Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda motosiklet eğitim merkezi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fiyatların boku çıktı zaten ya. Tamam anlıyorum zam falan yıldan yıla olur tabi ki de, az pahalı sanki ya. Africa Twin bakıyorum 45k, Hadi NC olsun diyorum 32k. Bunlar ruhsat, plaka falan masrafları dahil olmayan halleri.

İkinci el bakayım diyorum, 27-28 lira 600+ touring vesaire, ki bu motorlar 2007-2008 model.

Ayıp lan.

En uygun fiyatlı MT 07 sanırım, o da bana gelmiyor, geleceğin Tofaş' ları.

Her marka böyle ya. MT 07 Tracer bekledim, hadi lan dedim 26-27 olsun çakayım bir tane dedim, 32 den açtı pezevenkler kapıyı.

fuuuuu
Mesaj tarihi:
yok abı ss değil oturuşu falan, eski kasanın yani.
diğerleri çok pahalı, ikisininde abslisi 32k falan 500r absile beraber 26ya gelio ki eski kasayı 22 ye kapatırsın bence

gercı bınenler bı solesın nedır ne degıldır daha ıı.
er6f var bıde
Mesaj tarihi:
tr ye geldiğimden beri iki teker ile ilişiğim kesildi.

hiç güvenemiyorum abi trafikteki ayılara burada, öyle atraksiyonlara giriyorlarki istanbul'da (taksiler özellikle) .

özlemimi gidermek için tekrardan gitmeyi düşünüyorum şu kursa.
Mesaj tarihi:
CBR 500RR pek aradığım özelliklere sahip değil, CB 500F baktım, açıkçası hem tipi kötü ki ben Honda motorları genel olarak diğerlerinden çok daha fazla beğenirim gene olmadı. İkisinin de ikinci eli yok, üvey evlat diyorlar zaten şu ikisine, gidişi falan hantalmış falan.

XJ6 baktım, hatta biriyle anlaştım gibi de benim motoru üşengeçlikte satamadım. 22.000 e veriyor adam, 10k km de 2014 model 2015 çıkışlı. Epey de temiz bakmış, ilk günkü gibi duruyor alet.

Kawasaki' lere bilerek bakmıyorum, servisi, parçası falan sıkıntı diyorlar. Zaten fiyatlar da kafa kafaya geliyor ER-6 F/N falan.

XJ6 gibi duruyor ikinci el. NC 700 ler var (750 değil), onların ikinci eli XJ6 ile aynı fiyata, ama ikisini de kullandım (kısa da olsa) XJ6 çok acayip ya.
Mesaj tarihi:
Suark said:

cbr500r var hocam işte. Ben onu alıocam hatta mumkunse eskı kasa
tam sport touring işte mis

o kadar konuştum konuştum, şimdi sıfırına bakıyorum. allah belanı ya. turuncusu güzelmiş lan.
  • Yeni Oluştur...