Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 21.11.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

penaltı pozisyonu, serdar özkan'ın top saklayan kazım'ı tokatlayışı, son goldeki ofsayt... tekrar maç izlenirse 2 gol öncesi ve sonrası olarak daha iyi anlaşılabilir durumlar...

yav hangi penalti pozisyonu o ben bilmiyorum anlamadim.. Bi kazim kendini birakti yere hakem iyi niyet gosterdi kart gostermedi..

Kazim topu bacaginin arasina alsin kaleye soksun istersen? Kimsede karismasin futbol oyle oynanmiyor ama topa vurmak lazim topu bacaginin arasina koyup goturemezsin.. Ayrica orda hakem ne karar verdi algilayabildinmi? Topu oyle sakladigi icin topu Besiktasa verdi yoksa faul fln yapmadi.. Ki topu iki bacaginin arasina sokarsan rakip takim topu almak icin senden rica etmez sokar bacagini alir..

3. gol icin birsey demeyecegim.. Amma velakin maci istersen omrunun sonuna kadar tekrar tekrar tekrar izle hakeme kotu diyemezsin. Gayet iyi bir yonetim gosterdi sahada gerginlik cikmasini engelledi hatta seyirciyi bile oyuna katti tepkilerin niye gereksiz oldugunu gosterdi bence son zamanlardaki en iyi hakemlerden biriydi ama yinede oluyor iste bariz ofsayt i kacirdi yan hakem..

ama yani boyle sanki hakem hatalari ile 3 gol atilmis gibi bir hava katmak nafile buna sen kendini bile inandiramazsin ne kadar inandirmak istesende :) BJK genel olarak kotu oynuyor ama FB daha kotuydu bu gece..

Ridvan in mac sonu yorumuna katiliyorum: Alex ile emreyi kilitledin FB siradan bir takim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...