Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bi dakka ciddi mi bu abi nedne öle bişey yapman gerekio nie sorgulamio insanlar hiç bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ayni senin gibi gostermelik 7 ayliina evli gozukmesi gereken birini bulmadikca kimse belese fake evlenmez. bu arada lezbolar var bu isi yapan uc bes kurusa ama belese i ih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 pekaziz said: Abi haline üzüldüm cidden, kız olsam bir dakika düşünmez evlenirdim seninle. ben evlenmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kermit naptn lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 eşcinsel evlilik olsa keşke memlekette işin daha koaly olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mortis said: bi dakka ciddi mi bu abi nedne öle bişey yapman gerekio nie sorgulamio insanlar hiç bunu ? sacmaliyo iste, sümük. ne gibi bi gerekcesi olabilir ki. sinir disi edilmek üzre olan somaliali kardeslerimin psikolojisini anlamak icin yapsa bile daha mantikli olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Kermit sebebini sormayın dedigi için sormadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi geçen buna biri "artık /trquit yapılınca hemen vatandaşlıktan çıkılmıyormuş önce soru ekranı geliyormuş evet hayır seçenekeli" dedi bu kıyarda "a öyle mi dedi" 5 sn sonra [Gökalp hes left nation] mesajı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 HAHAHAHA İLDENİZ AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 BabacumMostors said: abi geçen buna biri "artık /trquit yapılınca hemen vatandaşlıktan çıkılmıyormuş önce soru ekranı geliyormuş evet hayır seçenekeli" dedi bu kıyarda "a öyle mi dedi" 5 sn sonra [Gökalp hes left nation] mesajı geldi Ashduassfagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ildeniz wins the internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 gökalp, hamile kaldıysan da 7 ay sonrasına doğum yapacaksan, çocuğuna bir soyadı istiyorsan, seve seve evlenirim seninle. doğum masrafları da benden (tu) ne evlenmesi be hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 belkide büyükbüyükbabasından miras kalıcaktır ve x süre içinde evlenmessen seni mirastan men edicem demiştir. dın dın dın dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben kermitin büyükbüyükbüyükbabası olsam miras bırakmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kermit gel gay couple olalım hem tren yapmamıza gerek de yok madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 o değilde harbi böyle çok sıkışık bir durumsa gazeteye ilan ver ya da dul kadın ara genelde medeni durumu oalrak dul gözükmesini istemez çoğu kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 evli erkek karizmasından yararlanıp kız tavlıcak gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 BabacumMostors said: abi geçen buna biri "artık /trquit yapılınca hemen vatandaşlıktan çıkılmıyormuş önce soru ekranı geliyormuş evet hayır seçenekeli" dedi bu kıyarda "a öyle mi dedi" 5 sn sonra [Gökalp hes left nation] mesajı geldi gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 foto yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 paticik guncel sayfasinda bunu da gordum, gozum acik gitmez. paticik bana kari bul allahsiz olmus resmen ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ciddi galiba ya telefonda konustum sesi iyi gelmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hayda ne oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 canola said: kesin evlilik kredisi çekecek BabacumMostors said: abi geçen buna biri "artık /trquit yapılınca hemen vatandaşlıktan çıkılmıyormuş önce soru ekranı geliyormuş evet hayır seçenekeli" dedi bu kıyarda "a öyle mi dedi" 5 sn sonra [Gökalp hes left nation] mesajı geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHH SÜPER AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Off ağır keklemiş lan adamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar