Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 21.11.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

abicim nedemek iyi oynamadık. dünyanın her yerinde risk alıp defansından adamını top sürerek çikartan takım pozisyon ve tehlike yaratabilir çünkü orta sahan adam adamaysa geridende lugano yada gökhan gönül top sürerek çikarsa tabi ki pozisyon ve tehlike yaratabilirler bu dünyanın her yerinde böyle olduğu gibi pes6 da da yapsan aynı şeyi pozisyon bulursun. pozisyon vermeden maç kazanma, hele ki derbi kazanma diye birşey yok real madridleri milanlarida görüyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

abicim nedemek iyi oynamadık. dünyanın her yerinde risk alıp defansından adamını top sürerek çikartan takım pozisyon ve tehlike yaratabilir çünkü orta sahan adam adamaysa geridende lugano yada gökhan gönül top sürerek çikarsa tabi ki pozisyon ve tehlike yaratabilirler bu dünyanın her yerinde böyle olduğu gibi pes6 da da yapsan aynı şeyi pozisyon bulursun. pozisyon vermeden maç kazanma, hele ki derbi kazanma diye birşey yok real madridleri milanlarida görüyoruz...

Ben pozisyon verdik demiyorum farkettiysen.. Pozisyon verseydik zaten gol olurdu.. FB deki 11 oyuncudan 7-8 tanesi son vuruslarda cok etkili.. Adamlar orta sahadan cok rahat geldiler cok fazla ara pas denemesi yaptilar ama basaramadilar..
Bunun adi cesur oynamak degil.. Eminimki Mustafa Denizli soyunma odasinda orta sahadaki oyunculara Fink ve Ernst adam tutacak siz onlarin kosacaginida kosacaksiniz demistir.. Ama Fink ve Ernst adam adama savunma yapinca ve Yusuf Bobo hic katki yapmayinca dingonun ahirina dondu bizim orta saha ilk yarida..
Haa hic verim alamadi FB yani istediklerini yapamadilar bizim defans ozellikle ferrari cok kritik mudahelelerde bulundu.. Bana gore savunma stratejimiz yanlis degildi uygulanisi yanlisti..

Ilk 15 dakikayi hatirla takimin en gerideki oyuncusu ile bobo arasindaki mesafe maksimum 30 metre FB bos alan bulamiyordu ama dakikalar ilerledikce geri cekildiler ve bosluk cogaldi ondan bahsediyorum ben kotu oynamadik demiyor ama oyle abartildigi kadar super oynamadik diyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:

volkan ve yan hakemler kötü olmakla beraber fb, bjk'den daha kötüydü. kötü bir maçtı.fb için kötü bir netice. kötü böyle. kazım kötüne..

haha xD yenilirken eglenmeniz güzel :) mac kötü diildi aslinda son yıllardaki en hareketli maclardan oldu ilk 10dk bjk ezdi fener kaleye gidemedi..Sonra fener toparlandi beşiktaş kapandi..2. yari zaten karşılıkli basladi..iki takimda pozisyon buldu beşiktaş golu buldugnda herşey bitti zaten.. fener cok cabuk dagldi 2.gol hali saha goluydu kosmadan geldi ibo tello fln anlamadan golu attılar gittiler..kazim atılmasa da farkli bi sonuc olmazdi..Fener hala takım değil ben bunu bilr bunu söylerim..COk bireyseller hala..Mac icin bişey yapaym amacnda olan futbolcu yoktu..Alex zaten kayipti..(fink muths savundu gözden kacirilmasin)..Sonucta gayet dogal bi skor ortaya çıkti..Hakeme fln filan çatmaya gerek yok..Adama f*ck da desen ana baci saysanda kufur kufrdur..Bunca zamandir bu kadar tolerans gören fenerliler can acısından bu kadar hakeme yuklenmesin gayet dogru bi karar..!!
İyi gecler
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

RRa said:

Ben pozisyon verdik demiyorum farkettiysen.. Pozisyon verseydik zaten gol olurdu.. FB deki 11 oyuncudan 7-8 tanesi son vuruslarda cok etkili.. Adamlar orta sahadan cok rahat geldiler cok fazla ara pas denemesi yaptilar ama basaramadilar..
Bunun adi cesur oynamak degil.. Eminimki Mustafa Denizli soyunma odasinda orta sahadaki oyunculara Fink ve Ernst adam tutacak siz onlarin kosacaginida kosacaksiniz demistir.. Ama Fink ve Ernst adam adama savunma yapinca ve Yusuf Bobo hic katki yapmayinca dingonun ahirina dondu bizim orta saha ilk yarida..
Haa hic verim alamadi FB yani istediklerini yapamadilar bizim defans ozellikle ferrari cok kritik mudahelelerde bulundu.. Bana gore savunma stratejimiz yanlis degildi uygulanisi yanlisti..

Ilk 15 dakikayi hatirla takimin en gerideki oyuncusu ile bobo arasindaki mesafe maksimum 30 metre FB bos alan bulamiyordu ama dakikalar ilerledikce geri cekildiler ve bosluk cogaldi ondan bahsediyorum ben kotu oynamadik demiyor ama oyle abartildigi kadar super oynamadik diyorum..

abartildiği kadar süper oynamadığımıza bende katılıyorum da abartılı süper oynadığımızı bi söyleyende olmadı zaten. zaten bir derbide süper nasıl oynanabilir ki derbi maçı demek benim gözümde 11 e 11 maç değil 8 e 8 maç demek çünkü iki takımda bir birine önlem almaya çalışıyor bakma fink gol attı ama doğru düzgün pas yüzdesi yok alexin peşinde koşmaktan, 10 kişi gibi oynadık ama fenerbahçede 10 kişi oynadı alexsiz. hal böyle oluncada öyle muazzam futbol filan derbilerde biraz yalan oluyor. ama ben finkin alexi kaçirdiği pozisyonlarıda gördüm bobonun sol backten top çikarttiğinida gördüm ekrem ve serdar özkanın aynı çizgide paslaştığınıda gördüm herkezin elinden geleni yaptığını gördüm açıkcası buda bana yetti.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Kazım ve emre çıkınca insanlar maç gördü.
İkisi de en az 6 maç oynatılmasın.
Aziz hatta ikisini de yollasın.
Fenerliler bile istemiyor sevmiyor.

Ayrıca deli ibo 2 asist ve biri sağ ayakla, tuhaf.

emre yi gayet seviorm ve takımımda istiorm. kazımıda severim ama biraz daha geliştirmesi lazım kendini ilk11 oynayabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Iste bende diyorumki.. Bobo niye sol cizgiden top cikartilar oranin adami nerde diyorum..

Demek istedigim su.. Fink-Alex eslesmesinde Alex alip goturdu Fink i.. FB li oyuncular Alexin actigi bosluga gitmeye calisirken BJK li futbolcular o boslugu kapatmadilar ozetle budur durum..

Ben sadece forum icin demiyorum TV de Muazzam oynadi fln diyorlar ona dedim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...