Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 5 mesaj silinince olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 herkes gerildi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hayir kime neden batiyor su bekaretin ameliyatla bozulma olayi onu da anlayabilmis degilim. kizlar da kiziyor, aaaa hayvan diye. caniniz mi yansin illa, onu mu istiyonuz. s/m bondage hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Evrime göre tartışmalara yol açan bu "membranın" bir kaç yüzbin yıl içerisinde yok olması lazım. O zaman bütün bu dertler bitecek. Biliyor musunuz bilmiyorum, Anadoluda millet bayağı şovunda bu işin. Gerdek gecesi çarşafını ertesi gün alıp kapıya asarlarmış bakın biz "çürük yumurta" almadık demek için. Kimileri de kocalarına bilmem kaçıncı evlilik yıl dönümü hediyesi için "revirgination" operasyonundan geçiyormuş, maksat heyecen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Wispy said: Anadoluda millet bayağı şovunda bu işin. Gerdek gecesi çarşafını ertesi gün alıp kapıya asarlarmış bakın biz "çürük yumurta" almadık demek için. ozbeklerde de mesela gerdek gecesi butun aile buyukleri yan odada bekliyolarmis.ne kadar dogrudur bilemiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Havlu said: hayir kime neden batiyor su bekaretin ameliyatla bozulma olayi onu da anlayabilmis degilim. kizlar da kiziyor, aaaa hayvan diye. caniniz mi yansin illa, onu mu istiyonuz. s/m bondage hours Kızlar onların da çok memnun olmadıkları ama özel buldukları bölgelerini de doktorlara o şekilde elletmek istemedikleri için senin "ıyy kanlı kanlı leş, kendiniz bozun" demenden rahatsız oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 genel olarak topicdeki insanlari soyle gruplayabiliyoruz 1: ben erkegim istedigimi yaparim. evlencegim kizi da bakire isterim. 2: ben erkegim bakir kalirim, bakire isterim 3: bakir degilim, kizin da bakire olmama hakki var. 4: bakirim, kizin bakire olmama hakki var. 4. grupda kimse yok sanirim. *konu bekaret olmus,bazi kizlar rahatsiz olabilir bundan evet ama bu cok rahatsiz oluncak bi konu degil. 'kanli kanli" yazdigini gorunce de sanirim sinirlerini bosaltmaya firsat olarak gordu.yoksa butun konu ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben 4 idim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 and the 3 gooooooooooooooes too HAAAVLUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sen kız değilmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o zaman 3ü bi daha oku sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 az cakal degilsin spark ha, hem havlu kim i takip ediyosun hem bu basligi. heeheeee cakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 :DDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 4 biraz garip olmus, ben bakirim kiz bakire olsun ben bakirim kiz istedigi gibi olsun kafasina gore takilsin diye 2 ye ayirabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dreagloth said: Akıl, şefkat, saygı, huzur, sevgi, aşk.... insani meziyetler? BY YOUR POWERS COMBINED, I AM VIRGINITY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 afrikada bazı kabilelerde bu işi yapmak için görevliler var. oralarda da bakirelerle evlenilmiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ne oldu lan olay var dediler geldim ama birşey göremiyorum biri özet yapsın neden herşeyi kaçırıyorum neden zamanında burada olmuyorum çok üzüldüm yine :( fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Phae said: BY YOUR POWERS COMBINED, I AM VIRGINITY. Bende bu cümlenin tınısı bir yerden tanıdık diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Abi pişti gibi serdin önüme daha ikinci kelimeyi okurken trollface peydah oldu suratımda. -xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Nessarien said: Ne oldu lan olay var dediler geldim ama birşey göremiyorum biri özet yapsın neden herşeyi kaçırıyorum neden zamanında burada olmuyorum çok üzüldüm yine :( fsd klasik bekaret tartışması çok bişey kaçırmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Nessarien said: Ne oldu lan olay var dediler geldim ama birşey göremiyorum biri özet yapsın neden herşeyi kaçırıyorum neden zamanında burada olmuyorum çok üzüldüm yine :( fsd bakire kız alınmazmı mevzusu işte herzamanki kızlık zarı durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mesela arkadas her kiz dogdugunda direk bekaret zari alinsin olayina kendi kiz kardesi acisindan bakip olmaz abi demisti. anlayamadim ben bu mantigi, kiza cakmiyorlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Havlu said: mesela arkadas her kiz dogdugunda direk bekaret zari alinsin olayina kendi kiz kardesi acisindan bakip olmaz abi demisti. anlayamadim ben bu mantigi, kiza cakmiyorlar ya? hakkaten he sünnet düğünü gibi bekaret düğünü olsun süpermiş çok mantıklı lan böylece ülkedeki paranoyak erkek oranı azalmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar