Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 agh der gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ugg nedir ya. yayvan taraklı düztabanlı tırnaksız etli sukkulent ayak görünüşü veriyor. net iğrenç. kaba saba birşey. babet moda oldu incecik çizmeler görürüz ohşş derken yine kaba saba bir rezillik. fakingşayzeşönnebitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ulan şunları kim moda yapıp milletin rezil rezil dolaşmasına, bunları severek giymesine sebep oluyorsa tebrik edicem. götüm gibi kıyafetler ayakkabılar giydire giydire mafettiler ortalığı. üstelik ugg gibi saçmasapan bişeye para istiyolar. fakir aborjinler fakirlikten plastik bulamamış dandik malzemeden balıkçı çizmesi üretmiş millet de aa giyiim ben bunu diyip para bayılıo. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hakkaten moda çok leş bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bak misal bunlar bilkentte 4 kişiler lan harbiden. biri dediydi bana da unuttum. böle saçma sapan bişi giyiyorlar ilk günler humspf humpsf diye gülüosun yanlarından geçerken ulan 1 hafta sonra herkes giymiş. anlamıyorum ki ne lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ilk ugg gördüğümde 2004tü ve yoldan geçen bi kızda görmüştüm aa ne güzel demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ya ugg dedin de anneminde ugg'u var artık oricinal bi de :( acıdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ilk gördüğümde ben de aa ne değişik demiştim İTİRAF EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ayrıca kız arkadaşım annem aldı diye beni kandırıp almış bi tane henüz bi kere giyebildi -gerçi annesi giyiyo galba hakkaten- ben içim acıyor böyle çok kötü hissediyorum kendimi bu yüzden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,4445895,4445909#msg-4445909 ARKADAŞLAR BURAYA ŞEY EDİN SİZE TOPİK AÇTIM :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 benim beğenmemin sebebi kocaman olması sebebiyle normal bacağı çıtırcık göstermesi mesela babet giyse o kız tanker olur öyle bişey bilmem anlatabildim mi o kız ben oluyorum anneler teyzeler giymesin ama lütfen gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 niye anneler teyzeler tanker mi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ben "de ka ne ye" diyorum, kizlar cok tahris oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 de ka ne ye oo yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Saeros said: puding AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH ÇOK KOMİKSİNN NERDEN BULUON BOYLE ESPİRİLERİ KIZ OLSAM YANİ HAAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hehe teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 donnakaran dicen işte düz babam dikniy diyo mesela, türkçe şekilde okuyo gayet mutlu. okunu değil verdiğin para daha önemli bu noktada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dıkniy diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 baba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Your father is a wise man dude doğrusunu o diyo ne öyle donna karan new york di key en vay fln kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 afiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras40 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dikiniycceynyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Diyarbakır Kankies NewYork Yankies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar