Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Evlenecek kadında bekaret vasfı bulunmalı"

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

ben kendim rahatsız olmuyorum sadece toplumum ve ailem için endişe duyarım,(duymuyorum, duyarım..) ben yobazlığada karşıyım, yozlaşmayada karşıyım, faşizmede karşıyım, demokrasi ve özgürlük kisvesi altında terör örgütü liderlerinin asılmamasınada karşıyım ben bizi biz yapan değerleri kaybetmemize karşıyım anladın mı? tüm almanya eşcinsel olsun tüm dünya lezbiyen olsun beni alakadar etmez hiçte rahatsiz olmam bilakis çok eğlenceli olur. benim derdim bu topraklarla, kapiş?
Sosyal ağlarda paylaş

başlığa hitaben, abi rahat takılın bırakın sevişgenler coğalsın insanın en doğal dürtüsüdür tavşan gibi sevişsinler bak bakalım savaş mavaş kalıomu -yerel kız/erkek paylaşamama yüzünden kafa göz yarabilecek olaylar haric-

dinmiş ırkmış, cinsel tercihmiş, kızmış erkekmiş kılmış yünmüş hava civa boş işler bunlar

"yüreğinin" seni götürdüü yere gidiceksin aslen asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ben türkiyenin şuan ki durumunu dejanere olmuş görmüyorum ama bu avrupa gibi dejanere olmayacağımız anlamına gelmez. ben bu ülke için iki bacak arasında da demedim homolardan hoşlanmıyorum da demedim rahatsız oluyorumda demedim ben yanımda homo durmasından rahatsız olmam ama ailem ve toplumun geleceği için endişe sahibi olabilirim. esas bunu sizin rahatsız etmemesi gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

parkta el ele dolaşmasınlar, tv de de bülent hanım bülent hanım nidaları tv aracılığı ile evime girmezse evet aile yapımada hiç birşey olmaz ama çocuğumu ekmek almaya gönderdiğim bakkal ipneleşirse işte o zaman benim özgürlüğümede benim aile yapımada zarar gelir

özel alanlar açılsın el ele dolaşmak için, içine girip sevgilimizle el ele dolaşalım, sonra çıkışta ben arka kapıdan o ön kapıdan çıksın. böylece daha ahlaklı bi dünyaya katkımız olmuş olur. hatta çiftleşme tesisleri açılsı.

hep diyorum ben, çocuğunu eğitip öğretemeyecek adam çocuk da yapmasın. tamagoçi hediye edelim onlara.
Sosyal ağlarda paylaş

anladik realden arkadaşsiniz birbirinizi poh pohluyorsunuz homomusunuz değilmisiniz homo fanmısınız ben karışmam artık benim fikir ve görüşlerimi okuyan her aklı başında insan anlamıştır zaten sizin anlayıp anlamadığınızıda umursamadığımdan daha fazla bu konuda gereksiz polemiklere girmiycem konu zaten garbage e taşındı sizde hakkını verdiniz çocuklar.
başka konularda da millete yüzüme söyleyemeceğin şeyi forumda söyleme yok klavye delikanliliği yapma yok sen bu yaşa kadar hayatta nası kaldın gibi kabadayılık yapıyorsunuz burda da tartışma özürlülüğü yaptınız, dünya sizin etrafınızda dönmüyor sizi dünyanın etrafında döndürürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

üslubun yanlış yüce ra. "altında kalamayacağın laflar ederim, dünyayı sizin etrafınızda döndürürüm" tarzı şeyler kaka. zaten böyle bi konuda ne bekliyosun ki, karşıdaki adam "pardon abi aman abi, haklısın" diyip dediklerini kabul mu edecek? herkes kendi bildiğiyle devam edecek. tartışmadan bahsediyosun ki tartışması bile abes bi konu.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

kardeşim ben alışveriş yaptığım adamın eşcinsel olmasından, çocuğumun öğretmeninin eşcinsel olmasından, izlediğim maçı yöneten hakemin eşcinsel olmasından hoş lan mı yo rum! bu işi yapmak isteyenler gizli kapaklı yapacaklar aşklarını yasak aşk gibi yaşayacaklar eskiden de bu böyleydi bundan sonrada böyle olacak herkezin özgürlüğü kendine kadar kimsenin özgürlüğünün bu toplumu dejanere etmeye, bizi biz yapan vasıflarımızı bize kaybettirmeye hakkı yok. size göre ben yobazsam bana görede siz yobazsınız, yozlaşmışsınız. herkezin birbirini biplediği bir toplum istiyorsunuz hatta hemcinslerin bile birbirini biplediği bir toplum, yarın bu ülke tekrar düşman altında kalabilir bu topraklar 1000 yıldır işgal ediliyor yine edilecek şimdiye kadar başımıza büyük bir iş gelmedi çünkü gelenek ve göreneklerimizden atalarımızın bize gösterdiği yoldan taviz vermedik, vermemeye çalıştık bir çok toplum dejanere olmuşken biz modernleşme ve yozlaşma arasındaki farkın bilincinde demokrasi ve özgürlük adına yapabildiğimiz herşeyi yaptık, bazı şeylerin bokunu çikartmayalim ve için etmeyelim lütfen. herşeyin azı karar çoğu zarardır ben modernleşme adı altında herkezin birbirini miktiği bir türkiye görmek istemiyorum.

aga atalarin oglanlara sapliyordu ne atasi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...