Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman 2 lego ver.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
50 mb fln diyo bu
cafedeyim korkuyom dl yi başlatmaya :P
"LAAGg
öldüm
gitti dual silah"
diye bi ses duyulursa beni ölmüş sayın :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
"DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 08 Temmuz 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Süper bişiy ya nihahah legoları da severim spiderman i de direk koptum :D dial up bile olunsa çekilmeli[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
ben de bağlatsam şu dandiniyi ben de gülücem ama o vakte kadar "hıh" yapıp seğirtiyorum başlık dışına doğru..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
bişi gözükmüo bende :(
50 liği çektim
ses gelio
www.spitey.. site yazıo sağ altta.
ama karanlık ekran.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 08 Temmuz 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
...
starwars dan bile iyi

Yok daha neler arcane... :)

Güzel yapmışlar. Ancak izlerken filmine gitmememde fayda olduğu hissine kapıldım.

My feelings serves me well again...[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
BEnde Hevesle ındırııyom ballandıra ballandıra anlatıyosunuz...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Boş Kağıda imza atmam... :-)
Mesaj tarihi:
myheheheh topicinizi okuduktan sora indirmeye başladım şimdi bitti züper bişie yada şöööle söliiy "dehşeti ala mükemmeli mualla" walla kaç aydır burda yazılanları okuorm bu speed erman sonnda yazı yazdırdı
eeelendim kısaca :)
  • Yeni Oluştur...