okul yok, iş yok; böyle acayip bi şeye mi başlasam ne yapsam bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
maket uçak koleksiyonum vardı 6 7 yaşımdan beri hastalıktı.
sonra eve çok çoluk çocuk girince yalan oldu tabş
2 tane foırlama yeğen olunca ayrı bi sıkıntı oldu.
bende alın lan dedim otyurttum yere serdim önlerine almışlar eve götürmüşler
Mesaj tarihi:
balta koleksiyonu yapmayı planlıyordum. baktım hadi bi tanesi kırıktı saklıyorum dedim evdekilere 2. sinide deli zamanlardan kalma olarak saklıyordum ses çıkartmadılar baktım sayıyı artırırsam sorun çıkmaya başlayacak vazgeçtim asdf
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

balta koleksiyonu yapmayı planlıyordum. baktım hadi bi tanesi kırıktı saklıyorum dedim evdekilere 2. sinide deli zamanlardan kalma olarak saklıyordum ses çıkartmadılar baktım sayıyı artırırsam sorun çıkmaya başlayacak vazgeçtim asdf

http://www.youtube.com/watch?v=86TUorHFi9o&feature=PlayList&p=569645263E72F57F&playnext=1&playnext_from=PL&index=17
Mesaj tarihi:
eniştemde sscb yapımı eski bi dürbün var. koleksiyon olsun diye değil gerçi, evinden denizde yosun var mı yok mu diye bakmak için kullanıyo genelde yazlıktayken. çok sağlam bi parça aslında anlam olarak.
  • Yeni Oluştur...