Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 21.11.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

ben bu fener taraftarındaki tavırları anlamıyorum.

Bi utan be arkadaş. Yenilmişsin bi sus. Yok ama bıdır bıdır.

Pişman olduk ezdiğimize. Bidaha lütfen yenilelim. Ne zor takımmış arkadaş. Sahada ezsen hayattan soğutuyorlar adamı.

Taştın taştın bitmedin arkadaşım nasıl bir adamsın sen ya?

Beşiktaş bir sonraki derbisini kazandığında da böyle olursa, hiç çekilmezsin.Allahtan sık olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

farketmiyor. 2 takımın taraftar profili aynı.

bişey yazmıcaktım üstteki mesajdan sonra şunu diyelim;

sinad said:

2 sene öncesine kadar beşiktaş öndeydi. Hakemlerle aldığınız son 3maçla öne geçtiniz.

Ayrıca

EZDİK

federasyonla aldığınız 2 şampiyonluktan sonra 2. yıldızı taktınız adamlar 3 maç kazanmış çok mu. ayrıca kazandığınız son türkiye kupası maçındaki baki olayları falan inanılmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

ermynorac said:

penaltı+offside'a gelince.. maç 3-0 bitmiş.. hadi offside verdik 2-0... penaltı da verelim, gol oldu sayalım.. 2-1.. e yine beşiktaş kazanıyor??? ha yok penaltıyı atsaydık şu olurdu bu olurdu söylemleri de çok komik. teyzemin bıyığı olsa durumu...

Asıl komik olan, bu yaklaşım. Penaltıyı verse maçın devamı aynı mı olacak? Film mi bu araya sahne ekliyorsun.

"ezdik" demekle yetinen arkadaşlara hak verdim. bi açıklama getirmeye çalışıyorum, bu topic te az görülen bir şekilde : 3-0'ın net bir sonuç olduğunu, yok penaltı olsaydı, şu olsaydı, bu olsaydı ile küçük görelemeyeceğini; maçın kıl payı değil net bir skor ile beşiktaş lehine olduğunu... ama gel gör ki at gözlüklerini çıkarmaya niyeti yok kimsenin, bir panaltıdır gidiyor. anladımki bu gibi ortamlarda mantığa yer yok. açıklamaya, görüş bildirmeye yer yok. en güzeli kazanan haklıdır demek heralde, ve sonuna şunu eklemek:

EZDİK!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...