Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski sevgiliyi google'da aratmak :)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

ehehe insanın canı sıkılınca ne yapar, gider itiraf.com'u okur. Bakınız arkadaş itiraf.com'da neler yazmış

agopist; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 23; İl: Ankara
İtiraflardan etkilenip ben de eski sevgilimin adını Google'da arattım. Çıkan tek link beni terk etmeden birkaç gün önce birlikte hazırladığımız ödevi oldu. Hocası, dersin sitesinde ödevi yayınlamış. Şu an dokunsan ağlayacak durumdayım. Yurtta kaldığı için ödevi hazırlaması yardım amacıyla gece 11'e kadar okulda, yanındaydım. Sonra da, ''Seni seviyorum aşkım'' deyip beni yolcu etmişti. Anılar gözümün önünden geçip duruyor. Ben bunu hakedecek ne yaptım?

Madem öyle işte böyle diyerek bende arattım ve bulduğum iki sonuçtan ilkinde 99 Aralık ayında gözaltına alınıp işkence gördüğü için İHD'ye başvurduğu yazılıyordu ki o yıllarda birlikte olduğumdan böyle bir şey olmadığını biliyorum. Demek ki bu değil diye ikinciye geçtim, onda da benimleyken yüksek lisans yaptığı bölümde şu an doktora öğrencisi olduğunu öğrendim :) Onca zaman "senin için en iyisi okulda kalmak, dışarı çıkıp ne yapacaksın" dediğim için benimle tartışan kişinin şimdi söylediğim yolda ilerliyor olması hoşuma gitti :) Neyse buradan kendisine başarılar diliyorum, ne diyeyim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş geçmişte kaldı
şimdi hala 4 senedir aynı kızla birlikteyim aralara başkalarıda girdi ama unutmadım unutmayacağım.
Şu dünyada evlenebileceğim tek kız.
o olmassa ibrahim tatlıses gibi Ülke nüfusuna katkıda bulunucam farklı farklı insanlarla =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

babamı aradım 18 tane babamın mesleği ile ilgili site çıktı.annemde babamla aynı meslekte araım.afiyetolsun.comda yaptığı bir kek tarifi çıktı.buyur.

sefgiliyide arayacam ama soyadını telafuz edemiyorumki çok karışık.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh kendimi aratınca eylemci kişiliğim bir anda ortaya çıktı :-) Yaptığım basın açıklamaları, alındığım gözaltılar, yaptığım konu ile alakalı web siteleri, e-posta gruplarındaki yazılarım vs. vs.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin çok teşekküğr ederim bu thread için

babam hakkıında bu kadar şey örenemezdim başka türlü(kendisiyle 6 saatlik ankara yolculuğunda yanyana oturduk,bütün yol bi kere şu benzicide duralım bişiler yiyelim dışında bişi demedi)
bi daha "olm gelme busht demek sanamı kaldı,devrimcimi kesildin başımıza" derse diyeceğim 2 söz var.

............."Forumun sonuna doğru söz alan avukat x hapishanelere gittiğinde
üzerini aratmadığı için hakkında dört dava açılmasına rağmen ..................

.............Avukatlardan x, emniyet görevlilerinin yanı sıra İstanbul
Büyükşehir Belediye Başkanı’nın polise otobüs vererek suça iştira.............

.......................Bayrampaşa Cezaevi’nde gardiyanlar rehin alındı. İsyanın başladığını öğrenen tutuklu yakınları cezaevi önüne geldiler............... Saat 14.30 sıralarında Avukat x cezaevine girdi..................

udaqha bunlardan 15 tane daha ulan adam gündem olmuş olay olmuş,bu adam hergün televizyon karşısında uyuakaln adam beav.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 09 Temmuz 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben gurur duydum bea :) hem güzel hem zeki hemde kafa dengi :) allahtan eski değil :)
Bu arada kendimide bldum aptal bir sitede nickimin yanında adım yazıoyrdu[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 09 Temmuz 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim bazı sitelere yaptığım başvurular ve uzun zaman önce adresini kaybettiğim bir site çıktı. (Gerçi onu lakabımı arayarak buldum :D) Çok iyi oldu. Ama enteresan bir şekilde TÜrkiye'de soyadımı taşıyan ne çok insan olduğunu öğrendim. Heyt bee :D
Haa. Kızın ismini yazınca bir köpeğin ameliyatı için para yardımı yaptığını (şile'de. Allah allah. Bu Bursa'da okuyordu :D) Ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi'nde okuduğunu öğrendim. Baya iyiymiş hem :) (Allah allah. Bu Uludağ Üniversitesi öğrencisiydi ama :)) Haa birde seçil-irsem gibisinden enteresan sitelerde çıktı. Adamalr kelimeyi ayırıp sunmuşlar önüme :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

babamı aradım 7 sayfa cıktı ama bunlardan 10 tanesı falan babamla ilgili, dedemi aradım 2 tane çıktı 1 tanesi dedemle ilgili. Babamın dedesini aradım 4 sayfa çıktı ama bunlardan bikaçtanesi onla ilgili veya onun adına yapılan sokak, okul vs. isimleri :P Kendimi aradım bi b.k cıkmadı.. :([signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan gözlerim yşardı bee
eskiden bizim soyadda "r" vardı sonradan kaldırtmışlar (nedenini bilmiyorum ön görü herhalde)

öyle aratınca habire kuzenimin adı çıktı sevindim
sonra şimdiki modifiyeli soyadımı arattım adım sadece rauf denktaşa dstek kampanyası listesinde çıktı...

(eski sevgili ve çıktığım kızların hiç birinin adı sanı geçmiyor nette)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

ben abimin lisedeki sınıfının sayfasını bulmuştum :)

ne kadar geyik eleman,hoca ve maceralar varsa yazılmıştı superdi eheh

özellikle yatılıda okumuş yakınınız falan varsa aratın baya komik şeyler çıkıyor :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...