Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 mtv de kaçıran varsa açıp izlesin şahsen ben kendimden utanıp kapadım çünkü snoop dog denen salak metal işareti yapıp "metal!" diyince utandım ya......aynı adam 50 cent le falanda şarkı söylüyodu.... pfff çok kötü ya[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ben avril lavign le korn un performansını beendim 2s de vokal oalrak iyi yapamasa da entrümantal olarak iyiydi.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Korn en son soloyu atmadı ama evet dayanamadım izledim :P[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 atmasınlar zaten abi saygı meselesi[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 saygısımı kaldı abi snoop dog denen adam gayet laubali şekilde dalga geçerek sad but true söyledi ötesi yok :) korn soloyu atmış atmamış laf yani[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ehe o yüzden en çok korn alkışlandı belki =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 o taklit yapan herifte baya komikti :) bu arada sahiden en çok korn u alkışladılar...güzeldi vokal[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 50 kere dediğim gibi bence bi tek sum41 güzeldi. ayrıca sum41 de dinlemem. avril bayık bi şekilde söledi, james gibi sölemeye çalıştı sonu iğrenç oldu. limp bizkit sanitarium un en fazla ne kadar katletilelebilceğini gösterdi. (kendi tarzları fln demeyin kendi tarzlarını da sevmiorum, ayrıca limp bizkit çalarken kirk un surat ifadesine dikkat etmişsinizdir işallah :p ) korn ilk solo yu bile tam çalmadı. hiç beyenmedim. zaten sevmem kendilerini :p snoop dog u hiç saymıom lol. staind te kuru kuru çaldı nothing else matters ı yani hiç bi özelliği yok. dediğim gibi bi sum41[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 met e katılıyorum. ;). bence de en iyi sum 41 di. ve en kötü de korn du. avril eh işteydi. bu arada sanitarium resmen hip-hop a dönmüş şiddetle tiksiniyorum. staind nem ise adamın sesi dolayısıyla +1, solonun olmaması ile -1 aldı. yani o da eh işteydi. snoop u allahtan görmemişim. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 cover derken aklıma geldi. dün şebnem ferah konseri vardı star'da.. "hmm evanescence'e benziyor, yok yok o daha güzel yüzlü" gibi düşünürken "bring me to life" çaldılar.. hazırlanmadan geldikleri belliydi. Aslında Şebnem Ferah'ın sesi şarkıya uyar. Ama "sigara" "bugün" "iki yabancı" edasıyla söylediğinden berbat olmuş dünkü... Demir Demirkan + Şebnem Ferah o şarkıyı çok iyi söylerler aslında. Ama vurguya ve ses tonlarına dikkat ederlerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 demir'demi wardı?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Solonor, 05 October 2003 17:37 tarihinde demiş ki: en kötü de korn du. avril eh işteydi. [hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. abi korn'un kötü olduğu yerde avril eh işte ha????? ilginççççççççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 abi en kötü sum41 di bence. masterın soloda güzel bi zıçıştan sonra... avril iyidi , korn pek iyi değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Avril duyduuma göre Metallicanin Fuel şarkısına cover yapmış[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Evet. Avril - Fuel Korn - One (tapping soloya kadar) Sum41 - Bazı şarkılardan küçük küçük bölümler çaldılar.Bu şarkılar (for whom the bell tolls , enter sandman ve master of puppets) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 korn un oneyı soyleyısını nerden ındıre bılırım bılen varmı?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 korn one fln de çıkar belki ben limp bizkit sanitarium u buldum mesela Metallica Icon yazıyodu sonunda[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 herseyin orjinali solo sux :([hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Bonecrusher, 05 October 2003 18:06 tarihinde demiş ki: cover derken aklıma geldi. dün şebnem ferah konseri vardı star'da.. "hmm evanescence'e benziyor, yok yok o daha güzel yüzlü" gibi düşünürken "bring me to life" çaldılar.. hazırlanmadan geldikleri belliydi. Aslında Şebnem Ferah'ın sesi şarkıya uyar. Ama "sigara" "bugün" "iki yabancı" edasıyla söylediğinden berbat olmuş dünkü... Demir Demirkan + Şebnem Ferah o şarkıyı çok iyi söylerler aslında. Ama vurguya ve ses tonlarına dikkat ederlerse.. harbi ii olabilir...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 kendimi zorlasam korn un one ı çaldığı kadar iğrenç çalamam[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 şimdi mtv de[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Fragrant, 06 Ekim 2003 16:26 tarihinde demiş ki: abi korn'un kötü olduğu yerde avril eh işte ha????? ilginççççççççç Fikrimi belirtemiyceksem ve bu forumdakilerin fikirleri hep aynı olcaksa niye kapamıyo adminler paticiği?[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 KoRn, Take a look in the mirror albumunun sonuna Y'all wanna Single Sarkısının yaklasık 5-6 dk sorasında One şarkısını koymuş demek begenenlerde var![signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bi de Avril'in o videosu var bende ve baterist iyi kotarıyo ama gitarist tam rezalet insan biraz çalışır da çıkar oraya bea... (ya da metallica son albümlerinin kötü (hatta rezil) olduğunu biliyodu, öküz gibi para bastı ona buna "kötü çalın" diye insanlarda "MTA rulz" diye bi fikir oluşması için... ahada komplo teorisi)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 korn daha kısa olan video versiyonunu çaldı (arkada da zaten dev ekranda o vardı) o versiyonda son solo yok. ama korn güzel çaldı bence. avril idare ederdi.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar