Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özledikleriniz...

MelancholY

Öne çıkan mesajlar

öss stresini özledim(cidden) çok saçma, Allah kimseye çektirmesin ama öyle yani :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

dağın taşın ortasında börtü böceğin arasında geçirdiğim orayı burayı patlattığım koştuğum oynadığım çocukluk günlerimi özlüyom. herşey bi maceraydı orda böyle şehrin uzaklarında , o yaşımızda ordaki anayoldan geçmek bile bi maceraydı. şimdi bu şehir yaşamı bayıyor[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere karpuz almıstım ıcınden 20,30 tane cekırdek cıkmıstı hıc rahatsız etmemıstı cok mutluydum yerken onu asırı ozledım[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukluk günlerimi -kim özlemedi ki- özledim en başta... O beyaz ve lekesiz günleri, saflığı... Kuğlar tarafından kovalanırken arkadaşlarla bahçeşehir gölüne düşmeyi, Konsolosluk döner kapısının bir bölmesine 6 kişi sıkışıp sonra mahsur kalmayı, ufacık boyumuzla amerikan futbolu oynamaya kalkıp birbirimizi sağa sola fırlatıp kafa göz yarmayı, icat ettiğimiz sayısız oyunu saatlerce oynamayı, roket uçuracaz diye kasıp halıyı yakmayı, büyük bir zevkle bulduğum her elektronik veya mekanik eşyayı tornavidayla söküp içini incelemeyi...

Dedemi özledim, bu yaşıma geldim hala seyrek de olsa geceleri birden aklıma gelir, uyuyamam sabaha kadar. Hayatta en çok örnek aldığım kişiydi.

Çizgiroman koleksiyonumu özledim (Spider-Man, Asterix, Calvin&Hobbes, Tenten, Red Kit, Tom Mix serileri...)

Yeni bir şeyi o ilk tatma duygusunu ve heyecanını

Bir senedir frp oynayamıyordum lise bitip üni için şehir dışına gidince, yeni yeni SCRPG (StarCraft RPG)ye başladık tekrardan arkadaşlarla, ama sabahlara kadar aralıksız süren atmosfer olsun diye mumlardan müziğine antika kılıcına kadar hazır ettiğimiz frp oyunlarını

Sırf işin ucunda büyük iddia var (Ne olduğunu unuttum iddianın ama o zamanki çocuk aklımıza göre cidden çok çok büyük bişeydi onu hatırlıyorum) diye kaybetmekten korktuğumuz için iki takımın da aşırı defansif oynamasıyla 36 derece güneş altında 4 saat süren ve 2-2 biten, penaltılarda da 10ar penaltı sonunda 2-1 (kimsede penaltı atacak güç bile kalmamıştı, zaten maçın ertesi günü kaleciler dışında herkes güneş çarpması, aşırı yorgunluk vs den 3 gün istirahate çekilmişti) maçı ve diğer maçlarımızı

Hiç korkmadan, sarhoş olmaktan çekinmeden sadece etrafımdakilere güvenerek içebilmeyi özledim.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 09 Temmuz 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
Dedemi özledim, bu yaşıma geldim hala seyrek de olsa geceleri birden aklıma gelir, uyuyamam sabaha kadar. Hayatta en çok örnek aldığım

:'(
Tıpatıp aynı olan bu satırları alıyorum kendime...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

-lise'deki kızları özledim.
-diablo 1 için sabahladığım günleri özledim.
-internet cafelerinde HL'yi bile bilmeyen, iki tuşa basıp cs oynayan bebelerin olmadığı, q3/ut oynadığım günleri özledim.
-98-99 yıllarında sabah akşam dragonlance ve mpal kanallarında takılmayı özledim.
*o yazın çıkmış sürekli çalan klipleri (şebnem ferah - bugün, jennifer lopez - if you had my love gibi klipler)
*aterici makinelerde 10-20 jeton alıp makinelerin tuşlarına vurduğum günleri özledim.
*1990-1993 yıllarındaki süper pc oyunlarını oynayışımı özledim.
*ilkokulda arkadaşlarla paso terminator, rocky, geleceğe dönüş filmlerini konuştuğum, ve bu filmlerdeki replikleri birbirimize söylediğimiz günleri özledim.

(* olanlar'ı - olanlardan daha çok özledim)

ha bi de,
zuxxi'yi özledim...
(ayrı klasman)

ha bi de nostalji istiyorsanız :-P
http://forum.paticik.com/view.php?id=73119[signature][hline]pc and comic geek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Temmuz 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

masum aşkları , gerçek sevgiyi özledim
çıkar ilişkilerinin fazla olmadığı ortamları özledim

Çocuk olmayı, tek derdimin oyuncaklarımın olmasını özledim
KAL'ı özledim biraz da
Çamlığı özledim
Ordaki odstları özledim[signature][hline]
Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın !
Countless times I trusted you!!
[b]Bitse de gitsek...
Sosyal ağlarda paylaş

• 13 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...