Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eski günlerimi özledimmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 öss stresini özledim(cidden) çok saçma, Allah kimseye çektirmesin ama öyle yani :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sivrisineklerin ve kelebeklerin olmadığı kış günlerini özledim[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 dağın taşın ortasında börtü böceğin arasında geçirdiğim orayı burayı patlattığım koştuğum oynadığım çocukluk günlerimi özlüyom. herşey bi maceraydı orda böyle şehrin uzaklarında , o yaşımızda ordaki anayoldan geçmek bile bi maceraydı. şimdi bu şehir yaşamı bayıyor[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yazlıktayım nete ilk defa giriom ve sizi özledim :-p[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bir kere karpuz almıstım ıcınden 20,30 tane cekırdek cıkmıstı hıc rahatsız etmemıstı cok mutluydum yerken onu asırı ozledım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 saflığı özledim şimdide[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bizim forumlarda da var bi karpuz hem de bol sulu :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Her oyunu büyük bi hevesle oynadığım ve hiç sıkılmadığım o lise yıllarımı...ha tabe o yıllarda özlediğim bayaa bişeyler daha var ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 uykumu almış olmayı özledim,ne kadar uyursam uyuyayım yeterli gelmiyor;([signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Küçük şeylerden mutlu olabildiğim, alien filmini tırsarak izlediğim çocukluk dönemlerimi özledim....[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Çocukluk günlerimi -kim özlemedi ki- özledim en başta... O beyaz ve lekesiz günleri, saflığı... Kuğlar tarafından kovalanırken arkadaşlarla bahçeşehir gölüne düşmeyi, Konsolosluk döner kapısının bir bölmesine 6 kişi sıkışıp sonra mahsur kalmayı, ufacık boyumuzla amerikan futbolu oynamaya kalkıp birbirimizi sağa sola fırlatıp kafa göz yarmayı, icat ettiğimiz sayısız oyunu saatlerce oynamayı, roket uçuracaz diye kasıp halıyı yakmayı, büyük bir zevkle bulduğum her elektronik veya mekanik eşyayı tornavidayla söküp içini incelemeyi... Dedemi özledim, bu yaşıma geldim hala seyrek de olsa geceleri birden aklıma gelir, uyuyamam sabaha kadar. Hayatta en çok örnek aldığım kişiydi. Çizgiroman koleksiyonumu özledim (Spider-Man, Asterix, Calvin&Hobbes, Tenten, Red Kit, Tom Mix serileri...) Yeni bir şeyi o ilk tatma duygusunu ve heyecanını Bir senedir frp oynayamıyordum lise bitip üni için şehir dışına gidince, yeni yeni SCRPG (StarCraft RPG)ye başladık tekrardan arkadaşlarla, ama sabahlara kadar aralıksız süren atmosfer olsun diye mumlardan müziğine antika kılıcına kadar hazır ettiğimiz frp oyunlarını Sırf işin ucunda büyük iddia var (Ne olduğunu unuttum iddianın ama o zamanki çocuk aklımıza göre cidden çok çok büyük bişeydi onu hatırlıyorum) diye kaybetmekten korktuğumuz için iki takımın da aşırı defansif oynamasıyla 36 derece güneş altında 4 saat süren ve 2-2 biten, penaltılarda da 10ar penaltı sonunda 2-1 (kimsede penaltı atacak güç bile kalmamıştı, zaten maçın ertesi günü kaleciler dışında herkes güneş çarpması, aşırı yorgunluk vs den 3 gün istirahate çekilmişti) maçı ve diğer maçlarımızı Hiç korkmadan, sarhoş olmaktan çekinmeden sadece etrafımdakilere güvenerek içebilmeyi özledim.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Rewendor, 09 Temmuz 2004 02:01 tarihinde demiş ki: Dedemi özledim, bu yaşıma geldim hala seyrek de olsa geceleri birden aklıma gelir, uyuyamam sabaha kadar. Hayatta en çok örnek aldığım :'( Tıpatıp aynı olan bu satırları alıyorum kendime...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lull Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 dostlarla yüz yüze, uzun uzun sohbet etmeyi özledim; böyle sanal sayfalar yokken bu sohbetler için gittiğim kilometrelerce yolları özledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 -lise'deki kızları özledim. -diablo 1 için sabahladığım günleri özledim. -internet cafelerinde HL'yi bile bilmeyen, iki tuşa basıp cs oynayan bebelerin olmadığı, q3/ut oynadığım günleri özledim. -98-99 yıllarında sabah akşam dragonlance ve mpal kanallarında takılmayı özledim. *o yazın çıkmış sürekli çalan klipleri (şebnem ferah - bugün, jennifer lopez - if you had my love gibi klipler) *aterici makinelerde 10-20 jeton alıp makinelerin tuşlarına vurduğum günleri özledim. *1990-1993 yıllarındaki süper pc oyunlarını oynayışımı özledim. *ilkokulda arkadaşlarla paso terminator, rocky, geleceğe dönüş filmlerini konuştuğum, ve bu filmlerdeki replikleri birbirimize söylediğimiz günleri özledim. (* olanlar'ı - olanlardan daha çok özledim) ha bi de, zuxxi'yi özledim... (ayrı klasman) ha bi de nostalji istiyorsanız :-P http://forum.paticik.com/view.php?id=73119[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Temmuz 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Gameshowu özledim.. Ortaokul dönemimi özledim Lise sonda hoca dersteyken arklarla en ön sırada poker oynamayı özledim..[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: HerenIstiaron, 07 Temmuz 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Paticik daha bir doluydu eskiden , daha hareketliydi .. eski camlar defusgator oldu ondandir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 geyik, şimdi göremediğim bissürü adam, gameshow, saatlerce gözlerim akana kadar oyun oynamak, frp kısaca eski günler.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 masum aşkları , gerçek sevgiyi özledim çıkar ilişkilerinin fazla olmadığı ortamları özledim Çocuk olmayı, tek derdimin oyuncaklarımın olmasını özledim KAL'ı özledim biraz da Çamlığı özledim Ordaki odstları özledim[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 eski arkadaşlarımı, her anın dolu dolu geçtiği o ender zamanları. Sevmeyi ve sevilmeyi. Bursa iskenderini Antep sarmayı Sharky le ufacık çocuk ken yaptıgımız sakarlıkları ve o günleri çok özledim. Bide liseyi çok özledim.[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 way anasını 14 yıl önce attıgım posta bak.. ne zaman bırakmışım ki oyun oynamayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 çok duygusal konuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 acaip ergen konuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 14 yıl önceki konu. ne olmasını bekliyorsun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Başlığın açıldığı 2004’lü yılları özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar