Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dkny

ismail PK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ugg nedir ya. yayvan taraklı düztabanlı tırnaksız etli sukkulent ayak görünüşü veriyor. net iğrenç. kaba saba birşey. babet moda oldu incecik çizmeler görürüz ohşş derken yine kaba saba bir rezillik. fakingşayzeşönnebitter
Mesaj tarihi:
ulan şunları kim moda yapıp milletin rezil rezil dolaşmasına, bunları severek giymesine sebep oluyorsa tebrik edicem. götüm gibi kıyafetler ayakkabılar giydire giydire mafettiler ortalığı.

üstelik ugg gibi saçmasapan bişeye para istiyolar. fakir aborjinler fakirlikten plastik bulamamış dandik malzemeden balıkçı çizmesi üretmiş millet de aa giyiim ben bunu diyip para bayılıo. hey allam.
Mesaj tarihi:
bak misal bunlar bilkentte 4 kişiler lan harbiden. biri dediydi bana da unuttum. böle saçma sapan bişi giyiyorlar ilk günler humspf humpsf diye gülüosun yanlarından geçerken ulan 1 hafta sonra herkes giymiş. anlamıyorum ki ne lan bu?
Mesaj tarihi:
ayrıca kız arkadaşım annem aldı diye beni kandırıp almış bi tane henüz bi kere giyebildi -gerçi annesi giyiyo galba hakkaten- ben

içim acıyor böyle çok kötü hissediyorum kendimi bu yüzden :(
Mesaj tarihi:
benim beğenmemin sebebi
kocaman olması sebebiyle normal bacağı çıtırcık göstermesi
mesela babet giyse o kız tanker olur
öyle bişey bilmem anlatabildim mi
o kız ben oluyorum

anneler teyzeler giymesin ama lütfen gerçekten
Mesaj tarihi:
Saeros said:

puding

AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH ÇOK KOMİKSİNN NERDEN BULUON BOYLE ESPİRİLERİ KIZ OLSAM YANİ HAAHHAHAHAHAH
  • Yeni Oluştur...