Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha hakeme laf eden var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 maç 1-0 bitse anlarım ağlarsın üzülürsünde 3-0 yahu yani daha neyine ağlıyosun gerçi ağlanırda 3 fark yemek ağlanacak bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dur sen yazmadan yazayım biz 8 yedik evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ŞŞŞŞ EZDİK! ZAAAAAAAAAAA rekabet dışı takım fgsgsfdgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 rekabetmi vardı aramızda ? ben görmedim hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Deli Ibrahim ne oynamis yahu boyle, bu sezon boyle mi bu adam? Evet ilk kez izledim bir Bjk maci bu sezon eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Aga Finkimizle gol attık hala konuşuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ne rekabeti?! beşiktaş üç beş sene önce gençlerbirliğiyle ezeli rekabet içindeydi. son senelerde sivassporla çekişiyordu... sanal rekabet yaratmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yok sen yanlış biliyon kadıköyde kalecisiz 4 tane gol soktuktan sonra sizin kaleye bittiydi rekabet hahahah sana yanlış öüğretmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kalecisiz yendiğimiz takımla ne rekabeti edicez? Gençlerbirliğiyle rekabet etmemizin nedeni sizin acizliğinizdi adam gibi top oynasaydınızda 2.lik mücadelesini verseydiniz gençlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 galip bitirmişsiniz geceyi, kompleks yapmaya gerek yok zorlamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Böyle bir ezilme olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 böyle bi ağlama olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sonuçta aynı ülkenin 2 takımı bu kadarı fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 SİLKTİK AĞLAMA PLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Arkasokak said: penaltı pozisyonu, serdar özkan'ın top saklayan kazım'ı tokatlayışı, son goldeki ofsayt... tekrar maç izlenirse 2 gol öncesi ve sonrası olarak daha iyi anlaşılabilir durumlar... yav hangi penalti pozisyonu o ben bilmiyorum anlamadim.. Bi kazim kendini birakti yere hakem iyi niyet gosterdi kart gostermedi.. Kazim topu bacaginin arasina alsin kaleye soksun istersen? Kimsede karismasin futbol oyle oynanmiyor ama topa vurmak lazim topu bacaginin arasina koyup goturemezsin.. Ayrica orda hakem ne karar verdi algilayabildinmi? Topu oyle sakladigi icin topu Besiktasa verdi yoksa faul fln yapmadi.. Ki topu iki bacaginin arasina sokarsan rakip takim topu almak icin senden rica etmez sokar bacagini alir.. 3. gol icin birsey demeyecegim.. Amma velakin maci istersen omrunun sonuna kadar tekrar tekrar tekrar izle hakeme kotu diyemezsin. Gayet iyi bir yonetim gosterdi sahada gerginlik cikmasini engelledi hatta seyirciyi bile oyuna katti tepkilerin niye gereksiz oldugunu gosterdi bence son zamanlardaki en iyi hakemlerden biriydi ama yinede oluyor iste bariz ofsayt i kacirdi yan hakem.. ama yani boyle sanki hakem hatalari ile 3 gol atilmis gibi bir hava katmak nafile buna sen kendini bile inandiramazsin ne kadar inandirmak istesende :) BJK genel olarak kotu oynuyor ama FB daha kotuydu bu gece.. Ridvan in mac sonu yorumuna katiliyorum: Alex ile emreyi kilitledin FB siradan bir takim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hiçmi üşenmiyosunuz uzun uzun ağlayanlara mesaj yazarken kısa bişi yazsanız herkes anlar EZDİK gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Arkasokak sen evine arkasokaklara don aslanim buralara sana biraz fazla aydinlik.. edit : uff ne laf soktum yav tam fb style oldu.. ama kapicilik ile ilgili birsey bulayim dedim yapamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ağlama melis ;( http://img1.loadtr.com/b-440273-a%C4%9Flayan_fenerli_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 acıttık mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 AĞLAMA MELİS : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar