kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aiko said: kaçta olacak yok ne zaman müsait olursanız rakibinizle konuşup maçlarınızı yapabilirsiniz. Takimlarda kura ile belirlenicek. dur osman uyansın ona soryım bi nası ayar yapıp maça giriyoz olaylarını ben tam bilmiyom. nick falan alırız bide sana söylerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fizban said: title verecez gençler, viktor açıklama yapar gelince =P Turnuvaya heyecan geldi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ps3 u hala nete sokamıyorum ama yinede direk bana tittle ı verebilirsiniz turnuvaya katılmasam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Birinci belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 BEYLER TITLEIMI NEREYE KOYDUNUZ?? BEN ZTN DIREK FINALE BAY GEÇİORM SİZ ARANIZ HALLEDİN RAKİBİ Mİ BULUN İŞTE. *CAPS TUSU BOZULDU ONDAN BOLE YAZIORM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 psn: fabbronzewrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 14. oluyom heralde , psn: dorlinoglu juventusda gözüm var, o olmazsa interde gözüm var. kuradan sonraki pazarlıklar için haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ayıptır solemesi chelsea de bana göz kırpıor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 15. psn: hivpluz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 16.psn:numara7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 1. aiko1905 2. hatorikenji 3. uhalnight 4. Mojito35 5. requiemmass8 6. bO_oroCk 7. Rendell_ 8. ck350 9. LdennisL 10. progamer 11. Sputzke 12. azap20 13. fabbronzewrist 14. dorlinoglu 15. hivpluz 16. numara7 16 kişi tamamlandı. katılmak isteyen çıkarsa devam etsin psn yazmaya, 4 kişi daha çıkarsa 5. bir grup açılır olmadı yedek olurlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dandirik takım çıkarsa kuradan beşiktaş ile oynamak isterim müsade edilirse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aha artık online oluyorum ama fifa 10 bende değil şuan ama benide ekleyin friende gençlik.turnuvaya giremesemde maç atarız arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Minevradan onay bekliyoruz şu anda.. tanıyan, referans olabilecek birisi var mı ? daha önce görmediğim için nickini tanıyan birisi lazım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ermynorac said: dandirik takım çıkarsa kuradan beşiktaş ile oynamak isterim müsade edilirse. :) sadece belirlenen takımlar olur turnuva düzeni açısından. ama kuralar çekilmeden bu 16 takımın içinden eklenip çıkarılmasını istedğiniz takım varsa belirtebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 totenham yerine arsenal mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 arsenalden çok aston vilaa daha uygun bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hm şey yapabilirim; 4.5 yıldızlı takımlardan 2li torba yaparım, kurada birisine çıkarsa bu 2 takım arasından istedğini seçer.. nası olur sizce?? çünkü çok fazla 4.5 yıldızlı takım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bana yer var mı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kingpin, minevra bana 1 2 gün içinde dönmzse seni alırım onun yerine. olmadı yedek üye olursun.yada 3 kişi daha bul ayrı bi grup açalım size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 keşke FIWC tarzı güçleri eşitleme diye bi seçenek olsa normal ranked maçlarda. o zaman takım seçme problemi olmazdı. kazananda takımın gücüyle değil bileğinin hakkıyla kazanmış olurdu. yinede iyi oynayan kazanır tahminimce ama iki eşit oyuncu maç yaptığında takım tercihi çok öne çıkıyor. Aiko, oyuncu sayısını 20'e çıkartırsak Beşiktaş'ı ekleyebiliriz. Yada bilmiyorum Bordo yu çıkartıp bjk fln :) ama ortalığı karıştırmayım bi kuralar çekilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Hem eşitsizlikten bahsedıyorsun hemde Bjk de eklensın diyorsun Barca - Bjk mac yapsak ne olur biliomusun sonucunda ? =) Not: Bjk liyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 2'li torba fikri nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 2 torba olayı bana fark etmez. Turnuvanın başlama günü de kimin hangi takımla oynayacağı belli olduktan 1-2 gün sonrası olursa daha iyi olur bence. Önceden oynamadığımız bir takım denk gelirse taktik, kadro felan ısınabilelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Galatasarayı koyun ya, bir de kuralardan sonra takım degisebilelim kendi aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar