gellidus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bu arada toplamda 6 gol yemisiz 6 Haftalik galibiyet serimizde ise kalemizde sadece bir gol gormusuz.. 6 macta attigimiz gol sayisi 10.. Ondan onceki 7 haftada kalemizde 5 gol gorup, bunun karsiliginda sadece 6 gol atmisiz.. yani birseyler yavas yavas yerine oturmus gibi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 oturan şeyler manu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ban check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 LULZ BİZ YENEMİYORUZ BAŞKASININ ŞEYİYLE GERDEĞE GİRECEZ AMMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 mani said: ağlama melis ;( http://img1.loadtr.com/b-440273-a%C4%9Flayan_fenerli_.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hangi penaltı pozisyonu diye sorulmuş, ibrahimin gökhana çelmesi. ilk yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 3. gol ofsayt onun haricinde gayet güzel oydu kartal afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tahta mı bu oyuyosun çatır çatır silktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bi allahın kuluda çıkıp dur demedi bu insanlık ayıbına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 alakasız mesajlardan tahriğe sebep denilerek 1 ay ceza aldım. okunuyor mu bu yorumlar acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 okunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 okunursa ekime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 maci izlemedim, en basindan yenilgiyi ihtimal olarak dusunup 1 puan icin sahadayiz diyen allahin belasi daumun yonettigi takima feci gicik oluyorum. ama duyduguma gore bjk ustun oynamis ve guzel ezmis. 3. gol ofsayt diyorlar simdi de yani umurumda da degil. Sen yenilecez diye cikarsan, karsi taraf yener. aferim bjkye, tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Azmodai said: maci izlemedim, en basindan yenilgiyi ihtimal olarak dusunup 1 puan icin sahadayiz diyen allahin belasi daumun yonettigi takima feci gicik oluyorum. ama duyduguma gore bjk ustun oynamis ve guzel ezmis. 3. gol ofsayt diyorlar simdi de yani umurumda da degil. Sen yenilecez diye cikarsan, karsi taraf yener. aferim bjkye, tebrik ettim. EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ya bi Ankaraspor a 3 attık bi de fenere 3 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kazım bildiğin provakatör maçtan önce tribünlere el hareketleri yaptı falan ama layığını buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kazım-Lugano-Emre fenerbahçe bu 3 adamdan arınmazsa daha çok kaybeder.Fenerbahçe nin kişiliğini bozuyor bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 helal gokalpcim, hakkinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ayrica ben epeydir takip edemiyorum futbolu da, guiza sakatti tamam ama forvette niye kazim tek kaldi? Daum beraberlik falan diyordu tamam da bu ne yahu cidden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Azmo Çok kötü takımsınız dfgfdfs Forvet yok ki semih var işte olsada bişey değişmezdi.Çok iyi defansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fenerbahçeden gol yemek oldukça zor. alex dışında futbolcuları yok o da yaşlandı gitti. semihi yediniz bitirdiniz ya şu takımda helal olsun başka bişey demiyorum. fenerbahçe bu sezon şampiyon olamayınca aziz yıldırım daumu nasıl kovucak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ojSku2U-tc0 Belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ilk gol cok iyiymis, ikinci sacmasapan, ucuncu ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 üçüncü gol ofsayt feneri yenmek nizami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar