canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 o aile hekimi, hani çocukla gidilebilir gibi. ötekilere bekarlar gidiyo. bazılarına er erbaş girebilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tamam çok teşekkür ederim herkese. yine de anadolu yakasında aklına gelen olursa söylesin lütfen. yakın biyere gitsem iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 calimero said: lan sus allaan doğnuz griplisi:D gecti kiii eheh Bur- sa- li- yiz zhezhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 canola said: o aile hekimi, hani çocukla gidilebilir gibi. ötekilere bekarlar gidiyo. bazılarına er erbaş girebilir mesela sdlkfjlşsd müessesemiz içkisizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 öğlenden beri mahvoldum. önce beşiktaşa gittim adam önce vericem dedi sonra vazgeçtim dedi vermedi.şaka gibi. sonra moda sağlık ocağına gittim orda da fiş vermiyolarmış yetişmicek insanlar diye. sonuç olarak babama söylemiş annem,babam anında almış. hey allam.mahvolduğumla kaldım :( ama bugün cidden insanlardan nefret ettim.gerçekten insanlar öküz.allah böyle insanların belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras40 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yesil belgeyi olmazsa sari belgeyi kullanin. mavi belgeyi isterlerse sektor cektin. o da ise yaramazsa salavat getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ya bu okul beni kanser edicek. raporlarımdan 1i devlet hastanesi,2si sağlık ocağı idi. sağlık ocağının birini kabul etmediler grup başkanlığına onaylat diye.anneme verdim zar zor onaylatmış. sağlık ocağı,onaya gerek yok diyo. şimdi diğer raporu da kabul etmemişler. ya sabır. grup başkanlığı gerek yok diyo sorun çıkaryor,yapmıyo. ordaki adam resmen işimiz olsun diye yaptı. ANCA BELLAYA EZİYET OLSUN. BIKTIM BU OKULDAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BETER OL LAN BİZDEN HEYET RAPORU İSTİYORLAR BIRAK SAĞLIK OCAĞINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BELLAYA BAĞIRMA PEDERR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 What if, he is, what he says he is? The king of darkness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 "peder zickler" said: BETER OL LAN BİZDEN HEYET RAPORU İSTİYORLAR BIRAK SAĞLIK OCAĞINI müstahak sana.oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hangi okul o ya benim bildiğim heyet raporu finallere giremediğinde fln olur. hatta eğer hastanede yattıysan heyet raporuna bile gerek yok, hastane raporun iş görür. vize-final kaçırdıysan raporu öğrenci işlerine vermezsin vizesini, finalini kaçırdığın dersin hocasına verirsin, o da makul bi zamanda make-up yapar. en azından bizim özel okulda böyle işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mevkii neresi ankara istanbul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim mi? İEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hyr bellanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 adı batasıca istanbul üniversitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 senko said: hangi okul o ya benim bildiğim heyet raporu finallere giremediğinde fln olur. hatta eğer hastanede yattıysan heyet raporuna bile gerek yok, hastane raporun iş görür. vize-final kaçırdıysan raporu öğrenci işlerine vermezsin vizesini, finalini kaçırdığın dersin hocasına verirsin, o da makul bi zamanda make-up yapar. en azından bizim özel okulda böyle işliyor.Okan üniversitesi lanet yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bizim okul başka şehirden heyet raporu bile alsan kabul etmiyo ya şaka gibiler. illa izmirden olcakmış. bu sağlık ocağının verdiğini de kabul etmiyolar. ölüm tehlikesi filan atlatınca kabul görüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ya sağlık ocağı nasıl kabul edilmez ben onu anlamıyorum. özel istemiyolar tamam. ama sağlık ocağı ya. DAHA HALA ONAY. NE ONAYI LAN. sağlık ocağındaki adam bile ne alaka ya ne gereksiz falan dedi. verin telefonu ariym falan dedi. aratcam ya pazartesi. aldırsınlar evden sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 var mı biyer tavsiye edebilicek sdfgf beşiktaş dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bakırköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kes elekçi. ama güldüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bella said: kolay rapor alabilceğim biyer var mı? cidden çok hastayım.fakat heryer kolay rapor vermıyo şaka gibi. devlet hastanesi olması lazım okul özel kabul etmiyor.cazibeni kullan doktora da daha önce kullandığın ama iptal olmş hattının numarasını ver :)şaka bi yana da en kolayı sağlık ocağı biraz sıra beklersin ama alırsın raporu 3 güne kadar kolay yazıyorlar raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sağlık ocağına gidip sadece rapor lazım denincede alabiliten yüksek aslında dürüstlükten kaynaklı.. ciddiyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 onu bugün yaptım işte. dürüst olacağım rapora ihtiyacım var dedim verdi adam. yarına da lazım ama. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar