Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlackRose olmasa, halimiz nice olurdu? Bir başka deyişle, iyi olmuş doğduğun...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Sene kaçtı bilmem... SNN de UO oynamaya başlamış insanlar... Başlayalı 1 ay geçmiş, ben de katıldım aralarına.. Sürekli insanlara cd gönderen birisi vardı... Şu anda Türkiye'de bu kadar çok uo yu bilen, buna bağlı olarak paticik in bugünlerde buralara gelmiş olmasını sağlayan yegane insan....

Gün geldi, osi de uo oynayacam... Yaş tutmuyor o zamanlar kredi kartı için.. Ararsın, tararsın.. Birden black i hatırlarsın, yardım eder dersin... Affetmez, yardımını esirgemez...

İnşaat konusunda biriyle sohbete girersin... Hemen aklına black in müthiş patlatma resimleri ve hikayeleri gelir.. Ciddi ciddi biriyle konuşurken gülünce, fırçayı yersin :)

6 sene dial up kullanan birisi olarak, blackin kimi zaman dial up bile kullanamadığını hatırlarsın... Sonra, yıllar sonra adsl e kavuşursun.. Sevinirsin... Ama bundan birkaç ay sonra da black adsle kavuşur.. Kendi kavuştuğun zamandan daha fazla sevinirsin..

İyi ki doğdun üstadım, iyi ki varsın...

2 gün önceden şenliklerin başlamasını da, hak ediyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Blackrose'la tanışma zamanımız Eno'nun anlattığı zamanlardır.Banada ultima online cd si göndermişti :)
O gerçekten büyük bir insan.İnsan gibi insan derler ya hani,işte o kalıba cuk diye oturan birisi.
Mutlu yıllar Karagül![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Uo da geçirdiğim en iyi günler "O" cd yollamamış olmasaydı olmayacaktı.

Mutlu yıllar Blackroz abimize =)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

diyordum kendi kendime "niye bir insan tanımadığı etmediği birine böyle cd yollar" diye. meğerse hepimizi kendisinin müriti yapmak içinmiş.. :)

başarılı da oldu.. ;)

seni mutlu edecek güzelliklerin hepsinin gerçekleştiği bir yaşam diliyorum sana...

:tebrikz:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...