MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Eminim hepimizin özlem duyduğu birkaç şey vardır.Paylaşmak isterseniz eğer...[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bana böyle içten sarılacak birisi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Babamı[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kar, yağmur, arkadaşlar, dışarısı, işkembe çorbası, uçak yolculuğu, okul(valla)... yeter şimdilik bu kadar aklıma gelmesin daha hehe..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Hmmm.. Bunun özel bi kategorsi var mı? Nasıl desem böyle eskiden yapıp da yapamadıklarımız mı veya özlediğimiz insanlar mı? Ama şu aralar en çok özlediğim şey Küçüklüğüm.. :) Kimsenin "Aman bırak çocuktur " deyip bana karışmadığı zamanlar :P[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paticik daha bir doluydu eskiden , daha hareketliydi ..[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eed paticik bunalım takılıyo şu sıralar :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben de yaşamı ertelememeyi özledim :([signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ha bi de eskiden Babamla Diablo 1 oynardım multi. o oyunları çok özledim Yaşı geçti artık oynamıyor :([signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Universite zamanları.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: HerenIstiaron, 07 Temmuz 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Paticik daha bir doluydu eskiden , daha hareketliydi .. iki günde bi kapanıyo ya mllet de kapandı diye şeediyo heralde... bu arda okul ark.larımı da özledim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 öss sıkıntısının olmadığı gunlerı ozledım- :)[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu günlerde yine yok ki[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ...kiraz ağacında yırtılan gömleğim...[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 el ele dolaşabilecek birini[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Küçükken otobüste unuttuğum hırkam. mavi beyazlı çok güzeldi.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Legacy of Kain: Blood Omen oynarken Kain'in "Vae victus!" (latincede "suffering to the conquered" demek) diye bağırmasını özledim. İlk UT'deki Morpheus haritasını özledim. Grim Fandango'yu özledim. LotR'un filmi çekilmeden önceki, özenti frpcilerin olmadığı zamanı özledim. (ps. evet oyun bağımlısıyım, bir sorun mu vardı? :D)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Infernal_Reborn, 07 Temmuz 2004 16:29 tarihinde demiş ki: LotR'un filmi çekilmeden önceki, özenti frpcilerin olmadığı zamanı özledim. birazda bunu[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: kermit_frog, 07 Temmuz 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Babamı +1[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 geçen sene ölen dayımı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 1992yi, annanemi, köpeğimi...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 küçüklüğümü özledim.... şimdi çok büyük değilim ama eskiden dahada küçükyüm işte(hmm) *incir ağacalrına yağmaları, *mahalle maçlarını *gece saklambaclarını *segamegadrive2 mi *bana playsatation aldklarındaki heycanımı *ateri salonuna gtimeyi, *ateri salşonunda 20-30 jeton alıp şapkama doldurmayı, *arkdaşımın evinde harçlıklarımzla aldığımz conan,terminator kasetlerini 50 kere izlemeyi *ilk sefgilimi *beyazıta 3 kafadar bacak kadar boyumuzla gidip sega kaseti için pazarlık yapmayı *şimdi geceleri gitmeye korktuğum taksime bacak kadar boyumuuzla arkadaşımla gidip atılgandan pun,sher almayı *hayat biilis dersinde kitap arası conan okumayı *fen bilgisinde laboratuardan dragonlance okurken yakalnıp kovulmayı şimdi büyüdük özlediğimz şeylere yeni şeyler eklendi *Jasmine...sarı saçları örgülü,bazen topuz....ama hep alnına düşen iki tutam saç... :( hep küçük kalsam,bu büyük dünyada küçük kalsam.. dünyadan habersiz,sıkıntısız,küçük kalsam...[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 dogmeat.. atari salonunda annemin meyve suyu al diye verdiği paraları punisher oynayarak yemeyi ben de özledim.. bi ara bulalım oyunu da oynayalım sen nick fury ol ben punisher :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi infernal,ya banne ben,m atar, salonunua birlikte gtiitiğim arkadaşım hep ben nick fury yapardı,sende ben, n,ck fury yaptun,ne buya,arada sırada punisher olalım.. öf ulan efkar bastı bi müzik takalım...ama eğlenceli olsun içimizi, acsın,benden hepinize istediğiniz eğlenceli sarkı hediye,daha az özleyin diye...[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Temmuz 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hiç bitmicek gibi gelen gençliğimi[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar