Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]1.Paticik Champions Cup @Fifa10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aiko said:

kaçta olacak yok ne zaman müsait olursanız rakibinizle konuşup maçlarınızı yapabilirsiniz. Takimlarda kura ile belirlenicek.

dur osman uyansın ona soryım bi nası ayar yapıp maça giriyoz olaylarını
ben tam bilmiyom. nick falan alırız bide sana söylerim ben
Mesaj tarihi:
1. aiko1905
2. hatorikenji
3. uhalnight
4. Mojito35
5. requiemmass8
6. bO_oroCk
7. Rendell_
8. ck350
9. LdennisL
10. progamer
11. Sputzke
12. azap20
13. fabbronzewrist
14. dorlinoglu
15. hivpluz
16. numara7

16 kişi tamamlandı. katılmak isteyen çıkarsa devam etsin psn yazmaya, 4 kişi daha çıkarsa 5. bir grup açılır olmadı yedek olurlar artık.
Mesaj tarihi:
Minevradan onay bekliyoruz şu anda.. tanıyan, referans olabilecek birisi var mı ? daha önce görmediğim için nickini tanıyan birisi lazım en azından.
Mesaj tarihi:
ermynorac said:

dandirik takım çıkarsa kuradan beşiktaş ile oynamak isterim müsade edilirse. :)

sadece belirlenen takımlar olur turnuva düzeni açısından. ama kuralar çekilmeden bu 16 takımın içinden eklenip çıkarılmasını istedğiniz takım varsa belirtebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
hm şey yapabilirim; 4.5 yıldızlı takımlardan 2li torba yaparım, kurada birisine çıkarsa bu 2 takım arasından istedğini seçer.. nası olur sizce?? çünkü çok fazla 4.5 yıldızlı takım var.
Mesaj tarihi:
kingpin, minevra bana 1 2 gün içinde dönmzse seni alırım onun yerine. olmadı yedek üye olursun.yada 3 kişi daha bul ayrı bi grup açalım size :)
Mesaj tarihi:
keşke FIWC tarzı güçleri eşitleme diye bi seçenek olsa normal ranked maçlarda. o zaman takım seçme problemi olmazdı. kazananda takımın gücüyle değil bileğinin hakkıyla kazanmış olurdu. yinede iyi oynayan kazanır tahminimce ama iki eşit oyuncu maç yaptığında takım tercihi çok öne çıkıyor.

Aiko, oyuncu sayısını 20'e çıkartırsak Beşiktaş'ı ekleyebiliriz. Yada bilmiyorum Bordo yu çıkartıp bjk fln :) ama ortalığı karıştırmayım bi kuralar çekilsin.
Mesaj tarihi:
2 torba olayı bana fark etmez.

Turnuvanın başlama günü de kimin hangi takımla oynayacağı belli olduktan 1-2 gün sonrası olursa daha iyi olur bence. Önceden oynamadığımız bir takım denk gelirse taktik, kadro felan ısınabilelim diye.
  • Yeni Oluştur...